Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Teretalu killing movies (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=124250)

Fagaro 17-04-2007 08:45

Nawet na tibiawikfi swego czasu byl (jest?) opis eterni "nie zakladaj tu postaci bo napewno bedziesz komus przeszkadzal"

Sharrk, jak bedziesz sie chcial wyplacic, to mozesz do mnie pisac. Bo z tego co wiem to hunca cie 3 moje zaprzyjaznione gildie.

Qnip 17-04-2007 09:31

Do tych co twierdza ze Tere~ jest zalosny
Nie martwcie sie. Bedzie test server to sie z nim zmierzycie. Pokazecie swoje "PeFałPe"B) . A co do filmu. Nic dodac, nic ujac ;)

Snagoth 17-04-2007 10:21

Na tibiawiki o Eterni:

Recomendations: If you're starting on this world, make sure you don't bother other people. Else, you could get into deep trouble

i jeszcze:

The two most powerful guilds on Eternia were fought a neverending war, about the peace on Eternia. The war between Pink guys with green hair and Dark Legion is FINALLY over.

yea right.. <ironia>

Fagaro 17-04-2007 22:19

Smierc Chemica i Szabadiima dodana. Uprzedzam ze oni nie wiedziali ze Teretalu i reszta wypowiedza ich gildi wojne.

Snagoth 18-04-2007 11:18

@Fagaro
No i powiedz mi ze Deekar na tibia.com nie mial racji.. ze pare osob z DL ktorym sie nudzi i chca sie bic zrobili gildie i wypowiedzieli wojne? To jest niestety smutna prawda...

@nowe filmik
nie mieli szans.. choc Szaba~ moglby sie uratowac jakby polecial w strone port hope

Fagaro 18-04-2007 12:03

Deekar mial racje. Ale obiektywnie rzecz biorac gdy Deekar byl w IA to robil cos innego? tez walili randomy i wszczynali burdy kiedy im sie nudzilo. Moim zdaniem Tere postapil nie fair pierw zabijajac Chemica a potem wypowiadajac wojne.

Pozatym :) wojna nie jest dlatego ze Tere i spolce sie nudzilo, ale po to zeby DL mogl spokojnie levelowac kiedy loathe bedzie pz campic. Chemic padl bo zrobil 10 mln expa w miesiac i ma wmiare dobre pvp

Snagoth 18-04-2007 16:36

10 mln expa w miesiac to jest reason? To ze ktos chce miec silniejsza postac, ze dąży do tego co sobie postawil za cely czyli przypuscmy ze 150 lvl to jesr reason do zabicia? Wlasnie taka postawa, jak postawa Tere~ (DL?) mnie wqrza... bo nie daje innym spokojnie grac dla wlasnej satysfakcji bo musi sie liczyc z tym ze ktos moze go zabic za to ze normalnie gra. A to ze jest w innej gildii z ktora byl konflikt nie ma znacznia bo jest pokoj teraz... miedzy DL a Loathe. A co do Loathe to nie sadze zeby pz campilo tylko wykorzysta ta sytuacje do tego by zmniejszyc lvle tych osob ktore sa w wojnie... wiedzac ze DL i McG sie nie dalacza.. z tego co napisali na forum ofc. Mysle ze Loathe powinno zmiesc Tere i spolke... i mysle że ze strony Tere to beda jedynie sneak ataki a jak bedzie za duzo osob z Loathe online to Tere i reszta beda siedziec w pz. Ja przynajmniej bym to tak rozegral bedac na miejscu Loathe

Fagaro 18-04-2007 21:31

Ekhm, jestes nowy an eterni albo przespales ostatnie 3 lata. Loathe, IA gnebilo wszystkich graczy, dl i mcg wyrosli na silniejsza gildie i gnebia teraz tych ktorzy kiedys sie wozili. Sprawiedliwe.

