![]() |
Cytuj:
Nie zrozumieliśmy sie ? pisze o sztuce nie o niemieckim.... :) pozdro |
JMJ, pewnie, że była łatwa. Ale jak nie jestem orłem z niemieckiego, to i tak nie napiszę na 100%, prawda? U mnie ze 20 osób pisało podstawę, a rozszerzenie 4, ale razem z poprawiającymi z zeszłych lat.
|
Niemiecki: wyjątkowo mi nie poszedł, zdających około 25
Historia Sztuki: 3 podstawowe(w tym ja), 1 rozszerzony. Podstawowy banalny |
Nie czytałem całego tematu więc jak był już o tym wątek to sorrki. Chodzi mi o to co może się stać jeżeli zapomniałęm wpisać numeru wypracowania na egzaminie maturalnym? Zaliczą mi, czy nie?
|
Nie chcę Cie martwić, ale wszystko w rękach egzaminatora. Jeśli wierzyć słowom, że matura jest dla ludzi a nie przeciwko, powinienes spać spokojnie.
@ Zapomniałem o dzisiejszym ustnym angolu .. Dziewczyna pół godziny przed moim egzamkiem zadzwoniła i uratowała mi tyłek... ^^ Półtora miesiąca czekania na wyniki... |
No wlasnie. Bylo tam napisane, zeby zaznaczyc temat, ale ja tylko napisalem, ktory wybralem. Jakos to bedzie.
A co do wynikow. Mysle, ze orientacyjne rezultaty mozesz sprawdzic juz teraz, tak zeby wiedziec. Jutro gegra rozszerzona i 11 dni, zeby zdac 2 egzaminy ustne -.-. Juz mogli mi te katorge troszke skrocic :p |
Sry, że jako gówniarz się wtrące, ale matura z rozszerzonego angielskiego to banał :x
FCE zdany - 85% gwarantowane |
Jak z następnymi przedmiotami ?? W poniedziałek matematyka jestem ciekawy ile osób z tego forum podjęło sie zdawania tego przedmiotu... :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Teraz niema tego problemu bo jest tylko arkusz rozszerzony ^^. Nie ma to jak Giertych i jego pomysły. |
I ja! ; P
Rozszerzona... Nie powiem, bym sie uczyla, lecz jakos sie uda ladnie napisac. Gorzej bedzie pozniej. I ustne i fiza ; /. |
Precz z matmą!! nie umiem to nie pisze ;)
tylko ustne jeszcze |
I jak wrazenia po matmie?
Moje... Co to kurde mialo byc? Wszyscy siedzeli do konca... A zwykle wychodza godzine przed czasem... Doslownie wszyscy... |
właśnie, trudne było?
|
Matma.. Rozszerzenie było znacznie prostsze niż się spodziewałem ^^. Wg klucza mam 60% z zadań wyliczonych od A do Z. Teraz tylko angol ustny. Po zdaniu matmy już czuje się jak student xD.
|
Ruski napisany i na bank zdany ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hy, to dlatego taki avatar :> Ja czekam sobie spokojnie na jutrzejszą historię: XX wiek i takie ogólnie powtórzenie jeszcze zostało, ale jestem dobrej myśli :) A w przyszłym tygodniu 2 ustne i fajrant :> |
Ja tam od wczoraj mam fajrant.
Jednak IMHO spitoliłem Anglik Rozszerzenie ustny - tylko 16/20 =f Trudno, temat z energią mi nie podpasował |
Dziś była chemia, w mojej szkole narzekali uczniowie piszący rozserzenie tego przedmiotu...;p
Jutro historia ciekawe jakie nastroje u zdających ten przedmiot. xD Ci co piszą rozszerzenie - jakich tematów spodziewacie sie na wypracowaniu ? :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27. |