![]() |
Cytuj:
@down = P |
Idioci Brazylia i Argentyna to nie Europa tylko Skandynawia.
>down Nie nabierzesz mnie nuppie!!1 |
@Up:
Przecież Skandynawia leży w Ameryce Środkowej, która należy do Europy, więc wszystko gra. !Edit: Cholera, co to w ogóle jest ta cała Europa?;| Straszne zamieszanie wokół tego jest ostatnio... |
To Polska jest w Europie? o.0
|
Ale wy gópi!!!!111 Normalnie pauy!111 widadć rze w podstawufce mieliscie same pauy wy gópie pedauy!1111 Skandynawia jest w ojropie a brazyle (fak dem) w afryce!!!111
Swoją drogą. Zawsze sądziłem, że Monako jest gdzieś w Afryce :D |
Cytuj:
|
Ale globusa polski nie macie, a ja tak.
|
Cytuj:
Cytuj:
>down Nawet nie wiesz jaką panie elyto. |
Cytuj:
A tak poważnie,to sadze,że mistrzostwa europy w polsce i na ukrainie dają ogromną szanse nie tylko na rozwój gospodrki, infrastuktury itp ,ale to ogromna szansa dla naszej piłki klubowej i z tego się bardzo ciesze. A jeśli chodzi o to czy damy rade to zorganizowac to myśle że nie nie ma innej opcji;) |
Cytuj:
http://sport.onet.pl/0,0,1521459,wiadomosc.html Nastepnym razem takie smieszne oskarzenia zachowaj dla siebie... A propos tematu...football is coming home ;) |
Cytuj:
|
RPA to przecież alejka w parku w Monako...
|
a to maja do zrobilenie 0.5k Km autostrad i pare stadionow z czym do 2012 sie nidy nie uwina xD
|
Ej ludzie, znalazlem bilet na mecz eliminacji EURO 2012 Brazylia-Nigeria w lipcu chce ktos kupic?? Cena wywolawcza 2000zl
|
Przecież do RPA można tramwajem dojechać, nopki.
@do wszystkich Piszcie tak dalej, dam może na joemonster.org. :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie wierzę że uda im się to wszystko zrobić :/
na pewno z czymś nie zdążą .... a poza tym jak będzie to Euro to będą tłumy w Warszawie a ja nie lubię tłumów :P |
Zauważyliście cos dziwnego? We Włoszczowej stadionu nie będzie 0o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:24. |