Chrzaszcz 18-04-2007 21:43

[CHAR]Hupaxuda[/CHAR]

Apr 18 2007, 18:18:11 CEST Killed at Level 137 by Tha Maverick Sorcerer and by Bysen

@Fagaro
Jesli istnieje filmik, lajtownie byloby jakbys zapodal. ;)

Fagaro 18-04-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chrzaszcz (Post 1376280)
[CHAR]Hupaxuda[/CHAR]

Apr 18 2007, 18:18:11 CEST Killed at Level 137 by Tha Maverick Sorcerer and by Bysen

@Fagaro
Jesli istnieje filmik, lajtownie byloby jakbys zapodal. ;)

Film istnieje, niestety teretalu i sneed blokowali Hupaxuda na noob charach i zmusili go do zabicia jednego z noob charow i zrobienia pz locka. Zanim sie przelogowali bylo juz po sprawie. Film nagrany prez Bysen. Szkoda Hupaxuda, bo to jedna z najsympatyczniejszych osob w Loathe i moj dobry kumpel.

Snagoth 18-04-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fagaro (Post 1376248)
Ekhm, jestes nowy an eterni albo przespales ostatnie 3 lata. Loathe, IA gnebilo wszystkich graczy, dl i mcg wyrosli na silniejsza gildie i gnebia teraz tych ktorzy kiedys sie wozili. Sprawiedliwe.

Ja gram wlasnie od 3 lat W tibie i od zawsze na Eterni.. Zgadzam sie ze Loathe, Ia, Pinki, Sera~ itd itp gnebily osoby na Eterni.. ale wiem ze tylko osoby ktore mialy racze powyzej 100 lvl badz blisko.. nie zabijalo raczje osob o mniejszym lvlu.. zawsze jak ktos im placil to mial spokoj, zaplacil i looz... chyba ze cos pozniej przeksrobal itd.. wiec jakis swoj honor mieli ze nie zabijali w takich sytuacjach bez reasonu ale zgodze sie takze ze zabijali kompletnie za nic.. bylem przy nie jednej sytuacji jak wpadalo pare osob i zabijali tylko za skulla.. niewazne czy zabiles kogos czy waliles hity kumplowi.. miales skulla to padales... Ale nie moge sie zgodzic z tym ze DL i McG gnebia tych ktorzy gnebili kiedys... bo ok.. mieli wojne z pinkami i wygrali.. niby ich zgnebili/pokonali.. ale DL gnebi takze innych graczy na eterni.. bo wielu moich kumpli 60-120lvl zostalo zabitych przez DL za wyssane z palca reasony.

Co do Hupaxudu to... wojna sie zaczela.

Chrzaszcz 18-04-2007 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snagoth (Post 1376416)
Ja gram wlasnie od 3 lat W tibie i od zawsze na Eterni.. Zgadzam sie ze Loathe, Ia, Pinki, Sera~ itd itp gnebily osoby na Eterni.. ale wiem ze tylko osoby ktore mialy racze powyzej 100 lvl badz blisko.. nie zabijalo raczje osob o mniejszym lvlu.. zawsze jak ktos im placil to mial spokoj, zaplacil i looz... chyba ze cos pozniej przeksrobal itd.. wiec jakis swoj honor mieli ze nie zabijali w takich sytuacjach bez reasonu ale zgodze sie takze ze zabijali kompletnie za nic.. bylem przy nie jednej sytuacji jak wpadalo pare osob i zabijali tylko za skulla.. niewazne czy zabiles kogos czy waliles hity kumplowi.. miales skulla to padales... Ale nie moge sie zgodzic z tym ze DL i McG gnebia tych ktorzy gnebili kiedys... bo ok.. mieli wojne z pinkami i wygrali.. niby ich zgnebili/pokonali.. ale DL gnebi takze innych graczy na eterni.. bo wielu moich kumpli 60-120lvl zostalo zabitych przez DL za wyssane z palca reasony.

Wydaje mi sie, ze te dwie wypowiedzi sa sprzeczne ze soba...

Snagoth 18-04-2007 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chrzaszcz
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snagoth (Post 1376416)

Wydaje mi sie, ze te dwie wypowiedzi sa sprzeczne ze soba...

ro Ci sie zle wydaje poniewaz napisalem ze "w takich sytuacjach" a pozniej ze takze zabijali "kompletnie za nic"... czytanie ze zrozumieniem

Freezy Eddie 21-04-2007 09:36

Polecam zobaczyc film gdzie Wizav goniony przez masę osób fraguje 74 MSa..
Imho, Tere by tak nie zrobił. ;)
Ale jego PvP też niezłe..

