![]() |
Cytuj:
Dokładnie :d, ja przed każdym poważniejszym expieniem resetuje router dla " pewności " |
Buy 2 Bp Uh xD Btw. gdzie mozna dobrze polotowac? mino albo ghoule i skielety :P
|
Ja nie restartuje routera bo mam go na strychu i mi sie niechce tam włazić szczegolnie teraz z reka w gipsie. :P :P Gadu-Gadu moze nam ławto wykryc kicka. Zostawia sie go na dostepnym, a jezeli byl kick to powinien zmienic sie z żółtego słoneczka na czerwone z dopiskiem dostępny.
Nie ma jak dobra obserwacja :P |
Ten Myrbossen ma niezle pg , w niecaly miesiac dobil 100? wie ktos moze kto nim gra?
|
Cytuj:
|
@up
Slyszalem ze Jey~ nie wiem jak sie ten nick pisze, chodzi mi o tego sorca co byl kiedys na galanie i nia rzadzil , az go shakowali i zrokowali w thais xD |
Cytuj:
ale jego rokowali w kazoo.. ;p wiem bo pomagalem rokowac xD mam screeny nawet jak by kogos interesowaly XD |
Cytuj:
P.s http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=127059 i jak tu nie grac sorcem albo druidem jak wieksza kase trzepiesz niz bys pracowal a do tego 200k na na godzinie expa... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=119113 scagnijcie jak na vent gadaja na furorze :D |
Cytuj:
Troche wiadomosci: Vam Marcin Knight... Apr 29 2007, 19:28:20 CEST Killed at Level 78 by Parencikos Doombringer of Otori... Apr 29 2007, 13:43:13 CEST Killed at Level 75 by Isacilia and by a minotaur archer of Yautimor (Robota FoZ) Yahel... Apr 29 2007, 03:24:21 CEST Killed at Level 110 by Garmie and by Daero |
Cytuj:
a ten Myrbossen ostry jest :D |
jezeli nic nie wiecie o jejihevie to nie piszcie ... mial 136 lvl inteligentni mogli by sie zorientowac po commencie kondy first ms 136-177 lvl ... gral on tez na kyrze nick: Xeretza. Walczyl przeciwko Tetro Aureliusowi ale to nie ten temat wiec wiecej nie pisze.
@Edit Myrbossen to nie Jejihev ;] |
Cytuj:
@pytanie do membersow Madhouse, czy to prawda ze nie gracie juz na Galanie?=) Bo slyszalem ze zmieniliscie server... =) |
Cytuj:
|
Catr co ty tu robisz miales przeciez nie wracac :confused:
|
...
@crown
a ty nie prosisz sie o hunta? catri vaero wbil juz 3 lvl'e moglbyscie go zabic na expie... |
Cytuj:
od ciebie hunta ?xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
l,fda
Aragorn
Ty sie martw zebys ty skonczyl szkole, wykształciuch sie znalazl ;} Crown As u wish xD. Zapytaj sautis o mnie, zobaczysz w jaka furie wpadnie xD |
Z całym szacunkiem, jedyne co robisz od kilku miesięcy to pierdolenie na tym forum. Rusz dupsko i idź huncić Crowna, osobiście ;>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |