Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Poi on Arcania 28.04.07 (Dpft guild + some others) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126795)

notop 30-04-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez acroma (Post 1397580)
ogladnij sobie kogos film a potem sie na ten temat wypowiedz... bo ty wolisz sobie jechac po mnie. skoro cie to uszczesliwia to prosze bardzo. tylko pomysl co robisz sam. przykladem jest nasz wspolny znajomy i moj rl.

wyjdz byles zalosny

Dazah 30-04-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rezydent (Post 1398135)
gz dla arcania team, na to czekałem... już się wlogowuje na moją postać i idę zobaczyć rare itemki ^^

@offtop
w czym odtwarzać pliki filmowe *.rec albo na jakie rozszerzenia zmieniać, bo jak robie na .mp3 to mi się plik psuje ;/

Pliki .rec można odtworzyć program TibiCam

skarabeusz323 01-05-2007 00:03

co wy macie do gościa ludzie nie chciał się pchać bo po co co wy od niego chcecie lal
nie że ja jakiś obrońca uciśnionych ale tak samo można było wymagać od każdego innego zaangażowania

acroma 01-05-2007 01:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarabeusz323 (Post 1399283)
co wy macie do gościa ludzie nie chciał się pchać bo po co co wy od niego chcecie lal
nie że ja jakiś obrońca uciśnionych ale tak samo można było wymagać od każdego innego zaangażowania

na poczatku stalem z tylu to bylo normalne... zaplacilem za qesta i tak jak luki mowil nic mam nie robic... jak zszedlem na dol ljubo kazal mi wyjsc na gore.

a od momentu kiedy thesik mowil mi zeby bloczyc to bloczylem... jak mielismy rushowac to polecialem i bylem jednym z pierwszych w pokoju z phantasmami. i rowniez klepalem z gfb.

Sir Stas 01-05-2007 06:15

Re:

Za tyle kasy co sie zaplacilo za questa to po co on ma blokowac?

JEsli ma blokowac to dlaczego ma niby placic?

Jaki jest w tym sens? Albo sie placi i nie blokuje albo sie blokuje i sie nie placi

Ka$z3r 01-05-2007 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Stas (Post 1399511)
Za tyle kasy co sie zaplacilo za questa to po co on ma blokowac?

JEsli ma blokowac to dlaczego ma niby placic?

Jaki jest w tym sens? Albo sie placi i nie blokuje albo sie blokuje i sie nie placi

Wyszla taka sytuacja jak wyszla i potrzebny byl kazdy bloker... tylko ze wy pouciekaliscie w katy a magi staly bez many... <brawa dla super blockerow>

www.notop.republika.pl/poi1.jpg mozna zobaczy gdzie stal polo gdzie stal acroma... mogliscie to wziasc na exete chociaz... ale dla acromy zal bylo 30 many bo arcania wie jakim typem czlowieka jest acroma :)

Sir Stas 01-05-2007 12:49

Re:

Zanim sie cos zrobi trzeba pomyslec =]

Zebraliscie kase dostaliscie to co chcecie

Ka$z3r 01-05-2007 12:56

masz racje wzielismy poprostu noobow =/

Sir Stas 01-05-2007 13:00

Re:

No tak bo jak byscie nie wzieli wiele osob by moglo nie pasc?

np. Lamusini?

A juz nie mowie o tym ze nie ktorzy byli tak zdyscyplinowani ze az "zal.pl"

Ciacho1920 01-05-2007 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Stas (Post 1399937)
No tak bo jak byscie nie wzieli wiele osob by moglo nie pasc?

np. Lamusini?

A juz nie mowie o tym ze nie ktorzy byli tak zdyscyplinowani ze az "zal.pl"

Mogles isc z K'K...

Sir Stas 01-05-2007 17:39

Re:

No dobra po
1. Dlaczego aata pada na combo ktorego nie powinien dostac?
2. Dlaczego Medivh Shady szedl na koncu?
3. Dlaczego Sua mial leczyc innych?
4. Dlaczego mam tracic runy i placic za questa?
5. Dlaczego palki sie pchaly?
6. Dlaczego nikt nie chcial blokowac spawnow
7. Dlaczego nie bylo osoby co blokowala by pokoju z tp
8. Dlaczego Bedu lurowal po 3 a nie po 1?
9. Dlaczego jezdzicie po ludziach ktorzy sponsoruja questa po czym okazuje sie ze mieli go sami sobie robic.
10. Po cholere gadac tu o bledach jakie zostaly popelnione?
11. Z tego co wiem Acroma Angel pchal sie na poczatku po czym kazano mu blokowac rewspa i wtedy przestal sie pchac i szedl na koncu.

Mam pisac dalej czy to wystarczy by zakonczyc to gadanie?

