![]() |
Takie PKowanka powinny być - są na jako takim poziomie, chociaż jest parę spraw do których można by się doczepić. Niestety 3/4 PKowań są nudne i takie same.
Co do filmu - jako takie dobre PvP - chociaż czasami niepotrzebnie używał MF, a kiedy blokował knighta z DSami w podziemiach niedaleko Thais, mógł walić go z fista, aby przełamać jego shielda. Miejscówki jak miejscówki - tą przy Kazzo zna każdy gracz kto wie co nieco o Tibii, ta druga z pickiem to po prostu jak wiele innych z pickiem (tzn. dobra). Chociaż nie do końca umiał ją wykorzystać. Nie wiem po co bawił się w up/down w Kazzo z 10min. Dobrze jednak że na drugim filmiku poprawił już ten błąd i poszedł do tego drugiego miejsca. Lootu nie będę komentował gdyż wg. mnie on nie zależy o ocenie filmu, i mam go właściwie gdzieś :] Film oceniam na 5/6 (czyli bdb.) |
to jest dopiero PVP c( :
|
łoł, tacy ludzie pokazuja, ze mineły czasy, w ktorych kazdy h-lvl jest PVP MASTAH
heh, ciekawe tylko jaki procent takich akcji jest udanych, bo pewnie te wszystkie zajebiste filmiki w ktorych giną 3x większe lvle to 1/100000 całości :P ale i tak jest gitarra :D |
Bardzo ładny filmik. Tylko ten 50+knight w cavie był taki jakis "gupowaty".
Kto na 50+ lvlu biega bez destroy fieldow?xD Dyszka! |
Cytuj:
a czemu tyle?? bo debil dał eq do bp xD |
Cytuj:
yyy...? Mało kto je bierze o.O większość ludzi którzy giną na filmikach nie posiada DF.. może to głupota z ich strony, no ale oni myślą że 80 skill i 2 bp uh wystarczy :D Dlatego właśnie wciąż możemy oglądać filmiki tego typu... |
najbardziej mnie rozdupia jego bicie knightow z manashiedlem^^
a pvp jak pvp nei widze nic nadzwyczajnego |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24. |