Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125607)

upki 20-04-2007 16:25

pewnie se robią chary żeby vision było mocniejsze, jak tak będzie dalej to vision rozpierd** dusków i taki będzie finał
@down

Kakaa 20-04-2007 16:32

ja sie tylko zastanawiam czemu taifun ukryl postacie ... Oo,

A co do tego hacka Khazula, przecież to było jasne że go bedzie mial -,-
89.161.79.235 <- To jest jego Ip do ots Furora War 7.92 1/1 Vision 2/2 Duski ;-)

Nirt 20-04-2007 16:47

Barles dostal deleta za 2x invalid i nie chce sie do tego przyznac :)

Wstyd wstyd wyzywasz od rumunka a potem co sie dzieje:p

Borut 20-04-2007 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1378487)
Barles dostal deleta za 2x invalid i nie chce sie do tego przyznac :)

Wstyd wstyd wyzywasz od rumunka a potem co sie dzieje:p

A może 4? Za invalid paymenty nie dostaje się natychmiast delete tylko pojawia się notka... a ja za co innego dostałem ale i tak takim gadaniem mnie nie ruszysz więc się ogranij a nie propagandy siejesz z Jamesem. Przypominam, że James Caros pare tygodni temu obiecał nam niespodzianke i miało pół gildii zostać zbanowanej. Wracając do Pacc'ów to zawsze sam kupywałem sobie za rl bo mnie na to stać i nigdy od żadnego Rumuna/Cygana pacców nie brałem....

Plebeliusz 20-04-2007 16:59

@up

Wstyd ci sie przyznac w takim razie za co dostales tego delete'a? Bo na to wyglada...

Cyrillus 20-04-2007 17:01

@Haners aka Fusiot and Nalufe aka Tersi

1. nie ty jestes od rozdawania deletow ( za thiefowanie :<<) wiec... :baby:
2. fusiot ja slyszalem historie ze ty zaczels go jechac... ;p

btw nie wiem co on ma do Kielc ale to jego sprawa ;p

Khazul 20-04-2007 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakaa (Post 1378462)

A co do tego hacka Khazula, przecież to było jasne że go bedzie mial -,-
;-)

kontynuuj temat:>

spadam na mecz cya ;)

Novacainee 20-04-2007 17:48

Polska dla Rumónów!!!!!!!!!!!!!:(

Milten 20-04-2007 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakaa (Post 1378462)

bo mu się tak podobało

@up

AHHAHAHAHA, śmieszny jesteś

sallceson 20-04-2007 18:04

widze ze niezle pracujecie nad powrotem do starego stanu tematu (od wczoraj 6 stron wiecej ;) )

niraet chyba nie wbije za szybko 108 lvla...
Apr 19 2007, 07:50:49 CEST Died at Level 107 by an orc leader
Apr 17 2007, 20:31:43 CEST Died at Level 107 by an orc berserker
Apr 09 2007, 16:54:13 CEST Died at Level 107 by a dragon
Apr 08 2007, 21:08:47 CEST Died at Level 107 by a dragon lord

Vision juz definitywnie przejmuje serwer i zbiera ludzi do pełnej kontroli (moze chca limity expa zrobic?)

@Hegemmon
forum jest publiczne i korzystaja z niego rozni ludzie, zwykli normalni uzytkownicy i rowniez trolle i zadaniem moda jest pilnowanie porzadku na forum - tylko dlaczego poprzez zamkniecie tematu, z ktorego korzysta wiele osob a nie ukaranie tych, ktorzy niszcza temat? poszedles po prostu po najmniejszej linii oporu, i jeszcze grozisz ze nastepne tematy beda zamykane.

nie zabieraj trollowi pastwiska (bo znajdzie sobie nowe) tylko zabij trolla

Hegemmon 20-04-2007 18:12

UP:
gdyby tylko o to chodziło to spoko, z tym, że tam było więcej wyzwisk niż normalnych postów.
W tym wypadku wytyczne są jasne- zrobić tak, żeby użytkownicy się uspokoili.
Co z tego, że pobanuje tych najgorszych, skoro pozostali sami nie potrafią się zachować?
Zamknięcie tematu jest standardowym posunięciem, aby dać ludziom czas na to aby ochłonąć.
W sumie nie wiem czemu nie wywaliłem obecnego tematu, bo to właśnie powinienem zrobić.

Tak na marginesie- ty chyba nie wiesz jaka jest tu najmniejsza linia oporu.

Kapucha- proszę, nie rozśmieszaj mnie. Nie uda ci się.
poza tym, czytanie ze zrozumieniem się kłania i wypadałoby nie wycinać z kontekstu.

Sachar 20-04-2007 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Novacainee (Post 1378587)
Polska dla Rumónów!!!!!!!!!!!!!:(

to wyjazd z kraju

a co do invitow do gildi to wola byc w vision niz byc zabici lub shakowani

Borut 20-04-2007 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plebeliusz (Post 1378506)
@up

Wstyd ci sie przyznac w takim razie za co dostales tego delete'a? Bo na to wyglada...

Ja dostałem delete. CIPy dały mi go bez żadnej notacji tak więc nikt nie musi wiedzieć za co :)

Kapucha 20-04-2007 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon (Post 1378633)

Kapucha- proszę, nie rozśmieszaj mnie. Nie uda ci się.
poza tym, czytanie ze zrozumieniem się kłania i wypadałoby nie wycinać z kontekstu.

lol.

przytoczenie wszystkich 2 postow jakimi nas zaszczyciles nazywasz wycinaniem z kontekstu? napisalem jasno ze jezeli nie rozumiesz to albo to obstaw, popros jakiegos innego modka zeby sie nami zaja albo napisz mi priva ja ci wyjasnie o co kaman...

@up
a ja wiem ;d to za co dostales raczej w 100% spelnia wymagania deleta z miejsca :>

Novacainee 20-04-2007 18:45

@Sachar

Wziołeś dzis swoje leki ???

Hegemmon 20-04-2007 18:49

ale wypadałoby pokolorować cały akapit, zamiast tych kilku pierwszych słów. Wtedy ich znaczenie jest nieco niejasne.
priv-y sobie daruj proszę.... mam cię wystarczająco dużo tutaj ;)

no i chyba wystarczy tych offtopów.

DOWN:
ten twój ban coś kiepsko zadziałał wcześniej, więc poprawiłem.
W sumie to już masz trzeci trwający ban. Trzeba bosalowi powiedzieć, że się wymigujesz od kary.
Jak myślisz, ile ja mam czasu na moderowanie waszego tematu? Trzeba czasami użyć masowych restrykcji i przy okazji ukarać w jakiś sposób hodowców Trolli. Zamiast skopywać pola łopatą, lepiej przyjechać ciągnikiem i zorać kilkaset razy szybciej, żeby można było orać inne pole.
Gdybym poszedł na łatwiznę, to bym zaorał pole dynamitem ;)

Tajfun_Debilery 20-04-2007 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon (Post 1378701)
ale wypadałoby pokolorować cały akapit, zamiast tych kilku pierwszych słów. Wtedy ich znaczenie jest nieco niejasne.
priv-y sobie daruj proszę.... mam cię wystarczająco dużo tutaj ;)

no i chyba wystarczy tych offtopów.

Każdy z nas zauwazył ze poszedłes na łatwizne i skasowałes temat zamiast pobanowac osoby które prowokowały kłotnie a teraz jescze te twoje głupie tłumaczenia

Haners 20-04-2007 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1378510)
@Haners aka Fusiot and Nalufe aka Tersi

1. nie ty jestes od rozdawania deletow ( za thiefowanie :<<) wiec... :baby:
2. fusiot ja slyszalem historie ze ty zaczels go jechac... ;p

btw nie wiem co on ma do Kielc ale to jego sprawa ;p

To już inna sprawa, za jechanie go, to mnie zabił ;p ale thiefował juz wczesniej, tzn. wykorzystywał zaufanie. Troche to hamskie, jak patrze w archiwum jak mi spamował zebym mu 5k na promo pozyczył, a teraz kozaczy dupe...

Nirt 20-04-2007 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plebeliusz (Post 1378506)
@up

Nie wstydzi sie tylko glupiomu sie przyznac bo naprawde dostal za invalidy...
Glupio sie przyznac bo jak James grozil to sie z niego smiali i wyzywali a teraz widza skutki :)

Diablord 20-04-2007 19:25

Usuwanie tematów jest nieskuteczne (zawsze powstana nowe) i uciążliwe dla użytkowników. Mam nadzieje, że teraz bany beda skuteczne i nie zamkniecie znowu nowego tematu. Ograniczanie użytkownikow to najgorsze co mozna zrobic, bo nadmierna ingerencja w posty (np. mowienie komu wolno odpisywac a komu nie) zniecheca uzytkownikow i sieje jeszcze wiekszy zament niz te bluzgi... zachowajcie zdrowy rozsadek:]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08.