![]() |
new serv...
Trochę mnie nie było, macie już poustalane co¶ z t± rodzink±/glidli± ? bo może warto jaki¶ nowy temat założyć z nickami i profesjami ?
|
Hail Die! xdddd
Sie padlo sie :D:D
Sam nie wiem jak to sie stalo, tak sie jakos zapatrzylem na guild chat ze sie nawet nie zorientowalem jak padlem xD Naszczescie mialem blessy wiec malo stracilem :) lvla troszke, i dist spadl ale o 20% wiec dalej mam 90 xD 16:42 You advanced to magic level 18. Teraz jeszcze lvl B) Edit: 17:14 You advanced from Level 65 to Level 66. A tak dobrze szlo juz wbilem +2kk expa bez deda ; > |
Aj Michael aj Michael xD, widzisz nie wolno sie zapatrywac w guild chata jak cie dragon bije:p.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Malo to duzo powiedziane:p 50k kasy ci poszlo na blesy xd. |
@hu'hu
Lipny fake masz w opisie ;) @Silvera Mozemy nie robic rodzinki... Ale wtedy nie stworzymy czegos takiego jak ZENHO na Silverze. |
|
Cytuj:
i BRAVO dla Warriora! "@Silvera Mozemy nie robic rodzinki... Ale wtedy nie stworzymy czegos takiego jak ZENHO na Silverze." MA RACJE |
ja jestem za "Shine" nieĽle to brzmi i budzi respekt tak jak cirsa czy shorty keidy sie bawili w mass pking^^
No i oczywi¶cie kto jak± profeske weĽmie żeby zara sie nie okazało że mamy samych sorków czy druidów (MS ,ED) ;p ja sobie zaklepuje ED :p |
Cytuj:
Tak tak, new servów jeszcze nie ma, jak narazie nie zanosi sie zeby byly, a wy juz ustalajcie nicki, nazwe gildii, kto lider, a co najlepsze jakie profesje bedziecie wybierali :) ziomek, zaloz nowy temat kto jaki nick robi na new servie <troll na forum silvery omg> a no i jak OMO napisal "ZAKLEPUJCIE JUZ SOBIE JAKIES PROFESJE ZEBY ZA DUZO TAKICH SAMYCH NIE BYLO" żalllll ; xxx Powiedz to całej ekipie ktora idzie na newa bo znajac zycie w top 25 będzie 15 msów 5 edów i 5 eków, przykladowo.... powiedz im zeby nie robili tylu MS bo inni tez chca... no comments :evul: Pozdra |
Ludzie nie posrac sie z tym nowym servem.... ..I..
A ja se pocinam w Guild Warsa ;) |
@Ligus
Widzialem filmiki z tej gierki RYL wyglada fajnie i bym se w nia pogral ale nie moge znalesc zadnej porzadnej strony o tej grze.Wogole to ona darmowa jest czy trzeba placic abonament jakis ? odpowiedz plz :) |
Cytuj:
Za czym co¶ napiszesz to się zastanów. 1. Char mógł być usuniety. 2. Namelock:P Teraz mam lepszy Oo @ rodzinka Proponowałem co¶ wcze¶niej.Widzę że nie cieszy sie to zainteresowaniem. Tyle wiem że na nowy server wybieram się z Jarkiem, może jeszcze z kim¶ z candia/nerena. A tak naprawde na nowym serwerze u mojego boku chciałbym widzieć kumpli a nie cał± silvera. Gz Vegeta |
Cytuj:
Haha! Nie odwracaj kota ogonem, i to ty sie troszke zastanow! Nie chodzilo mi o sam nick ale o to ze po dwukropku nie bylo spacji :) 09:58 Crassus the Invincible [39]: Exura 09:58 Sir Brroulii [23]: ;] 09:58 Mukala [11]: hi A tu wyzej masz kilka przykladow kopjowania a nie robienia Fake. @Edit A tak na marginesie to nie ty bedziesz wybieral kto pojdzie a kto nie :) |
Cytuj:
Słuchaj jak ja moge komu¶ zabronić i¶ć na nowy server, grać wTibie itp? Chodzi mi poprostu o to że chciałem się dowiedzieć kto z (moich) kumpli z silvera planuje grać na nowym serwerze tak jak ja. Bardzo mi przykro że żle to zrozumiałe¶.. A tak na marginesie podba Ci się mó nowy podpis? |
Hihihi, smiac mi sie chce ;p najbardziej z tych 'sajanow ;p
@Cav(costam)&Hu'hu OOOOkeeejjjjj ;) |
Cytuj:
|
Nom
Juz niegram. Gralem Vicle ale koleznka sobie wziela ja. :) Siemka All Bo to byla jej postac
|
Cytuj:
|
Siemka All
:D Nom. Siemka All. :D:] :] :] :] :] :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |