![]() |
Cytuj:
1-118 lvl -26,024,700expa 1-280 lvl -358,105,800expa więc można powiedzieć "zazdrościsz" |
Cytuj:
Siła twoich czarów wynosi 795 % Czarem Ultimate Explosion zadajesz obrażenia 1272 do 2544 Podane obrażenia dotyczą potworów, na ludziach są o połowe mniejsze Podane wartości są orientacyjne i mogą w praktyce wychodzić po za zakresy, jednak nieznacznie moze i nie trafil ale to co zrobic mial to zrobił Apr 29 2007, 15:29:28 CEST Killed at Level 106 by Taifun Devilry |
Cytuj:
|
ja jebie... szkoda ze ten 12lvl padl... znow tydzien odrabiania
|
Lol.................
|
nice one ! go duskiness
|
2x większy lvl niż ja a aim 100x gorszy -.-
Gdzie tu sprawiedliwość :> ? |
Czemu gorszy ? Prowadzisz pewnie jakies statystyki, chętnie obejrze ;) Krytyka jest dobra, ale tylko konstruktywna.
|
Ja wam powiem jak bylo. Ten 12 lvl chcial zabic tego 106msa za pomoca runki soulfire, ale tamten wezwal Taifuna na pomoc i ten przylecial i zabil tego 12lvla z ue. A dlaczego ten 109 padl? No bo pewnie chcial zakosic loota z tego sorca Taifunowi i ten sie wkurzyl...
Ma sie zrodla to sie wie ;) |
Cytuj:
Profesja: Master Sorcerer Gildia: Defenders of Ulthuan Świat: Secura Poziom: 123 Poziom mag.: 73 Ta pokaż mi swojego aimba na noobkach, na non pvp:) Poza tym jest cip bot, twoj aimb sie nie liczy, tylko to jak szybko przerzucasz ssa, strzelasz sd na battle i uważasz na ilość burst na strzałach:) Cytuj:
Znasz dewizę: Cel uświęca środki ??:> Byłem za Taifunem od około 100 lvla i potem gdy wbił 200 lvl zostałem przekonany że on jest prawdziwą polską legendą i legendą furory. Nie zgadzam się z podpiisem Qel że Vision rządzi, bo Furora po tej wojnie jest zniszczona, zostaną tylko same snake atack, więc warto zmienić serwer:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
E, głupi jesteście, 106 ek to kolega taifa, a sorc miał paść za zthiefowanie scale armora : /
|
Heh Kozak Z Niego Ostatnio ;p
|
A mi niedziała link :( (wyskakuje błąd)
|
No niechodzi ten filmiq blond wyskakuje X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Rehost pls, stary link nei działa :/
|
zanmiast tych ****** wpisujecie np. speedy share(bez spacji)
|
Cytuj:
na speedy share niechodzi -.- na innych tezX( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |