![]() |
Cytuj:
czemu paczek nie padl :< |
Cytuj:
@Answer Tja, tam starczyło obojętnie czym strzelić w niego, może i tak Dusk~, byli zapracowani rozmową z Imargamem? Cytuj:
Tja, u nas to samo mate, ale u nas narazie mijają miesiące. |
dzis znow mamy Swieto, ciekawe czy duski uznaja ten dzien jako wolny od pracy? to sie okaze :)
|
Dzien jak co dzien
Fens on Furora May 03 2007, 10:37:47 CEST Died at Level 111 by a pirate marauder Sendrius May 03 2007, 12:14:45 CEST Died at Level 122 by a dragon lord |
Cytuj:
Ladnie jestes przyje.... Bylo swieto a odjeba.... typa. To i dzis odje... Luzna guma. Yhhyy chyba duski :) |
No muszę przyznać że Duskiness naprawde się wziął do roboty ale co tam
Znowu sie przyciśnie Taifuna i padnie Ja od czasu tej wojny wbiłem ~31 lvli a Taifun stracił 4 lvle Już na forum gildi debatujemy kiedy uwalić Taifuna Hail Vision ! Pzdr Zwidek |
Cytuj:
your mom. |
Ciezko ubic TD jesli sie loguje tylko na akcje
wiec jakbys byl Zwidkiem to nie wiem jakbys nad tym mogl debatowac z kolegami EDIT: I prosze bez zbednych komentarzy typu "wracaj do paczkow", zeby znow sie forum nie rozlecialo :) |
Zwidku do szkoły... Duskiness wzioł <- gdzie odmiana i ortografia?
Mam 13 lat i takich błędów nie robię... żal. @edit jeszcze popraw odmianę i będzie dobrze ;) @edit 2 nie wywiniesz się ^^ nie ładnie edytować posta i udawać niewinnego... |
Cytuj:
o to właśnie chodzi czekamy aż Taifun sie wloguje i będzie chciał ubić kogoś z Vision wtedy szybki mass log i jazda Cytuj:
se idz okulary kup |
Cytuj:
"Już na forum gildi debatujemy kiedy uwalić Taifuna" narazie to Duski zastanawia sie kiedy zabic was bo to my wybieramy pore EDIT: wg mnie wasze komentarze dalej sa zbedne, nawet z takim bledem kazdy wie o co chodzi to forum jest o ww guildiach, a nie o ortografii EDIT2: prosze nie podszywaj sie pod zwidka bo na hydrach expii i nie ma czasu na takie pierdoly EDIT3: wlasnie rozmawiam ze Zwidkiem 20:23 Drizer Mastah [123]: jakis noobek 20:23 Drizer Mastah [123]: na tibia.pl sie podszywa za Ciebie 20:23 Zwidek [174]: HAhaheaHbabe |
Cytuj:
Co ty dyktando piszesz na forum? Liczy się wypowiedż a nie ortografia pff |
IMO to świadczy o tym, że Tibia jest dla kogoś ważniejsza niż język ojczysty.
|
:D :D smiesznie sie robi nikt z dussk ani vision nie pisze w temacie. Ludzie piszacy tu posty posiadaja takie informacjie ze az im by nie uwierzono gdyby nie napisali ze sa z dussk/vision.
|
Omfg o co wam chodzi.
O co kaman z pączkami? Hmm Jedni lubia pączki, inny laski. (robic) A niejedni to i to:)!! Elo fifti jol |
Cytuj:
|
ostatnie akcje duskow zmotywowaly vision do expienia czy co?
vivi vandes +688,458 Tarrin Kerrax +931,370 Demthes +887,010 Katrila +781,803 Zwidek +4,714,214 myslalem ze beda bardziej uwazac teraz a tu zwidek PG odwala :) |
Sendrius miał hacka, ale nie dali mu się zrookować :( taka szkoda xD.
|
Zwolnijcie...
Przypomnę wam, że to nie jest temat o pączkach. Skończcie pisać pierdoły, już 1/3 postów jest do usunięcia. Każdy myślący człowiek wie, że Zwidek tu nie napisze to ma ważniejsze rzeczy do roboty.
|
Już po testach gimnazjalnych wiec Zwidek PG robi ^.-
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |