![]() |
Cytuj:
11:52 Boomber Zajbatsu [49]: sry nie mam jak Ci zaplacic juz nawet uhow nie mam 11:52 Crealeth [130]: raz na wozie raz pod wozem 11:53 Boomber Zajbatsu [49]: huntujesz mnie? 11:53 Crealeth [130]: ta 11:53 Boomber Zajbatsu [49]: za co 11:54 Crealeth [130]: znowu wkleisz nasza rozmowe na forum? 11:54 Crealeth [130]: 10k do ankrahmun 11:54 Crealeth [130]: inaczej bedziesz padac 11:54 Crealeth [130]: elo 11:54 Boomber Zajbatsu [49]: musze najpierw loota zrobic 11:54 Crealeth [130]: to masz czas do 20 CHU*A WAFLA I TAK CI NIE ZAPLACE!! :) |
Zapłac, ja zapłaciłem odrazu i jest jak dawniej, co nie Crealethu? :D
|
Cytuj:
|
Ten typ tak ma. Nie płać. Proste.~~
|
Cytuj:
Ale nie jestem jakas ciota zeby placic za cos czego nie zrobilem!! |
Crealeth przemyś co robisz i czyń dobro :] (jesli jestes normalny )
zachowuj sie tak dalej (jesli jestes psychiczny ;]) Ripper wg. ciebie kazdy co nie włazi w dupe szweda i niezachowuje sie jak ty, jest idiota.. nie martw sie rozumiemy cie i mamy nadzieje że kiedys wyroślejesz:baby: |
Cytuj:
Jakbyś zobaczył co Tibia zrobiła z moją klatą to by Ci się odrazu odechciało grac ;< Dobra blablabla koniec tematu Crealetha :) Jakies nowe fragi/wydarzenia z wojny? :D |
Nie uważacie że ten temat powinien zostać zamkniety?
Przecież wojny już nie ma...chyba. |
Cytuj:
|
21:40 Sio De'Neo [52]: Statement: "09:37 Sir Haken [62]: your mother is fucking kurwa" (May 23 2007, 10:38:41 CEST in 'Main Trade Channel')
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Z ogolnych wydarzen to veremus padl od zen<imie żeńskie w dopełniaczu>. Razem ze Sio walilem Sekulado, przyszedl chealino i pol zenow, ubili avena i kazali nam placic :((((((((( |
Przypominam, ze o temat o wojnie, a nie chat. Jak chcecie sobie pogadac, to w grze na prywatnym kanale. Nastepnym razem poleca warny za spam.
|
Do UF:
Swoją postawą w wojnie przynosicie tylko wstyd Polakom. Było was więcej + tibiabot, czego chcieć więcej ? Ale wy wolicie wszystko spieprzyć... |
Rippah@
swiete slowa ; d aha mam ci cos przekazac masz sie odezwac do Phoenixa na gg :x ----- co do wojny , 1 wielka lipa , wogole niepotrzebnie ja zaczynalismy .. skoro polowie skladu odechcialo sie walczyc prawie ze na poczatku wojny :confused: |
Do Danthorra:
Dobrze że ty przynosisz dume Polakom;] Eve sprawe mam do Ciebie jakby mnie nie było na Tibii to weź moje gadu od Rasty |
@Danth~
Ty nas nazywasz "polaczkami" tak naprawde sam jestes "polaczkiem", ktory sie boi sie walczyc i umie tylko gadac. /Metek. |
Cytuj:
Info dla idiotów: Jedyny mój char to 10 sorc "Danthie" Danthorra sprzedałem w lipcu 2006, po hacku więc jak mam do cholery nim walczyć? X_x Ps. Gdybym tylko miał 80lv+ chara walczyłbym. |
Cytuj:
Everanor skataktuj sie z pheonixem na gg asap |
Kolejne konto do mojej kolekcji ^^
Everanor, Lorth, Kurhax catch me on gg ASAP :> Pora odkurzyć stare znajomości :) A wojna była przegrana na starcie, temat do zamknięcia;) Proponuje petycje napisac, o zezwolenie na 'wydarzenia z iridii part 3' kto jest za?;) |
Cytuj:
/Metek. |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:54. |