Ka$z3r 01-05-2007 21:19

Kazdy kto szedl na poi mial odegrac jakas role ci ktorzy placili mieli tez bloczyc respa tzw. "mule", czyli ludzie blaczacy respa...

9. Dlaczego jezdzicie po ludziach ktorzy sponsoruja questa po czym okazuje sie ze mieli go sami sobie robic.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA dostajesz nagrode za najlepszy tekst roku :D

Pytanko, a widziales chociaz jak padl aata,alunir,fonrar i bedu, ze w ogole zabierasz glos?

"11. Z tego co wiem Acroma Angel pchal sie na poczatku po czym kazano mu blokowac rewspa i wtedy przestal sie pchac i szedl na koncu."

Kiedy wychodzilismy z mirrior room wszyscy pisali ze najpierw ida wszystkie knighty a potem shooterzy, najwidoczniej byles tak obsrany, że mogles to przeoczyc, bo wez pod uwage ze nie zrobiles tego questa solo tylko dpft go wykonalo, a ty miales stac i bloczyc respa a twoje exori w ludzi to bylo cos... chwilami zaluje ze nie zostales zabity podczas questa...bo tobie sie napewno nalezalo!

acroma 01-05-2007 21:46

jeszcze dzien przed questem pytalem lukiego co bede mial robic na quescie. otrzymalem odpowiedz ze nic nawet bloczyc respa nie bede. przekazal rowniez zebym zwolnil capp na runki dla magow tak wiec uczynilem to i nioslem runki. co do bloczenia kiedy thesik mi powiedzial zebym bloczyl to bloczylem. a co do mirror nie wyszedlem ani ostatni ani na koncu. jak widac na zdjeciu ktore przedstawiles nawet cie nie ma. i ciekawe co ty bys robil na moim miejscu widzac spam na ekranie bo ja staralem sie pomoc zabic phantasmy. a w ciagu kilku sekund od wejscia nie wierze ze ty byc exete rzucal bo bys nie zdazyl

jestes po prostu wspaniaomyslny ogladajac film i po przemysleniu mowisz co nalezalo zrobic. takie rzeczy kazdy inteligentny potrafi.

skoro wiesz lepiej wszystko to milo. zebys sie kiedys nie przejechal

Sir Stas 01-05-2007 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1401036)
Kazdy kto szedl na poi mial odegrac jakas role ci ktorzy placili mieli tez bloczyc respa tzw. "mule", czyli ludzie blaczacy respa...

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA dostajesz nagrode za najlepszy tekst roku :D

Pytanko, a widziales chociaz jak padl aata,alunir,fonrar i bedu, ze w ogole zabierasz glos?

"11. Z tego co wiem Acroma Angel pchal sie na poczatku po czym kazano mu blokowac rewspa i wtedy przestal sie pchac i szedl na koncu."

Kiedy wychodzilismy z mirrior room wszyscy pisali ze najpierw ida wszystkie knighty a potem shooterzy, najwidoczniej byles tak obsrany, że mogles to przeoczyc, bo wez pod uwage ze nie zrobiles tego questa solo tylko dpft go wykonalo, a ty miales stac i bloczyc respa a twoje exori w ludzi to bylo cos... chwilami zaluje ze nie zostales zabity podczas questa...bo tobie sie napewno nalezalo!

oj oj.. Zebys ty wiedzial co ja juz na Arcani przezylem to bys zmienil zdanie..

Co do mojego exori to huj ale co do waszych gfb zeby ludzi sie ustawili w kolejcie to dopiero porazka

Co do aaty to wim jak padl ale nie widzialem mialem ventrilo wlaczonego wiec wiem co mniej wiecej sie tam dzialo, a co do mirror room to juz masz odpowiedz w punkcie 7.

Nie ma co sie klucic zrobilem bo bylem ostrozny a nie tak jak niektorzy na zyczenie wpadali sami do tp nie wiadomo w jakim celu i padali to byla dopiero porazka. Prawie polowa zgowno byla przez glupote ludzi... ktorzy padali bo chcieli

Jak dla mnie koneic tematu nie ma co juz mowic o PoI quest bo bylo jak bylo a ty czy bedzie tyle samo bledow w nastepnym PoI quest to juz od was zalezy xP

P.S. Za kase moge wam blokowac pokuj z tp zeby rewspa nie bylo ..

