![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knight Jest dobry do blokowania..
Trudno go zabić... Fajnie sie expi na mino... A tez fajnie sie wastuje na gs'ach :D <lól> |
Cytuj:
|
heh
Knight nie jest wybieranym najczesciej ostatnio druidzi tez i sorcowie
to prawda knight jest naprawde b.dobra profesja kazda jest super profesja wystarczy dobry tok myslenia knight na 100 lv ma naprawde mocne hity nawet z runek explo gfb :) moze uprzykrzyc zycie MS :) + exori + GS :) ale co prawda sorcem time ring + utani gran hur tyle knight go zobaczy :D ucieknie ue mort hur sd i tak wkolko albo sie mu manaski skoncza albo knight odpusci i ucieknie lub zdobedzie laga i padnie :) albo knight albo sorc wszystko od umiejetnosci pvp :) |
ja mam pytanko zwiazane z najtem, z giant swordem na giant spidera, d'sa, d lorda ?? jak wy to widzicie ??
|
ja to widze tak: po co ?
## isc expic na normalnych potworkach a nie bawic sie w GS/ DS .. |
Cytuj:
|
@up
To raczej był aspekt coś typu... Idż na cyclopy, elf fortress, orc fortress a nie wastować uhy na gs'ach. @topic Knighci są wybierani przez newbie bo są przyzwyczajeni do "nowatorskiego" bicia potforkoof. Nie zaprzeczam, że bardziej obeznani gracze nie wybierają knightów. Mają dużo zalet. Ja też nim gram i nie narzekam. |
Knight jesli ma dobre skille na co trzeba poswiecic troche czasu expi szybciej na low lv tak do 40 - + Ale powyzej 60 sork jest zdecydowanie najlepsza profesja ...
|
Cytuj:
Drogi autorze tematu.. 30 lvl robi sie GORA w tydzien takze i tak w porownaniu do tych 3(?)lat wypadasz miernie.. BYE! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
5h45m 9h15m 8h15m 10h45m 8h30m 8h30m 4h0m Wyjdzie Ci z tego średnia 2-3h? Bo mnie się jakoś wydaje, że chyba nie. |
Cytuj:
|
@UP UP
MDW fakt gra długo ale spójrz np. na takiego Seromontisa. Średnio ponad 9h dziennie to jest maniak albo np. Taifun, który przez miesiąc ponad 340h czyli średnio ponad 10h na dzień. MDW gra dużo ale nie masakrycznie dużo jak inni hlvlocy. |
Cytuj:
gratz! |
Knight jest szlachetna profesja jak mowil moj kolega z innej gry MMORPG
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |