![]() |
Jea Dawno w tibie nie gralem. Mam 38 lvl sorca z 38 m lvl'em.
I co lepsze ? 1)Guardy bes summonow 2)Z summonami 3)Mintwalin z summonami 4)Inne propozycje ;) |
Odp
:DMojim Zdaniem Idz Sobie Na Wyverny Z Monkami Lub DS :D
Np : -Carlin resp 1:) -venore resp 1:) -Folda :/ resp 3:( |
A gdzie Venore Rotworms? Przecież to doskonałe miejsce do expienia 10-25lvl!
|
Świetny poradnik :D
Zdaje sie ze bede z niego korzystał vardzo dlugo ^^ |
mozna jeszcze dodac "Rotwormy Liberty Bay" to tez jest zajefajne expowisko :)
|
ja ci poradze idz na goardy :)) no hyba ze zrobisz sobie loot baga to wtedy sumonki :))
|
przeczytalem juz nie jeden tego typu poradnik,
ale nadal nie mam pomyslu gdzie expic ;-/ prosze o podpowiedzi z expowiskami dla facca jak i zarówno dla pacca z gory thx :) |
...
Bardzo ładnie opisane! Gratuluję wspaniałego poradnika. Przyda się główie low-lvlom ;p ale może lvl 50+ też zajrzy i sprawdzi. Widać, że się napracowałeś bo są screeny ;] Pozdro ;p i oby tak dalej!
|
dam rade gs-owi?
mam pytanko dam rade gs-owi 31 sorcem?? padlem moim 22 druidem juz na gs-sie na 2 hity mnie wziął X( moje eq na sorcerze :c armor,k legi,vampire shield,wariror helmet. Prosze o pomoc i powiedzcie w co sie mam zaopatrzyc.A i jaki sumon najlepszy na gs-a????????
|
Gratz B) wspaniała robota. Gdyby nie nooby co blokuja magów i druidów na dwarf guardach naprzykladX(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
fajny poradnik ale z trollami to przesadzasz ja bez pacc'a na 9lvl'u jestem na ghost land 2 jaskinia ^^
|
nowy lol
Cytuj:
|
Fajny poradnik. Nie przyczepiajac sie do paru szczegółów to naprawde spoko
|
Cool poradnik. Obszerny. 10/10
|
Bardzo ładny Poradnik.Gratuluję:)
|
Po prostu super. Wypasiony poradnik. Jest wszystko co trzeba.:)
|
namęczyłeś się to prawda ale poradnik jest fatalny ,nic nie wiesz o expieniu ;/
|
lol, jak dla mnie poradnik super, przydaje się na wieczorne soboty kiedy wszystko zajęte ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:22. |