![]() |
zaraz tutaj zamkna :d
|
nie bo tu chyba mozna pisac :D
|
mozna mozna pisac :) :D
nie moge lognac na tibie :baby: |
Kost zapodaj mi twoj numer gg
|
katastrofa-.-
300 osub gra a ja nawet lognac nie moge X(X(X( wie ktos co sie dzieje? |
Fajnie ze sie lognac nawet nieda :/
|
ja nawet nie probuje sie lognac ;p hehe
dlaczego trfilem na danere? all germanskie good chodza zero lagow ;] a u nas lipa ;p ma ktos kogos kto pacce sela? i za ile pw me :D z gory dzia |
od 12 probowalem 1261621626366262 x razy sie lognac i chuja z tego wyszlo -,-:o tylko danera zamula ....
|
trzeb by jakies podanko napisac czy cos zeby zwiekszyli przepustowosc czy co oni tam maja albo do ger przeniesli głupie ale all by bylo happy ;]
powinni cos z tym zrobic a nie piardza w stolki i tylko michy ciesza ;p EDIT: OO czrny nick mam już :D |
ja próbuje lognac od wczoraj i nie moge... caly dzien pacca w dupe X(X(;(
|
hehe nic nie zrobisz na danerze ;p
chyba trzeba ja opuscic ;p i skonczyc chyba ze cos z nia zrobia ;p PzDr dla all co nie moga lognac ;] miłego grania |
Gra ktos na innym servie?
trzeba isc z tad bo juz 2 dzien strzelil w hu* tyle cya X(X(X( |
Sheng
Dzisiaj ok. godziny 12.57 na danerze pojawil sie boss Apprentice Sheng. Moj dzielny rookstayer dotarl tam pierwszy poniewaz tam sie nim wylogowuje. Zeszlo 6 lf. Loot to: Magic Light Wand, mino lather i 2 torche
|
Nerd Din
Jun 08 2008, 08:10:10 CEST Killed at Level 247 by Graham Blade and by Milo Blade Sir Roxis Krazy Jun 08 2008, 08:07:22 CEST Killed at Level 219 by Val'Hevi and by Elite Seifer Sir Artur Krazy Jun 08 2008, 07:31:17 CEST Killed at Level 99 by Jack Kanibaiz and by Knight Deadlys Drakkix Jun 08 2008, 07:33:43 CEST Killed at Level 137 by Royal'Kuhn and by Haynz Mix Shaniqua Jun 08 2008, 07:16:20 CEST Killed at Level 130 by Telemenel and by Drak'Moro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |