![]() |
Cytuj:
|
na samym poczatku mialy byc dwa servery - Tibia Relax #1 i Tibia Relax #2
Ten drugi byl lepszy bo byl na nim amx (czy jak to tam) A na tym pierwszym nie ma. Zastanawiam sie czemu usunieta "Tibia Relax #2" :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
2# nie ma i nie będzie z tego co mi wiadomo |
a co to za tibia relax ma byc?
|
LOL grałem kiedys w tibie i obecnie napier... w cs nostop!gratuluje tych serverow ale i tak niebede na nich grał xD
|
Cytuj:
Bo mam troche takich sytuacji :/ |
Server spoko , dobrze sie gra, miła atfosferka , bez lagow , gratuluje pomyslu ;p
pozdro spp@roWW xdd |
Cytuj:
Gram na nicku A.I. lub 330ml. |
Cytuj:
Jesli bede gral to : Wakka <-=p0mi4ry=-> ps. lamielem ,by wybadac sytuacjie ;x |
zasponsorowali by serwer UT :p
|
hehe
W sumie początki servera nie były najlepsze (nie można było 5 minut sobie pograć nawet) ale w przyszłości powinno być lepiej ;).
Ja miałem kilka śmiesznych sytuacji :): np pod koniec mapy tekst :D: *DEAD* kostek : blont fajny ajm i wuha *DEAD* kostek : -.- Albo gdy zostałem ostro zjechany i zwyzywany od kamp przez Artemisa za to, że grając w CT przyjmowałem różne dogodne pozycje na bsach i zabijalem wybiegających T. Gwoli ścisłości jego złość wybuchła gdy go zdjąłem z tej pozycji: http://img73.imageshack.us/img73/2096/poskt6.jpg dowiedziałem się że on jest 20x inteligentniejszy ode mnie, że nie mam skilla i umiem grać tylko w CT, że lecze kompleksy moimi statami, i że jestem dzieckiem i głupoty gadam. hehehe... dosyć zabawne :D. Ale po mimo niektórych ludzi to zapraszam na server:). |
Jw wpadlem na ten serwer niedawno z ciekawosci, chodz istnial juz dluzszy czas aby zobaczyc jak ludzie tu graja nawet od Droma bana dostalem (o dziwo ostatnio patrzalem to nie mam juz : P). Hah, play hard go pro, play good get ban : P
Ps. Nawet pamietam sytuacje, widzialem jak kolo szedl nademna (dokladniej jego glowe), nawalam, nawalam, dupa nic nie trafilem, dalej szedl w kierunku przeciwnym do mnie (w przeciwnych byly hmm.. sciany?) to przez sciane go zabilem XD wuhawuha Milej gry, ogolnie to zadko na tym serwie da sie kogos normalnego spotkac :/ |
mi tez sie bardzo to podoba ze wprowadzili servery do cs :D:) 8o
jeszcze niegralem na tych serverach ale bedzie trzeba zaczac jak jeszcze sa:D |
|
a po serwerach nie ma nic ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |