![]() |
Autor tematu powinien klepnac sie w glowe i wrocic na swojego noob chara ;d
|
Cytuj:
Co do behemothów widziałem filmik jak Eo czyścił Behe Questa i jednemu Behe zostało red hp Deep i Eo jakies 5-6 hitów uderzył i każdy był Blood Hitem jakieś 90+, z takimi skillami i lvlem dobić Behe nie jest sztuka, ale to tak marginesie. I zgadzam sie z tobą co do tego że palek szybciej i skuteczniej zabije Behe :) |
Cytuj:
Widzicie?, tak sie niszczy ludzi ;). PROPONUJE ŻEBYŚCIE NIE PISALI JUŻ NIC W TYM TEMACIE, I NIE KARMILI TROLLA! |
Jak knight jest taki slaby to go ubij.
|
@Pan od tematu
Jesteś żałosny ^^ wogule czytając twoją wypowiedzieć żygać mi się chcę -,- po pierwsze to 250sorc cachero w człowieka za 540~~ wali z sd a 91 knight ma grubo ponad 1000~~+hp, a więc na 1 sd'a to wiesz..^^ Chłopie za duzo ots^^ Pamiętasz taifuna jak zrobili mu trapa..?? myslisz, że 1 sd'kiem zabijesz 91 knigta to pewnie 1 ue zabijesz 150knighta a co za tym idziesz jak walnie 2 ue to 200knigyta...?? Takie hity to tylko na ots z 200mlevelem -,-A wogule film przestarzaly -,- |
Nie rozumiem jednego kazdy wie ze nawet jak to byl by 50 knight z takimi skilami jak tamten hity by wchodzily takie same ? pozatym co kogo obchodzi jakie ty walisz swoim palkiem hity? Apropo kazdy wie ze knight jest zryty pozatym jest to profesja do blokowania btw zapewniam cie ze gdby to byl sorc druid lub pal by to wygladalo duzo lepiej btw filmu nie ogladalem nie trzeba all napisales w topicu..
|
Cytuj:
|
O czym wy w ogole rozmawiacie, wiadomo ze sorc, drut robia pogrom na pvp. Ale wiadomo tez ze bez knightow by 200 lvli nie powbijali.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |