![]() |
Tak jak ktos juz napisal ze jezeli pokemony wygraly by te wojne :P chociaz to niezbyt realne to po jakims czasie bylo by takie samo PA jak bylo juz na wielu serverach sie o tym przekonali , ci co przegrali przynajmniej wiedza za co padaja ale po wojnie zwykle jest takie PA ze padasz za to bo expisz a dominujaca gildia niema gdzie ;] tak bylo jest i bedzie a rexis jesli wygra wojne to wiekszosc polakow bedzie hunted nawet tych ktorzy niebrali udzialu w wojnie
|
LOl
:D Patrze koles nei blyszczysz intelektem. Polacy nei bede mogli grac na serwerze tak sadzisz?? Mylisz sie i widac ze jestes jakims dzieciakiem albo chcesz przyszpanowac:] Nie pisz wiecej takich durnot ze palacy nue pograja na serwerze jak wygra rexis!! Rexis to nei tylko Szwedzi ?? Zapewne po przegraniu wojny rexis otrzyma pewna kwote i dalej bedzie szalec na serwerze!!
|
Primo, Rexis to zlepek narodowości.
Secundo, na razie jest 0:0 we fragach i byłbym nieco ostrożny ze wskazywaniem zwycięzcy. Tertio, najsłabszym elementem PS jest ich skład. Mianowicie, nie chodzi mi o liczbę członków, czy ich lvle, ale o pozycję w askariańskiej społeczności. Dokładniej, mówię o takich osobach jak Alanaste (symbol pkowania przed ssem, jak również i PA), Avajan (symbol hacków i sharingu), Christon Dark (jego epoka już dawno minęła i raczej nie wróci), Caramban, Xolauran, Master Szoszo, Dan Zaibatsu, Wyslaniec Smierci ( oni wszyscy są raczej symbolami porażek, aniżeli sukcesów). Streszczając się, PS potrzebuje świeżej, niesplamionej krwi, że się tak wyrażę, ludzi przede wszystkim popularnych i lubianych. Thanks |
Ach, jeżeli moge doradzić PS, wprawdzie nie brałem nigdy udziału w wojnie i nie wiem co planujecie, robicie, np. czy dużo trenujecie zgranie, ale tak na początek nie walcie na open battle, tylko skupcie sie raczej na ubiciu symboli Rexis, patrz: Bajexe~, Zunri, Swift czy chociażby Jamesa.
Thanks |
Kto jest lubiany a kto nie, nie ma tu nic do rzeczy poniewaz po 1. jak ktos wygra to lubisz go czy nie i tak musisz sie podporzadkowac ;d a po 2. to nie jestem pewien kto jest gorszy bad evul pker ala'naste czy silc ktory zabija wszystkich ludzi jakich napotka ze skullem, juz nie wspominajac o everiusie. a tak wogole avajan dan itp sa bardzo spoko a ze przegrali wojne to co? raz sie wygrywa raz sie przegrywa =]
|
podobno ala'naste zostal zpingowany ;/
2:0 dla druzyny R |
hahaha tak zpingowany lol , jak sobie afkuje w edron poza pz to tak jest na wojnie niestety, za bledy trzeba slono placic
// jocker aka pu ;) |
Jak na rexisa to byles nawet mily jak cie spotkalem jeszcze przed wojna :p wjebales mi na drags i mowisz: 1% PLX ^^ a nie zadne wypad ja tu expie czy cos :P
RESPECT :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kszys naprawde musze ci przyznac iz masz w 100 % racje :* |
Moge tez obiecac ze jak PS wygra to szczegolnie arterrossy sobie nie pogra :] i ja juz dopilnuje zeby ten sukinkot nie mial paymenta ;] A jak nawet sie wyplaci to i tak bede go dojezdzal :D
Zreszta... jeszcze podczas wojny go zajebie jak bedzie expil na zibago bo frajer robil pa na prawo i lewo. |
...
Rexis bez zunriego to banda nobow
tylko on jakos to klei |
Zunri, Irnuz i Swift
Trzej bracia którzy tak na prawdę żądzą w Rexis. Arterrossy i Bone to najwieksze przydupasy, ale mają 0 pvp jak można było zobaczyć w wojnie z Insurection. PS, jeszcze Askarian to przydupas ale on narazie nie jest w Rexis i chyba jeszcze ma bana ^.- |
Zaczyna się dziać :)
Dzisiaj padli: Silc, Bone von'Breaker, Del Silvio, Ziox. 4:2 dla Pokemonów ... Nieźle... |
Cytuj:
Jeżeli to prawda, to może pomóć :) http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1605288 |
Gdybyśmy wygrali to chciałbym szczególnie żeby arterossy sobie nie pograł. :)
Pamiętam jak robiłem z nim blue djjina, zawsze był taki do przodu przy czym 2x padł. Jak narazie nieźle dajemy sobie rade, na open battle nie wiem czy bedziemy mieli szanse, ich przewaga liczebna, lvl'owa i wogóle więcej sorców. Rexisy mają hajs, na blessy, runy i ogólnie można powiedzieć, że spią na pieniądzach. |
No to musicie ich z tego snu wybudzić... ;)
|
Cytuj:
|
jest moze film jak silc pada??
|
Gothica Reincarnation opuścił Rexis 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |