![]() |
Grafika jest dobra ale opcje z tibi 7.6 powinny powrócić mam na mysli grę bez hotkeyów bo teraz to każdy tylko biegnie i naciska hotkeya;/
Widać taifun zaczął zbyt późno sie bić i są tego rezultaty które rzucają się w oczy :) |
[quote=Adii Getes;1351523]boshe...boshe...BOSHE! To nie Vision są masterami pvp... To duski są takimi noobami takimi że siara sie z nimi na mieście pokazać. U mnie na serverze nie mówi się już "Ale z ciebie noob" tylko "ale z ciebie taifun", albo "lepiej ucz sie pvp a nie tylko expisz bo skonczysz jak taifun". O taifunie jak o chuck norrisie mozna by mowic w nieskonczonosc:
Tylko Taifun potrafi 280 magiem wejsc dwa razy w trapa. Tylko Taifun moze byc wiekszym noobem od samego siebie. .... .... Teraz Taifun możesz sie cieszyć jedynie z tego że tibijczycy cie nie zapomna, lecz nie z wpowodu twojego lvl a z powodu tego ześ noob. Na koniec dodam coś od siebie, taką reakcje po oglądnieciu filmu: AHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA AHAHAHHAH[/Q Po 1 zal mi ciebie Po 2 bardziej tu zawinila taktyka niz sam Taifun Po 3 nie widzales chyba wczesniejszej wojny jak taifun latal na 205 lvlu i czesal wszystkich pokoleji ;) wtedy nie bylo tych smiesznych cipbotow Po 4 Gz Vision macie piekne zgranie :) |
[quote=Misiimaa;1351613]
Cytuj:
|
Niemoge sie doczekać kiedy kolejne battle :P
|
BOSHHHH Co Taifun robil NAD schodami przeciez wiadomo ze tam w trapa wpadnie ... jezeli uciekaja mogli chociaz w lini sie ustawic i combowac po kolei visionow ... Taifun pada bo nie ma pojecia jak sie ustawic, zawsze wjebie sie w trapa jakiegos.
Widac ze przez ostatnie 280 lvli byl w najpotezniejszej gildi i huntowal ludzi za wysoki lvl nawet nie walczac z nimi. Nie wie co to wojna i pvp :S |
duskiness to juz przeszlosc trza umiec grac a nie wbijac tylko lvl ;) Hail Vision Team ;P
|
Cytuj:
|
[quote=Misiimaa;1351613]
Cytuj:
|
[quote=Atahun;1356344]
Cytuj:
|
[quote=Martinesz;1356886]
Cytuj:
a to ze nie uzywam polskich znakow to nie znaczy ze nie znam ortografi ,,niedojebie z kompleksami" w szkole cie bija?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |