![]() |
.... no to przerzucam sie na fista :P
|
Z fista też kozacko wchodzi.
|
Cytuj:
|
Best był w skeletona za 35 ale nie uchwyciłem ssa bo nie byłem przygotowany natomiast fajnie sie hunci na mino ze spearów bo nie trzeba ich podnosić i oczywiście best na 18 dyście za 44.
|
No to powracam do rookstayera, do czasu aż nie wyjdą nowe servy PvP ;-].
|
[Senior Tutor] Players have to try hard to level on Rookgaard.. It's the beginning island. That's why it has been reduced, I do not know the new statics, sir.
Also balansowania postaci ciąg dalszy, mógłby ktoś zobaczyć jak bardzo hity sie zmieniły? |
No wiec tak Hity na rooku wzrosly od 20 do 27 % wyliczajac srednia z 40 uderzen w orka z kazdej mozliwej broni na rooku. Najlepiej widac to na Katanie i Wloczni :)
|
@up
Nie dobijaj mnie... btw. gratz bana za "acc trading xD" (no co, nie miałem okazji ;<) 2x down Nie dobijaj mnie było skierowane do tego jakie będą hity, a historie znam ^^. |
najpierw,niech wiekszosc 8 lvli na rooku,nazywajacych sie "rooksleyerami" niech odrozni slowa
"RooksLayer" i "RooksTayer" >.> |
Cytuj:
A Hity o tyle wzrosly sa filmiki na tibiabr chyba z 3 ktore to pokazuja :), ale jak wiemy TS a rl update tibi czesto sie rozni :) |
Cytuj:
|
Dobra, to czego sie teraz dowiecie zmieni wasze życie (;<) Informacja jest PEWNA, ale może ulec zmianie (ah, ten cipsoft)
21:59 Nyamia [32]: The only change for people at rookgaard is the spears. 21:59 Nyamia [32]: Spears will not fall on the ground anymore, they will stay in your hand. 21:59 Ameriov Rookstayer [38]: You said 22:00 Ameriov Rookstayer [38]: The damage will no change? 22:00 Nyamia [32]: It had changed bfore, but they changed it back. 22:00 Nyamia [32]: Nothing will change eventually on Rookgaard. 22:00 Ameriov Rookstayer [38]: But why?! 22:01 Nyamia [32]: There have been reasons for it. Rookgaard was made to introduce the game features to new players. 22:03 Ameriov Rookstayer [38]: It is Certainty? 22:03 Nyamia [32]: The changes on Rookgaard are certain for this coming update, sir. 22:04 Ameriov Rookstayer [38]: So why on test server rookstayers have more dmg? 22:05 Nyamia [32]: First it was because all the weapon fighting vocations were boosted up, but it has been reduced a lot again. A więc na 80% nie walniecie w orka z katany za 30+ ^^ |
No to mi ulżyło! Uffffff ....
|
A to szkoda :/ Jednak liczyłem na jakieś większe zmiany, ale jak widać raczej ich nie będzie. Chociaż patrząc na to z innej strony: obrażenia zadawane przez profesje walczące bronią "nie magiczną" się zwiększą, to może jednak coś kapnie dla rooka pod względem siły ataku.
@down Przeczytaj ten post jeszcze raz i uważniej. Musiałem dopisać to co podkreślone, bo widzę, że się nie zrozumieliśmy :) No a tak na marginesie to nie wiemy na 100% czy coś kapnie pod innymi względami oprócz grafiki. o. |
@up to że kapnie jest już przesądzone więc ameryki nie odkryłeś.
|
Nie sadze zebyscie cos dostali ,poniewaz cipsoft byl bardziej zajety ' balansacja profesji ' niz rookiem :baby: a pozatym cipy nie przepadaja z rookem xD.
|
x
Cos slyszalem o zwiekszeniu damage z broni o 15%. Nie pamietam tylko czy ogolnie. czy dla knighta.
Cytuj:
Srry ale nie zrozumialem. To ironia, czy Ty jestes temu przeciwny? Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czyli ten [+1] przy opisie np. katany zwiększa skill sworda o jeden? W przypadku mace zwiększa się moc cluba? A będzie taki bayer z tarczami? 0o'
I o co chodzi z tym opisem mace? Coś nie widzę, żeby się zmienił. Jakieś to takie tajemnicze i chyba jakieś zue moce przez tą mace przemawiają. Cytuj:
|
Te +1, +2 przy opisie broni, zwieksza def twojego shielda. Np. Cooper Shield (19def+1) jesli trzymasz katane w drugiej rece.
A mace sie nie zmienilo wiec nie wiem o co tu chodzi hmm.. :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |