![]() |
Cytuj:
Takze jak bys wiedzial, kiedy jeszcze istniala postac o nicku Strinnity, ow Pan napisal posta, ze podejmuje walke z ludzmi z SaT, jednak efektow jego nie zdarzylismy poznac, gdyz postac zostala (przypadkowo) skasowana... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wojna z 13 Kwietnia 20:5 dla BEY fragi: Jidafo Sir Sipon Xelzer~ Hokiwip Wizm Bedoo Kjellvar Mysmartin Arsus Gaztrone Ligisd Feroin Anton Maiden Hestkrigarn Chalizakee Psymagic Hezeper Zybela Ledy Kasiunia Eweler Crulex Ryzos Mewero Jodan'uke Preyst |
kwilkę mnie nie było i już takie zamieszanie.
Dalej jestem bardziej przychylny Bey, chociażby z powodu Ledy Kasiuni. Swoją drogą zaskoczyło mnie to, że walczy w jakiejkolwiek wojnie. Co do Strinnitiego - szlag mnie trafia jak widzę, gdy ludzie piszą jak to fajnie było gdy on był, jaki to był pro-gamer etc. Kiedy był i ganiał po serwerze w red skullem pod jego adresem leciały same bluzgi. Był takim samym lub jeszcze większym PA niż ludzie z SaT. Trochu opamiętania... Santaks, ciesz się. Z tego co pamiętam Dimroth (ten, który Cię zabił) to Mu Mug, który padł niedawno w walce. Pozdravlaju ;) |
Przez takich ludzi jak ona SaT wzbogaciło się na paymentach :confused:
Aż mnie gotuje jak jej nick widze...Ledy...kara dla języka angielskiego |
Cytuj:
znam Ledy Kasiunie dość długo żeby stwierdzić że z angielskiego jest naprawdę dobra ... |
Cytuj:
Ale co tam, LEJDI przebija :D |
Cytuj:
eh... niby dlaczego przezemnie wzbogacili sie ?:) "Tak mam coś do tego i nie wymyśliła, tylko zrobiła literówke w swoim nicku. Nie wiem jak to można tak chodzić, taka plama Ale co tam, LEJDI przebija " Oj...:baby: nie rozplacz sie ;( szczerze moj nick mi sie bardzo podoba, a tobie nic do tego... i nie zrobilam literowki tylko ze Lady Kasiunia juz bylo zajete :) a z takim nickiem bardzo fajnie sie chodzi ;) pewnie sam bys chcial pochodzic... pss... |
Cytuj:
@Tobie może się podobać, ale mi NIE. Jedynie co bym chciał z nim zrobić, to cofnąć się do rooka, albo wyrzec się narodowości. :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie musi ci sie podobać jej nick ,mi sie twój na forum też nie podoba i nie wypominam ci ,że mi się nie podoba!!, więc przestań krytykować nicki innych bo możesz słono za to dostać. |
Cytuj:
po za tym nie muszę ci się tłumaczyć z tego. |
Cytuj:
oJ... Przeliczysz sie :) widzisz... chcialbys mnie cofnac do roka, ale ci sie nie uda :D a co do narodowosci... to 50 % polakow to dzieci ( bija lvl boja sie ze padna i nie walcza o swoje) wiec tutaj nc... ;] |
jak widać takim "Noobkom" podoba sie że leje ich kto popadnie :P
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Obecny Zu gra teraz na Gaztrone i to od niedawna. Cytuj:
Jak widać posłuszne pieski poinformowały panią o tym, że ktoś na nią mówi coś złego. Co dostaną w nagrodę? Chyłka pleców wyrobionych przez ciągłe podlizywanie się?;) A ty o coś walczysz w tej wojnie? Założę się, że nawet nie chciałaś walczyć, a jeśli chciałaś, to gz dla Ciebie. Jakim to trzeba być odważnym. |
Nikt mnie nie poinformowal ^^ to ze nie pisalam tu nigdy nie znaczy ze nie czytalam :D
Nie sadze zeby jakis polaczek mnie tknol :p haha szkoda mi tylko czasu na rozmowe z toba.. to mialbyc temat chyba o czyms innym, a nie o mnie ;] :cup: |
"A skąd wiesz jak taki bachor się zachowuje? Dalej mi się jej nick nie podoba i nie mam zamiaru się dostosowywać do twoich poleceń. Krytykuj sobie mój nick, ja uważam, że nie ma w nim nic co mogłoby się komuś nie podobać(chyba, że dla CipSoftu)."
takie teksty strzelaj sobie do tatusia albo do mamuni :P dla mnie jesteś zwykłym noobem. "Jak widać posłuszne pieski poinformowały panią o tym, że ktoś na nią mówi coś złego. Co dostaną w nagrodę? Chyłka pleców wyrobionych przez ciągłe podlizywanie się?" uważaj sobie na słowa palan... nikt mnie nie będzie od piesków wyzywać.!X( a w szczególności taki noob jak ty. |
Cytuj:
Cytuj:
Wielki bełchatowiak, rotfl :) |
BOtter jezeli masz takie wielkie umiejetnosci podaj swoj nick nie rozumiem dlaczego sie ukrywasz. A pozatym wogole nie powinno Cie obchodzic kto ma jaki nick bo to nie twoja sprawa.
Kasiu milo ze mowisz o swoim rodakach "polaczki". |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |