![]() |
Ludzie Soft Booty Wolniej Regeneruja Mane Od Roha -.- Wiec Nie Gadajcie Ze 2 X Szybciej Albo Szybciej ...
|
kolejny temat bez sensu-.-
leave |
A czy może mi ktoś powiedzieć co trzeba pisać żeby odnowić soft bootsy? Z góry dzienkuje
|
Cytuj:
|
a mam jeszcze jedno pytanie napisałem do NPC Aldo hi worn soft boots yes ale on niedoładował mi softów. Moze mi ktos powiedziec jak inaczej mozna doładowac te buty
|
hi,soft boots, yes
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
sam mam softy i nie są lepsze od ROH'a.....zaaal....;] To leci tak : 2 many, 10 many, 2 many, 10 many, 2 many.....:baby: |
Archeolog
Tak tak kop dalej...
|
Cytuj:
|
Bo na no pvp kupuja 20 levele za kase z allegro i jest popyt a na pvp cie upierdola jak pojdziesz gdzies expic i malo kto kupuje. zobacz ja mam softy na pvp zbieralem na nie 5 dni jak byl event, kupilem pogralem 2 dni i hunted i leza w depo nawet na allegro nikt nie chce ich..
|
jak ja pisze
hi worn soft boots/soft boots to mi aldo odpowiada Pretty fine boots I'd say. jak je doladowac ?? |
hi
soft boots yes nie wiem dlaczego ci nie chce dzialac :( |
moze nie masz ich wyczerpanych?
|
Jezu...
buty musza byc wyczerpane (wtedy zmieniaja sie w takie cos brązowe) mowisz HI -> soft boots -> Yes Buty musisz miec w plecaku i miec ze soba 10 k |
Dzieki. Ja mialem jeszcze nie wyczerpane do końca i na sobie ;d.
|
....
Softy sie bardziej opłaca i sa jak roh moze nie daja 2x szybciej ale wiecej np mi dodaja tak o : 480.492.506.508.520.522.534.548.550.562.564 i jakos tak leci :D
|
kazdemu uzupelniaja 12 many ~~
|
@UP
co to ma wspolnego geju z soft bootsami? nie klikac KEYLOGGER |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36. |