Medivh Shady 01-05-2007 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Stas (Post 1400581)

1. Dlaczego aata pada na combo ktorego nie powinien dostac?
2. Dlaczego Medivh Shady szedl na koncu?
3. Dlaczego Sua mial leczyc innych?
4. Dlaczego mam tracic runy i placic za questa?
5. Dlaczego palki sie pchaly?
6. Dlaczego nikt nie chcial blokowac spawnow
7. Dlaczego nie bylo osoby co blokowala by pokoju z tp
8. Dlaczego Bedu lurowal po 3 a nie po 1?
10. Po cholere gadac tu o bledach jakie zostaly popelnione?
11. Z tego co wiem Acroma Angel pchal sie na poczatku po czym kazano mu blokowac rewspa i wtedy przestal sie pchac i szedl na koncu.

odp. 1 Combo nie da sie przewidzieć ;) a że nie miał ms to już inna bajka
odp. 2 Owszem w pomieszczeniu z lustrami szedłem na końcu bo miałem parę minut wcześniej 2 dość długie frezy
odp. 3 Nie wiem , może dlatego że było by latwiej
odp. 4 no masz rację , zapłaciłeś stoizs z tyłu , ale czasami można pomóc ;)
odp. 5 Hm.. Może chcieli przykozaczyć :D
odp. 6 może sie bali że im coś wybiegnie xD
odp. 7 Hm.. jak by to napisać , przykładowo postawili by ciebie na blokowanie respa , to jak by wszyscy przeszli labirynt poradził byś sobie tam sam ? i myślisz że chciał by sie wszystkim marnować czas na czekanie aż ktoś z tobą sie przejdzie ? bo nie sadzę . A potem to sam nie wiem czemu nie blokowali , pewnie po to aby te 80+ lvlki nie po uciekały z nagrodami , albo po to aby nie było tak że każdy bierze nagrodę a potem ma resztę w dupie.
odp. 8 Ogólnie to lurował po 1 ale czasami może sie zdarzyć że wyleci więcej ;P
odp. 9 ----
odp. 10 fakt , było mineło
odp. 11 ----

to na tyle

Sir Stas 02-05-2007 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1401440)
odp. 1 Combo nie da sie przewidzieć ;) a że nie miał ms to już inna bajka
odp. 2 Owszem w pomieszczeniu z lustrami szedłem na końcu bo miałem parę minut wcześniej 2 dość długie frezy
odp. 3 Nie wiem , może dlatego że było by latwiej
odp. 4 no masz rację , zapłaciłeś stoizs z tyłu , ale czasami można pomóc ;)
odp. 5 Hm.. Może chcieli przykozaczyć :D
odp. 6 może sie bali że im coś wybiegnie xD
odp. 7 Hm.. jak by to napisać , przykładowo postawili by ciebie na blokowanie respa , to jak by wszyscy przeszli labirynt poradził byś sobie tam sam ? i myślisz że chciał by sie wszystkim marnować czas na czekanie aż ktoś z tobą sie przejdzie ? bo nie sadzę . A potem to sam nie wiem czemu nie blokowali , pewnie po to aby te 80+ lvlki nie po uciekały z nagrodami , albo po to aby nie było tak że każdy bierze nagrodę a potem ma resztę w dupie.
odp. 8 Ogólnie to lurował po 1 ale czasami może sie zdarzyć że wyleci więcej ;P
odp. 9 ----
odp. 10 fakt , było mineło
odp. 11 ----

to na tyle

I cool koniec tematu jak dla mnie x]

notop 02-05-2007 02:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Stas (Post 1401515)
I cool koniec tematu jak dla mnie x]

jedna mala rzecz
ja mialem etz nic neirobic ale jak leszczu pwoiedzial mi a wlasciwie poprosil bym leczyl knajtow zostalem przyczepiony do glownego teamu i nic niemowilem bo chcialem pomoc,

skarabeusz323 02-05-2007 03:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1399866)
Wyszla taka sytuacja jak wyszla i potrzebny byl kazdy bloker... tylko ze wy pouciekaliscie w katy a magi staly bez many... <brawa dla super blockerow>

www.notop.republika.pl/poi1.jpg mozna zobaczy gdzie stal polo gdzie stal acroma... mogliscie to wziasc na exete chociaz... ale dla acromy zal bylo 30 many bo arcania wie jakim typem czlowieka jest acroma :)

ja bym na acromy miejscu tez na to huja lal nie wiem vo ey od niego chcecie to nic ze go na filmie nie było zapłacil wam kurwa 700 k i wy jeszcze od niego cos wymagacie ja pierdole
ale z was sa glupki
a co do cytowanego gościa ty jestes kretyn jak huj >< jak moja mama mowi w pysku to kazdy cwany

sory ze tak to rozjebałem ale mowie pod wplywem alkoholu

Eti 02-05-2007 03:46

CZemu wlazicie na acrome ?
aby potem nie bylo za sami zejsc nie mozecie !!

Nacpany_Wlodek 02-05-2007 05:39

Przestańcie mu jechać z powodu nie zbloczenia kilku pikseli -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:25.