@Down.
Po pierwsze: napisałem imho.
Po drugie: a co ty sobie wyobrażasz, że w takiej sytuacji z SD go kładziesz?..

Thebill 21-04-2007 09:45

@up
A skad ty to mozesz wiedziec?

Vacek 21-04-2007 11:45

Cannot connect to SQL database: Can't create a new thread (errno 35); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug

Mógłbyś te 2 ostatnie filmy gdzie indziej wstawić? :)

dejw 21-04-2007 13:45

korzystajac z okazji, chcialbym ,byscie ocenili moje pvp:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1375604

jak myslicie, mozna porównac z tere? xD

Pozdro

Xavius 21-04-2007 14:25

Kazdy z tych dwu gildii ma cos na sumieniu nie to ze Deekar bije bez reason bo gdy byla wojna sam padlem od Deekara za free. A&D zabili Bastionlsa nie mowie ze za free ale zabili kogos z kim byli w gildii dla mnie to nie fair.
Myslicie ze dlaczego Bysen i Tere~ nie bili basty? Bo go znaja i mieli honor ze kolegow sie nie bije. Tha Maverick dostal passy terazniejszy maverick to Zunri z askary/ na eterni znany jako Shadow of Mozes gdy Alanaste zaczal grac na askarze to gdy wojna sie skonczyla na askarze to wyjebali Ala'naste z Rexis a gdy Alan zaczal robic pg to dostal hunted tutaj tez bastionls w 4 miesiace wjebal z 75 lvla na 142 i dostal hunted btw jak ktos nie wie za co bast i alan zostal wyrzucony z dl to za to ze insultowal ludzi i bronil moja gildie na ktorej rbiono pa, jesli ogladaliscie filmik ze smiercia Basty to widac bylo ze bast nie bil ich na poczatku tylko jechal na manasach i ssa, po czym wiedzac ze juz nie ucieknie przyjebal ue i krwawy przez chwile nieuwagi mogl zginac, haha a smieszne jest kto by z was pomyslal przed smiercia zeby wyjebac loota do wody by "przyjaciele" nie mieli zadnego zysku z 142 ms?! Moim zdaniem wyrzucenie basta z dl i pozniej zabijanie go i huntowanie nie jest na miejscu.

Robert Lublin 21-04-2007 14:32

hehe nice tylko z tym 120ek to za długo sie meczył :P:P
ale reszta filmow spox ladne fragi i bardzo szybko :]
Solowki wymiatają :)

Snagoth 21-04-2007 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavius (Post 1380042)
Kazdy z tych dwu gildii ma cos na sumieniu nie to ze Deekar bije bez reason bo gdy byla wojna sam padlem od Deekara za free. A&D zabili Bastionlsa nie mowie ze za free ale zabili kogos z kim byli w gildii dla mnie to nie fair.
Myslicie ze dlaczego Bysen i Tere~ nie bili basty? Bo go znaja i mieli honor ze kolegow sie nie bije. Tha Maverick dostal passy terazniejszy maverick to Zunri z askary/ na eterni znany jako Shadow of Mozes gdy Alanaste zaczal grac na askarze to gdy wojna sie skonczyla na askarze to wyjebali Ala'naste z Rexis a gdy Alan zaczal robic pg to dostal hunted tutaj tez bastionls w 4 miesiace wjebal z 75 lvla na 142 i dostal hunted btw jak ktos nie wie za co bast i alan zostal wyrzucony z dl to za to ze insultowal ludzi i bronil moja gildie na ktorej rbiono pa, jesli ogladaliscie filmik ze smiercia Basty to widac bylo ze bast nie bil ich na poczatku tylko jechal na manasach i ssa, po czym wiedzac ze juz nie ucieknie przyjebal ue i krwawy przez chwile nieuwagi mogl zginac, haha a smieszne jest kto by z was pomyslal przed smiercia zeby wyjebac loota do wody by "przyjaciele" nie mieli zadnego zysku z 142 ms?! Moim zdaniem wyrzucenie basta z dl i pozniej zabijanie go i huntowanie nie jest na miejscu.

AGREE with U! =*

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13.