![]() |
ja mam propozycje aby ktoś zrobił poradnik, który będzie zawierał wszystkie skróty jakich sie używa w grze np. jeśli ktoś by nie wiedział co to znaczy bp uh lub BoH, itd...
|
Coś o rookgardzie
A mi by się bardzo przydał przewodnik po rooku dla rookmastera, wiem już jak zostać dobrym rookmasterem (czytałem wszystkie artykuły, nie tylko z tibia.pl, o rookmasterze) ale teraz by mi się przydało coś co by tego rookmastera bardziej zapoznało z rookiem, np. screeny z jakis qestów i opisane co na tym qescie jest oraz jakie wziąść ze sobą eq itp. Taki artykół jest mi potrzebny, jak taki powstanie, jestem pewien że coś moge osiągnąć w tibi! :cup:
|
Mógłby ktoś zrobić poradnik o Pohu z respaunem potworów i wogule co gdzie jest
|
Cytuj:
|
Jak sformatowac swoj dysk [wszystko oraz poszczegolne partycje] oraz jak potem zainstaloac wondowsa [newbie friendly]
|
mam problem i proszę o pomoc
ziomki mam pytanie - jak się przenosi postać na nowego e-maila ??
BO MAM 2 POSTACI NA 2-CH MEILACH I CO MAM ZROBIĆ ŻEBY Z JEDNEGO Z HARÓW PRZENIEŚĆ NA 2-GO MEILA --->ODP. NA MOJEGO MEILA -->[email protected] |
PROBLEM --->?????
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: chyba Caps Lock ci sie wcisnal. Rada - wylacz go. |
UWAGA!!!
Czy jest ktos chetny, kto by w miare szybko napisal poradnik, w ktorym bylby dokladny opis Test Serwera? Wyjasnienie co to jest, jak to dziala, jak sie polaczyc, czyli odpowiedzi na te idiotyczne pytania, ktore sa tyle razy walkowane. Co za to dajemy? No coz, raczej tylko satysfakcje, jak opis bedzie dobry, link do niego trafi do newsa i bedzie mial duzo odwiedzin dzieki temu ;) Prosze zrobic to profesjonalnie, pare zdjec mile widzianych ;) |
...
Mógłby ktos obeznany zrobic poradnik dotyczacy domku, a konkretnie wystroju domku. Gdzie jakie kupic mozna krzesla, napisal skad i czy wogole mozna zdobyc trofea http://tibia.gamigo.de/en/library/items.wot?c=65 widzialem tez w paru domkach ciala cmoka i ducha-skad wziasc takie ciala które sie nie rozkładają i ogólnie wszyztko co moze sie przydac.
PS. Znam poradnik "wszystko o domku" i korzystałem z niego ale nie ma tam poruszanych przezemnie aspektów domku. |
Bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos zrobil poradnik "Druid: The cash maker".
wlasnie robie taka postac ale mam duzo problemow... z expowiskami itp. jesli macie jakies namiary na cos takiego to bardzo prosze msg priv albo post tutaj. jesli ktos ma jakis doswiadczenia w robieniu cash makerow to bardzo bylbym wdzieczny gdyby zglosil sie do mnie na priv. |
Przydal by sie poradnik o Kazordoon z szczegułowo opisanymi wszystkimi domkami i guildhousami podpadającymi pod to miasto. Najlepiej z filmikiem ze zwiedzania miasta.
|
Cytuj:
|
Przydal by sie tesh jakis ciekawy poradnik
o kopalniach kazz, mapa respawnu, taktyka (milo byloby jakby bylo cos takiego dla innych miejsc)
|
Ja bym proponował stworzenie poradnika , jak słuchać muzyki przez internet.
Wiecie chyba oco mi chodzi : RMF-FM na Winampie i takie tam. |
No własnie, przydałby się poradnik dla postaci magicznych po update (update z różdżkami)
|
Mi przydal by się poradnik gdzie i jakie rzeczy sie pojawiaja po właczeniu servera :p
|
Chodzi Ci chyba o OTS, a jeśli nie wiesz (a powinieneś) jest to zabronione przez CIPSoft.
Myślę, że zrobie poradnik dotyczący wystroju domku... Mam kilka screenów, więc może coś skombinuje. |
Może przydało by się mini przeewodniki po kopalniach kolo kazz i tombach.
Nie takie dokładne tylko co jest na którym poziomie , w ktrórej kopalni/tombie . |
Myślałem żeby ktoś zrobił poradnik o skrzynkach pocztowych XD
Mapka świata i rozmieszczenie wszystkich mailboxów (najlepiej jako kropki czy kwadraty na mapie) + różnorodne oznaczenia, np. specialny kolor/krzyżyk w środku dla tych dostępnych tylko dla PACC, po wykonaniu postman questa, czy po zdobyciu odpowiedniego lvlu/ klucza. Fakt, że taką wiedzę zdobywa się z czasem ale początkującym się przyda. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |