![]() |
Cytuj:
Czy wam ludzie pourywalo rece? inni moga znalezc to ty tez znajdziesz, powodzenia ;) |
91 wyhaczyłem- 48 mat, 43 human... A do umysłów ścisłych z pewnością nie należę. Pamiętam, że było szybko i bezstresowo, choć przygotowywałem się chyba z godzinę :D
Teraz matura- nie będzie szybko, nie będzie bezstresowo. Jednego można być pewnym: będzie się działo B) |
Cytuj:
A kursy... angielski to podstawa. Może będę do Danii emigrować, o czym już gdzieś chyba pisałem, a duńskiego nie znam - pozostaje tylko angielski. W każdym bądź razie - rano byłem kompletnie wyluzowany, ale teraz, pod wieczór wigilii przedednia egzaminu (lol xD) lekki stresik zaczyna mnie dopadać ^^' |
Cytuj:
|
Lasooch: tylko na egzamku nie napisz "w każdym bądź razie".
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jako absolwent gimnazium, moge jedynie powiedzieć, że w tych testach najlepsze jest to, że pisze się je tylko przez 2 dni :), a tak prawde mówiąc nie ma się czego bać... strach jedynie pogarsza sytuacje - jeśli nie dostaniecie się do tej szkoły pójdziecie do innej na tym świat się nie kończy. Coż trzymam kciuki :) (tyle będe miał do roboty na JP i PP). Dla pocieszenia dodam: "Za 3/4 lata będziecie pisać mature :)" |
Niiiiiiic nieee umiem, nic nie umieeeeeeeeem.. cholera, wszystko wyparowalo! Nie, zebym sie denerwowal, po prostu zaczynam sie lekko, podswiadomie pewnie, wkurzac, ze nic nie umieeeeeem..
|
Ja też nic nie umiem i nic nie pamiętam.
Jutro pewnie wszystkie (a przynajmniej większość) wiadomości wróci w czasie pisania egzaminu... ;) |
Omg, czego się boicie? Jak już większość radziła, należy do tego egzaminu podejściu spokojnie i się nie denerwować. Tak jakbyście pisali próbny. Zobaczycie, że jak już zaczniemy pisać o godzinie dziewiątej (nie wiem czy tak wszędzie jest), to wszystko wróci do głowy i napiszemy to jak należy.
|
Cytuj:
|
Ja się przyznam i napisze prawdę, z obu testów próbnych miałem ~40 punktów.
Nie wiem jak to jest u Was , ale jeżeli naprawdę mieliście tyle punktów, ile większość z was podała to pozostaje mi pogratulować i schować się w jakiś kąt... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jesli chodzi o testy, to nie ma czym sie stresowac bo to nie pomaga tylko przeszkadza. Pisalem 2 lata temu, podszedlem do tego dosyc na luzie i napisalem na 90 pkt.
Pozdro i powodzenia(to juz jutro tak?) |
Cytuj:
|
@up: A kto jest taki jebnięty, żeby ściągać na testach ryzykując tak wiele ? Chyba o zdrowych zmysłach takich ludzi niema.
|
Cytuj:
|
@ trochę wyżej:
Tu się nie zgodzę. Wszystko zależy od osoby i sytuacji w jakiej się znajdzie. Razem z koleżanką wymieniliśmy się kilkoma uwagami na temat zadań i dzięki temu matmę mieliśmy na prawie 100% - przy czym tu 'prawie' nie robiło wielkiej różnicy. Inteligencja to również umiejętność oceny sytuacji i podjęcie odpowiednich środków. Inteligencja to nie zawsze uczciwość ;) |
Cytuj:
A ja piszę na sali gimnastycznej z 9 nauczycielami pilnującymi. Kto mi zazdrości? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |