Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Vision Next Frags 10:0 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=123334)

Shadow Devil 05-04-2007 00:25

Grafika jest dobra ale opcje z tibi 7.6 powinny powrócić mam na mysli grę bez hotkeyów bo teraz to każdy tylko biegnie i naciska hotkeya;/
Widać taifun zaczął zbyt późno sie bić i są tego rezultaty które rzucają się w oczy :)

Misiimaa 05-04-2007 00:34

[quote=Adii Getes;1351523]boshe...boshe...BOSHE! To nie Vision są masterami pvp... To duski są takimi noobami takimi że siara sie z nimi na mieście pokazać. U mnie na serverze nie mówi się już "Ale z ciebie noob" tylko "ale z ciebie taifun", albo "lepiej ucz sie pvp a nie tylko expisz bo skonczysz jak taifun". O taifunie jak o chuck norrisie mozna by mowic w nieskonczonosc:
Tylko Taifun potrafi 280 magiem wejsc dwa razy w trapa.
Tylko Taifun moze byc wiekszym noobem od samego siebie.
....
....

Teraz Taifun możesz sie cieszyć jedynie z tego że tibijczycy cie nie zapomna, lecz nie z wpowodu twojego lvl a z powodu tego ześ noob.

Na koniec dodam coś od siebie, taką reakcje po oglądnieciu filmu:

AHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA AHAHAHHAH[/Q

Po 1 zal mi ciebie
Po 2 bardziej tu zawinila taktyka niz sam Taifun
Po 3 nie widzales chyba wczesniejszej wojny jak taifun latal na 205 lvlu i czesal wszystkich pokoleji ;) wtedy nie bylo tych smiesznych cipbotow
Po 4 Gz Vision macie piekne zgranie :)

Adii Getes 05-04-2007 20:21

[quote=Misiimaa;1351613]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 1351523)
boshe...boshe...BOSHE! To nie Vision są masterami pvp... To duski są takimi noobami takimi że siara sie z nimi na mieście pokazać. U mnie na serverze nie mówi się już "Ale z ciebie noob" tylko "ale z ciebie taifun", albo "lepiej ucz sie pvp a nie tylko expisz bo skonczysz jak taifun". O taifunie jak o chuck norrisie mozna by mowic w nieskonczonosc:
....
....

Teraz Taifun możesz sie cieszyć jedynie z tego że tibijczycy cie nie zapomna, lecz nie z wpowodu twojego lvl a z powodu tego ześ noob.

Po 1 zal mi ciebie
Po 3 nie widzales chyba wczesniejszej wojny jak taifun latal na 205 lvlu i czesal wszystkich pokoleji ;) wtedy nie bylo tych smiesznych cipbotow

Nom za to ciebie mi nie zal... szkoda ze nie umiesz nawet pożadnie skomentowac mojego posta... newb o ja

Mafi24 05-04-2007 20:56

Niemoge sie doczekać kiedy kolejne battle :P

=Pekin= 05-04-2007 22:21

BOSHHHH Co Taifun robil NAD schodami przeciez wiadomo ze tam w trapa wpadnie ... jezeli uciekaja mogli chociaz w lini sie ustawic i combowac po kolei visionow ... Taifun pada bo nie ma pojecia jak sie ustawic, zawsze wjebie sie w trapa jakiegos.

Widac ze przez ostatnie 280 lvli byl w najpotezniejszej gildi i huntowal ludzi za wysoki lvl nawet nie walczac z nimi. Nie wie co to wojna i pvp :S

Swica 07-04-2007 12:40

duskiness to juz przeszlosc trza umiec grac a nie wbijac tylko lvl ;) Hail Vision Team ;P

Atahun 07-04-2007 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin= (Post 1353324)
BOSHHHH Co Taifun robil NAD schodami przeciez wiadomo ze tam w trapa wpadnie ... jezeli uciekaja mogli chociaz w lini sie ustawic i combowac po kolei visionow ... Taifun pada bo nie ma pojecia jak sie ustawic, zawsze wjebie sie w trapa jakiegos.

Widac ze przez ostatnie 280 lvli byl w najpotezniejszej gildi i huntowal ludzi za wysoki lvl nawet nie walczac z nimi. Nie wie co to wojna i pvp :S

Ty za to bylbys lepszy i bys dostal taifuna to bys solo pól serva zajebal

Atahun 07-04-2007 15:29

[quote=Misiimaa;1351613]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 1351523)
boshe...boshe...BOSHE! To nie Vision są masterami pvp... To duski są takimi noobami takimi że siara sie z nimi na mieście pokazać. U mnie na serverze nie mówi się już "Ale z ciebie noob" tylko "ale z ciebie taifun", albo "lepiej ucz sie pvp a nie tylko expisz bo skonczysz jak taifun". O taifunie jak o chuck norrisie mozna by mowic w nieskonczonosc:
....
....

Po 1 zal mi ciebie

A mi zal ciebie .NIe bende cie wyzywal od noobow i niedojebow bo to nie ma sensu.WYjdz na spacer nad rzeke, przemysl cale swoje zycie,zjedz objad i sie poucz...

Martinesz 07-04-2007 20:13

[quote=Atahun;1356344]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiimaa (Post 1351613)

A mi zal ciebie .NIe bende cie wyzywal od noobow i niedojebow bo to nie ma sensu.WYjdz na spacer nad rzeke, przemysl cale swoje zycie,zjedz objad i sie poucz...

lol, idź się sam poucz, bo ortografia Ci nie leży ;<

Atahun 07-04-2007 20:27

[quote=Martinesz;1356886]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1356344)

lol, idź się sam poucz, bo ortografia Ci nie leży ;<

pokaz mi choc jeden blad .Znalazles?? o.o
a to ze nie uzywam polskich znakow to nie znaczy ze nie znam ortografi ,,niedojebie z kompleksami"
w szkole cie bija??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38.