![]() |
@Celoz,
Tak istnieją gitary bezprogowe, jest sporo tego typu modeli. |
Dodam, że używa się ich głównie w muzyce wschodu, gdzie zamiast półtonów są mikrotony. Bardzo to ciekawe = p
|
ja tam i tak podziwiam gitarzystow flamenco... widzialem cos takiego na zywo i moim zdaniem robi pioronujace wrazenie
|
No weźmy np. reklame tchibo exclusive ;P
Prenumeruję sę gazetę gitatrzysta a tam dużo o bezprogówkach, bardzo pięknie grają ale mają brzminie wschodu, sam bym niezorientował na bezprogówce, niema progów, a jak ktoś do nich się przyzwyczaił to trudno grać na bezprogowej... Słyszałem że Warwick robi dużo bezprogówek... |
Ee.. to ja mam dać zdjęcie gardła czy mikrofonu? :P
|
Cytuj:
|
Tego złego i czarnego miejsca? Haha :D
|
|
Tworzcie ta grupe szybko... nie chce nic mowic ale jakis pret rozpieprzyl metalmilitie - .- brawa dla dRoMaDeRa kOfFaMy CiE!! - .-
taka moja propozycja... mm zmienmy forum ; p Cytuj:
|
No to jak z tą grupą panowie...hm?
|
Dromowaty odpisał, że już mają problemy z istniejącymi grupami i póki nie będzie wszystko załatwione, doputy nie założą nam grupy. Słowem (albo kilkoma): czekamy aż takie problemy jak właśnie z MM będą rozwiązane. Nie wiem ile to może potrwać; to zależy już od adminów.
|
Cytuj:
Nasi użytkownicy napisali 51 wiadomości Mamy 15 zarejestrowanych użytkowników a to dopiero poczatek : ] |
Dobra trzeba się we 3 jakoś na gadulcu zgadać i pogadać o tym zarysie grupy.
|
A ja się ucze grać na akustycznej.
Choć papier w środku pożółkły wygląda na to że z 64 roku. Wydaje mi się nie możliwe, ale u mnie w domu leży ze 25 lat. Teraz ja ją wymęcze ^^ |
Gram na gitarze elektrycznej od około miesiąca, wcześniej kilka miechów samouk na klasycznej.
Moja gitara: http://img443.imageshack.us/img443/6...ara1vj0.th.jpg Cort X2 Jak na początek jestem z niej zadowolony. @down Tak jest tró! |
Umyłbyś ją chociaż :D
|
Cytuj:
|
@up
Właśnie planuje na dniach wymianę strun i kluczy. a btw. też musiałeś podnosić 6stą strunę bo uderzała o progi? Bo słyszałem, że to dość częsta wada w tych gitarach. |
To jest po prostu źle nabity próg xP. Często to się zdarza w tańszych gitarach, pozdro.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |