![]() |
pewnie se robią chary żeby vision było mocniejsze, jak tak będzie dalej to vision rozpierd** dusków i taki będzie finał
@down Offline |
ja sie tylko zastanawiam czemu taifun ukryl postacie ... Oo,
A co do tego hacka Khazula, przecież to było jasne że go bedzie mial -,- 89.161.79.235 <- To jest jego Ip do ots Furora War 7.92 1/1 Vision 2/2 Duski ;-) |
Barles dostal deleta za 2x invalid i nie chce sie do tego przyznac :)
Wstyd wstyd wyzywasz od rumunka a potem co sie dzieje:p |
Cytuj:
|
@up
Wstyd ci sie przyznac w takim razie za co dostales tego delete'a? Bo na to wyglada... |
@Haners aka Fusiot and Nalufe aka Tersi
1. nie ty jestes od rozdawania deletow ( za thiefowanie :<<) wiec... :baby: 2. fusiot ja slyszalem historie ze ty zaczels go jechac... ;p btw nie wiem co on ma do Kielc ale to jego sprawa ;p |
Cytuj:
spadam na mecz cya ;) |
Polska dla Rumónów!!!!!!!!!!!!!:(
|
Cytuj:
bo mu się tak podobało @up AHHAHAHAHA, śmieszny jesteś |
widze ze niezle pracujecie nad powrotem do starego stanu tematu (od wczoraj 6 stron wiecej ;) )
niraet chyba nie wbije za szybko 108 lvla... Apr 19 2007, 07:50:49 CEST Died at Level 107 by an orc leader Apr 17 2007, 20:31:43 CEST Died at Level 107 by an orc berserker Apr 09 2007, 16:54:13 CEST Died at Level 107 by a dragon Apr 08 2007, 21:08:47 CEST Died at Level 107 by a dragon lord Vision juz definitywnie przejmuje serwer i zbiera ludzi do pełnej kontroli (moze chca limity expa zrobic?) @Hegemmon forum jest publiczne i korzystaja z niego rozni ludzie, zwykli normalni uzytkownicy i rowniez trolle i zadaniem moda jest pilnowanie porzadku na forum - tylko dlaczego poprzez zamkniecie tematu, z ktorego korzysta wiele osob a nie ukaranie tych, ktorzy niszcza temat? poszedles po prostu po najmniejszej linii oporu, i jeszcze grozisz ze nastepne tematy beda zamykane. nie zabieraj trollowi pastwiska (bo znajdzie sobie nowe) tylko zabij trolla |
UP:
gdyby tylko o to chodziło to spoko, z tym, że tam było więcej wyzwisk niż normalnych postów. W tym wypadku wytyczne są jasne- zrobić tak, żeby użytkownicy się uspokoili. Co z tego, że pobanuje tych najgorszych, skoro pozostali sami nie potrafią się zachować? Zamknięcie tematu jest standardowym posunięciem, aby dać ludziom czas na to aby ochłonąć. W sumie nie wiem czemu nie wywaliłem obecnego tematu, bo to właśnie powinienem zrobić. Tak na marginesie- ty chyba nie wiesz jaka jest tu najmniejsza linia oporu. Kapucha- proszę, nie rozśmieszaj mnie. Nie uda ci się. poza tym, czytanie ze zrozumieniem się kłania i wypadałoby nie wycinać z kontekstu. |
Cytuj:
a co do invitow do gildi to wola byc w vision niz byc zabici lub shakowani |
Cytuj:
|
Cytuj:
przytoczenie wszystkich 2 postow jakimi nas zaszczyciles nazywasz wycinaniem z kontekstu? napisalem jasno ze jezeli nie rozumiesz to albo to obstaw, popros jakiegos innego modka zeby sie nami zaja albo napisz mi priva ja ci wyjasnie o co kaman... @up a ja wiem ;d to za co dostales raczej w 100% spelnia wymagania deleta z miejsca :> |
@Sachar
Wziołeś dzis swoje leki ??? |
ale wypadałoby pokolorować cały akapit, zamiast tych kilku pierwszych słów. Wtedy ich znaczenie jest nieco niejasne.
priv-y sobie daruj proszę.... mam cię wystarczająco dużo tutaj ;) no i chyba wystarczy tych offtopów. DOWN: ten twój ban coś kiepsko zadziałał wcześniej, więc poprawiłem. W sumie to już masz trzeci trwający ban. Trzeba bosalowi powiedzieć, że się wymigujesz od kary. Jak myślisz, ile ja mam czasu na moderowanie waszego tematu? Trzeba czasami użyć masowych restrykcji i przy okazji ukarać w jakiś sposób hodowców Trolli. Zamiast skopywać pola łopatą, lepiej przyjechać ciągnikiem i zorać kilkaset razy szybciej, żeby można było orać inne pole. Gdybym poszedł na łatwiznę, to bym zaorał pole dynamitem ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Glupio sie przyznac bo jak James grozil to sie z niego smiali i wyzywali a teraz widza skutki :) |
Usuwanie tematów jest nieskuteczne (zawsze powstana nowe) i uciążliwe dla użytkowników. Mam nadzieje, że teraz bany beda skuteczne i nie zamkniecie znowu nowego tematu. Ograniczanie użytkownikow to najgorsze co mozna zrobic, bo nadmierna ingerencja w posty (np. mowienie komu wolno odpisywac a komu nie) zniecheca uzytkownikow i sieje jeszcze wiekszy zament niz te bluzgi... zachowajcie zdrowy rozsadek:]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |