Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Wri & Hk vs GiPO & CvG (ELysia War) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127356)

Yoszka 03-05-2007 15:00

Kafes z tym zwyciężaniem (again)
to sie może teraz nie udać:P:D

bo faktycznie wczoraj WRI zwiało....:confused:

fakt Virtus siedziało w pz,
bo i co mieli zrobic?
Ty to byś pewnie miał za nic i byś wychodził? Bohater sie znalazł..
ale teraz myśle ze rządy WRI sie kończa i teraz to WRI bedzie siedzieć w pz:P
a jesli nie to wcześniej w temple:D

Kafes 03-05-2007 15:15

strach to ostatnie odczucie jakie by mi towarzyszyło w tej grze,
niechce komentować wczorajszej "akcji" bo mnie nie bylo, ale wyglada na to ze nie bylo sensu sie męczyć i dlatego wrócili ;o

Yoszka 03-05-2007 15:27

Wrócili?
Gzie? i Kto?

ahas z wypowiedzi Colliosa zrozumiałem ze wrócili do pz...

Kafes:"ale wyglada na to ze nie bylo sensu sie męczyć i dlatego wrócili ;o"

jest wojna, a ty mowisz ze nie było sensu sie męczyć... tzn ze WRI sie męczy?
czyli juz po wojnie? :D:D:D:P
tą wypowiedzią załatwiłes wszystko...

zlobinski 03-05-2007 15:29

Jest gdzieś w internecie do ściągnięcia filmik z wczorajszej akcji?

Collios 03-05-2007 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 1405164)
niechce komentować wczorajszej "akcji" bo mnie nie bylo, ale wyglada na to ze nie bylo sensu sie męczyć i dlatego wrócili ;o

kafes widzialem filmik , ale niebylo pokazane co tam sie dzialo dokladnie jest tylko pokazane jak lurran padl i na demoni General kiwi stal zastawiony potami i arioc obok jego stal i sie cofneli i all loga dali wiec nigdzie niepowrucili ekim wrucili na wrl i wrucili na Carlin , Aueru alas juz stal w pz (statek carlin) reszzty niewidzialem

edit : zlobinski escze niema filmiku ma byc teraz filmik posiadają ludzie z giPO może uplodne go dzisiaj :-)

Kafes 03-05-2007 15:40

dobra to nie wrócili tylko dali loga.. i co z tego z dwóch stron mieli trapa :(

Collios 03-05-2007 16:36

Jape Dołączył Do gildi :

Name: Jape Darklight
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 166
World: Elysia
Residence: Thais
House: Central Circle 1 (Edron) is paid until May 26 2007
Guild membership: Hitman of the Geeks in Pink Outfit
Last login: May 03 2007, 14:57:11 CEST
Comment: you bore me
Account Status: Premium Account

Mysłałem ze juz o mnie zapomnieli ludzie lognełem się na tibie a tu :

15:33 Jape Darklight [166]: PUT YOUR HANDS UP FOR DESTROY

LaresCotton 03-05-2007 16:45

collios uploadnij filmik z akcji z lurranem jak mozesz :p

Collios 03-05-2007 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaresCotton (Post 1405401)
collios uploadnij filmik z akcji z lurranem jak mozesz :p

narazie niemoge. Only for friends i gildi GiPO

Misiuuu 03-05-2007 17:12

leopard, nie jestem rasistom ale w/g mnie bax pchal sie tam do wladzy i zawsze byl kims w cieniu szwdow, a teraz (wg mnie) pcha sie tam bo wybili sie z lvlami... jeżeli to prawdziwa przyjaźń- ok ale jeżeli ma im lizać dupe to lepiej niech walczy razem z GIPO :)

Midarth 03-05-2007 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 1405164)

Pff, jak zwykle pierdolisz, mam Ci przypomnieć co było jak po Ciebie wpadła banda 30 lvli? Red hp, spam na defie: "fat, fATS, FASTS" i zapewne osrany po pachy byłeś.
Co do tego, że trzymasz ze swe nic nie mam, każdy trzyma z kim chce, tyle że ty dla odmiany chcesz być tacy jak oni, obrażać ludzi, krzyczeć: "gas chamber" i ogólnie głęboko wejść im w dupę, żeby w razie czego się Ciebie nie pozbyli jak reszty, która biorą tylko gdy jest potrzebna.

Collios 03-05-2007 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth (Post 1405956)
Pff, jak zwykle pierdolisz, mam Ci przypomnieć co było jak po Ciebie wpadła banda 30 lvli? Red hp, spam na defie: "fat, fATS, FASTS" i zapewne osrany po pachy byłeś.
Co do tego, że trzymasz ze swe nic nie mam, każdy trzyma z kim chce, tyle że ty dla odmiany chcesz być tacy jak oni, obrażać ludzi, krzyczeć: "gas chamber" i ogólnie głęboko wejść im w dupę, żeby w razie czego się Ciebie nie pozbyli jak reszty, która biorą tylko gdy jest potrzebna.

Krótko i na temat :D

BUY K-LEGS i kafes DED :D

Kafes 03-05-2007 20:43

i zaczyna sie jaki to ja lizdup jestem a sami polaki lażili zamna i "ej weź zagadaj zeby mnie nie huncili" dobra nara prostaku elO

Midarth 03-05-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 1406019)
i zaczyna sie jaki to ja lizdup jestem a sami polaki lażili zamna i "ej weź zagadaj zeby mnie nie huncili" dobra nara prostaku elO

Nie zrozumiałeś mnie. Chuj wbijam w to z kim trzymasz, jak dla mnie mogą to być ludzie z Arktyki, ale w*****a mnie, kiedy się z kimś wozisz i tak jak on pierdolisz bzdury typu: "gas chamber", "hitler should end with you in 2nd ww" etc., tylko po to, żeby pokazać jak masz wszystkich w dupie i chcesz być taki jak on.

Kafes 03-05-2007 22:43

i tym sie różnimy dla mnie patriotyzm i inne duperele w tibii NIE ISTNIEJA, a że myslisz ze pisałem tak w celu "wejścia im w dupe" to twoja sprawa. tu i teraz moge pisac to samo i co tez lize im dupe ?

Collios 04-05-2007 00:33

Dobra ludziska Kafesik dobry jest :D stoje sobie z pk colliosem w venore a jak juz jedna osoba zabita :d Wpada kafes interzorem :d i zaczyna go bic palek bo mają wojne creghan wypadl for funny rzucil 2 sd ten sie niuhnol a kafes 1 ue i lezy :d

dokladnie to byl : konian swat ( nie polak :d)

zlobinski 04-05-2007 00:51

Tymczasem WRI traci kolejnego członka - Mando Lowe został na miesiąc zbanowany za używanie makra.

Kafes 04-05-2007 01:05

zdarza sie

Midarth 04-05-2007 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 1406326)
i tym sie różnimy dla mnie patriotyzm i inne duperele w tibii NIE ISTNIEJA, a że myslisz ze pisałem tak w celu "wejścia im w dupe" to twoja sprawa. tu i teraz moge pisac to samo i co tez lize im dupe ?

Skoro nie istnieją to po chuj wogóle łączysz "rzeczy" z rla z Tibią, równie dobrze mógłbyś czegoś takiego nie mówić, tylko zwyzywać ludzi od noobów i bym się nie do*******ał.

Kafes 04-05-2007 11:48

właśnie oto chodzi że nie łącze ty jakis tępy jestes?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50.