Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Testy gimnazjalne. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125907)

Hansu 22-04-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colo_2006 (Post 1383142)
Ponawiam swoje pytanie : Czy zna ktoś strone z wzorami z fizyki ?

http://www.google.pl

Czy wam ludzie pourywalo rece? inni moga znalezc to ty tez znajdziesz, powodzenia ;)

Thot 22-04-2007 22:56

91 wyhaczyłem- 48 mat, 43 human... A do umysłów ścisłych z pewnością nie należę. Pamiętam, że było szybko i bezstresowo, choć przygotowywałem się chyba z godzinę :D
Teraz matura- nie będzie szybko, nie będzie bezstresowo. Jednego można być pewnym: będzie się działo B)

Lasooch 22-04-2007 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś (Post 1383179)
Rzeczywiście można sobie trochę powtórzyć ale, (choć w podstawówce czy w gimnazjum to nie ma w sumie co) ale bez przesady.

W gimnazjum już nieco jest. 3/4 wzorów z fizyki nie pamiętam, a pewnie 'coś' się z fizyki trafi. W podstawówce - racja, tam miałem na próbnym 40/40 a na prawdziwym 39/40, oba bez przygotowania.

A kursy... angielski to podstawa. Może będę do Danii emigrować, o czym już gdzieś chyba pisałem, a duńskiego nie znam - pozostaje tylko angielski.

W każdym bądź razie - rano byłem kompletnie wyluzowany, ale teraz, pod wieczór wigilii przedednia egzaminu (lol xD) lekki stresik zaczyna mnie dopadać ^^'

Colo_2006 23-04-2007 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 1383273)
http://www.google.pl

Czy wam ludzie pourywalo rece? inni moga znalezc to ty tez znajdziesz, powodzenia ;)

Caly czas szukam i n nic moze cos jeszcze znajde

Thot 23-04-2007 09:17

Lasooch: tylko na egzamku nie napisz "w każdym bądź razie".

Lasooch 23-04-2007 11:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thot (Post 1383636)
Lasooch: tylko na egzamku nie napisz "w każdym bądź razie".

Nie zamierzam, wiem, wiem, niepoprawnie, ale jakoś tak przywykłem ; )

Onori 23-04-2007 12:58

Cytuj:

a nawet maturalny
Tak, tak - tylko to właśnie od matury zależy czy pójdziesz na studia, chodź i tak egzaminy zawodowe to gorszy syf... przy oblaniu nie ma jak to mieć rok w 4 litery.

Cytuj:

Jutro mam zamiar powtórzyć sobie najważniejsze rzeczy z części humanistycznej
Humanistyczny test to pestka:), pytania zamkniete to coś pięknego :) a w otwartych zawsze da się coś nabajerować :)

Cytuj:

W gimnazjum już nieco jest. 3/4 wzorów z fizyki nie pamiętam, a pewnie 'coś' się z fizyki trafi
Spokojnie :) miałem to samo... ale jakoś sobie człowiek radzi, w razie czego od czego są znajomi? Egzaminatorzy, aż tak strasznie nie pilnują (jak pisałem część humanistyczną miałem dziwne wrażenie, że jedna "miła" pani czegoś ode mnie chce cały czas się uśmiachała :P), więc jak się zapomni jakiegoś wzorku można prosić o pomoc.

Jako absolwent gimnazium, moge jedynie powiedzieć, że w tych testach najlepsze jest to, że pisze się je tylko przez 2 dni :), a tak prawde mówiąc nie ma się czego bać... strach jedynie pogarsza sytuacje - jeśli nie dostaniecie się do tej szkoły pójdziecie do innej na tym świat się nie kończy. Coż trzymam kciuki :) (tyle będe miał do roboty na JP i PP). Dla pocieszenia dodam: "Za 3/4 lata będziecie pisać mature :)"

Kajulec 23-04-2007 14:54

Niiiiiiic nieee umiem, nic nie umieeeeeeeeem.. cholera, wszystko wyparowalo! Nie, zebym sie denerwowal, po prostu zaczynam sie lekko, podswiadomie pewnie, wkurzac, ze nic nie umieeeeeem..

Caer 23-04-2007 15:08

Ja też nic nie umiem i nic nie pamiętam.
Jutro pewnie wszystkie (a przynajmniej większość) wiadomości wróci w czasie pisania egzaminu... ;)

Thoder 23-04-2007 15:15

Omg, czego się boicie? Jak już większość radziła, należy do tego egzaminu podejściu spokojnie i się nie denerwować. Tak jakbyście pisali próbny. Zobaczycie, że jak już zaczniemy pisać o godzinie dziewiątej (nie wiem czy tak wszędzie jest), to wszystko wróci do głowy i napiszemy to jak należy.

ripper 23-04-2007 15:35

Cytuj:

Spokojnie miałem to samo... ale jakoś sobie człowiek radzi, w razie czego od czego są znajomi? Egzaminatorzy, aż tak strasznie nie pilnują (jak pisałem część humanistyczną miałem dziwne wrażenie, że jedna "miła" pani czegoś ode mnie chce cały czas się uśmiachała ), więc jak się zapomni jakiegoś wzorku można prosić o pomoc.
Umarłem = ) W bajki wierzysz?

Azerd0 23-04-2007 16:04

Ja się przyznam i napisze prawdę, z obu testów próbnych miałem ~40 punktów.
Nie wiem jak to jest u Was , ale jeżeli naprawdę mieliście tyle punktów, ile większość z was podała to pozostaje mi pogratulować i schować się w jakiś kąt...

Dark Sven 23-04-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azerd0 (Post 1384006)
Ja się przyznam i napisze prawdę, z obu testów próbnych miałem ~40 punktów.
Nie wiem jak to jest u Was , ale jeżeli naprawdę mieliście tyle punktów, ile większość z was podała to pozostaje mi pogratulować i schować się w jakiś kąt...

Wiesz, u nas tak jest. Każdy zna 4 języki, jest mistrzem świata przynajmniej w 4 dyscyplinach, mają średnią 5,33 w liceum i 40 punktów na teście gimnazjalnym.

Lasooch 23-04-2007 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1384119)
Wiesz, u nas tak jest. Każdy zna 4 języki, jest mistrzem świata przynajmniej w 4 dyscyplinach, mają średnią 5,33 w liceum i 40 punktów na teście gimnazjalnym.

Zapominasz, że ja oprócz tego jestem cesarzem Burundi. I średnią mam 6,66 4,17 :(...

kelt 23-04-2007 17:39

Jesli chodzi o testy, to nie ma czym sie stresowac bo to nie pomaga tylko przeszkadza. Pisalem 2 lata temu, podszedlem do tego dosyc na luzie i napisalem na 90 pkt.

Pozdro i powodzenia(to juz jutro tak?)

Onori 23-04-2007 17:47

Cytuj:

Umarłem = ) W bajki wierzysz?
"Umarłem" szkoda, że ja owy test pisałem - i jakoś ściągnąć się udało - jak nie umiesz ściągać to już nie moja wina.

Calen Futh 23-04-2007 17:52

@up: A kto jest taki jebnięty, żeby ściągać na testach ryzykując tak wiele ? Chyba o zdrowych zmysłach takich ludzi niema.

Adner 23-04-2007 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1383198)
Nie wiesz co mówisz chłopcze. Ja chodzę na angielski dodatkowy od 2 klasy podstawówki i dzięki temu w każdej chwili mogę pojechać do anglo-języcznych państw i dogadywać się jak angol z angolem.

Łojezu, ja w życiu nie miałem prywatnej lekcji i jakoś moja gramatyka jest na poziomie anglistyki(wg. magistra tegoż kierunku). Wystarczy chcieć. Lekcje dodatkowe to według mnie strata pieniędzy, chociaż na śpiew to bym chętnie poszedł:o

Thot 23-04-2007 18:06

@ trochę wyżej:
Tu się nie zgodzę. Wszystko zależy od osoby i sytuacji w jakiej się znajdzie. Razem z koleżanką wymieniliśmy się kilkoma uwagami na temat zadań i dzięki temu matmę mieliśmy na prawie 100% - przy czym tu 'prawie' nie robiło wielkiej różnicy.
Inteligencja to również umiejętność oceny sytuacji i podjęcie odpowiednich środków. Inteligencja to nie zawsze uczciwość ;)

Bastash 23-04-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1384155)
Zapominasz, że ja oprócz tego jestem cesarzem Burundi. I średnią mam 6,66 4,17 :(...

Noo nareszcie! Z tej strony maharadża Dżibuti. Oddaj mi te 203 dziwki albo otworzę u siebie IPNB.

A ja piszę na sali gimnastycznej z 9 nauczycielami pilnującymi. Kto mi zazdrości?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34.