![]() |
Super poradnik dzis juz 2 raz z niego korzystam dzieki mojemu super net providerowi X(X(
|
Najlepszy poradnik jaki widziałem .
Screeny dokładne opisy tego mi było potrzebne Oczywiście skorzystałem z niego |
poradnik extra 10/10 napewno mi sie przyda:)
|
ziomki jak sie robi posta xD nigdy nie robilem ale chcialbym zrobic poradnik dla knighta mam 78 kine x) :/
|
Ogolnie poradnik no 9+/10:p bo brakuje jednej rzeczy, o ktora chcialbym zapytac. Czy phoenix egg po kupieniu blessa w kazo znika?
|
Cytuj:
|
@ Xirgan
Słuszna uwaga. Już dodane ;) Pozdrawiam!! |
dzieki bardzo , bardzo dobry poradnik i wytlumaczone jak krowie na miedzy super gratki oby tak dalej
|
super poradnik gratulacja dla twórcy skorzystałem z niego
A i takie pytanko może głupie ale jesli zapomniałem że kupiłem blesa tzn. że już go mam to mi npc jeszcze raz go sprzeda? :] wiecie 10k piechotą nie chodzi |
@ K0wal
Jak dla mnie to kupiłeś postać, ale nie piszę po to aby Cię o coś osądzać, a więc.. Jeżeli chodzi o Twoje pytanie to odpowiedź jest prosta - jeżeli masz zakupiony bless u danego NPC odpowie Ci on, iż posiadasz już błogosławieństwo i nie pobierze od Ciebie żaden opłaty..:) Pozdrawiam!! |
jejq to że się pyta nie oznacza że kupił tą postać którą ma w profilu :P
może ma drugiego chara i teraz rzadko nim gra? może miał na nim wykupione jedno lub dwa błogosławieństwa, a teraz nie wie które... ja tak mam ;) a może ostatecznie tylko się chciał pochwalić i wpisał w profilu cokolwiek... |
O_o załamka -.- nie kupiłem postaci poprostu pól roku nie grałem i wiem ze w kazoo kupowalem ale nie wiem czy koło thais a tu daje moje ss na mniejszym levlu jak grałem może uwierzysz...
ps: dziękuje za odpowiedź na pytanie http://foteka.pl/full/a17edaeef9ba98...716929c3f2.jpg |
Super
Ja osobiscie nie widzialem lepszego poradnika:):)Wszystko tak przejrzyscie i pieknie napisane:):)Bardzo chcialem sie dowiedziec co to blessy bo czesto na Allegro.pl bylo napisane ze owa postac ma wykupione wszystkie blessy lecz ja nie wiedzialem co to jest:):)Poradnik 10/10 bonie moge dac niczego lepszego a szkoda;);)Napisz wiecej poradnikow. Napewno z checia je przeczytam:):)Pozdro:):)Jestes wielki:):)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam!! |
Pomyłka, chodziło mi o [wiki]Ceremonial Ankh[/wiki]. A PoI quest ma dwie części - jedna, w której nagrodną jest właśnie Ceremonial Ankh oraz death ring i coś tam jeszcze, jest dostępna właśnie od 30 lvl. Dopiero ta druga, z salami tronowym jest od 80 lvl.
|
Poradnik Ok 10/10 :)
|
od tego poradnika po prostu bije pozytywna energią! Twój styl pisania jest tak przyjazny, że poradnik czytało się z przyjemnością :) do tego zawiera wszystkie informacje na temat blessów.
NIEMOGE WYJŚĆ Z PODZIWU 11/10 pozdro |
Bless
Super! Korzystam z niego... Bo grać u kuzyna na NEOSTRADZIE!X(X(X(
THX;):) |
Poradnik gitara 10/10 Tylko że taki 50 lvl jak sam mówiłeś że praktycznie każdy ma to chyba powinien wiedzieć prawda??:D ale są przypadki i częściowo allegro.pl :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:39. |