![]() |
Teraz Mówie do Całego Avis Albo Ustompicie W WAR Albo Niebendziecie Miec Nawet Na Food Macie Czas Do 10.06.07 Do 12.00 Jesli Nie To Zaczynam Pierwszy Lepszy Z Brzegu I Juz Nie Zatrzymacie Mnie Mam Za Dobry Sprzęt.
12.00 10.06.07 X( Royal Navy Niema z Tym Nic Wspulnego Zeby nie było. |
@
O kurwa ziomus powialo grozą :o:o |
@2 up
Czyżby Uriza wrócił??? Podobny styl pisania8o |
Cytuj:
A kim ty do diabła wogóle jestes ?? |
Cytuj:
Nieznacie mnie Na Bank.Mówie co sie stanie jak Avis Nie Ustąpi. niec więcej nie powiem.!!!:cup::cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ekipa Juz jes 10 narazie :) Dojdzie 5 wszystko Prawie załatwione :) Bądą 5 Hacków Dzienie 1 Najprawdopodobnie Vildingen Owned !!! Kazdy Char -20 lv Avis Owned !!!!8o 12.00 10.06.07 |
~Signed ;) ;) ;););) :p
|
Pozdro Dla Royal Navy Zrobie Wszystko Aby Morgana Była Dla Polaków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cup::c up::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
"Lubie" ludzi osiągający wszystko poprzez hakowanie , to takie super. :) Po co wogóle gracie jak nie umiecie uczciwie... przez takich ludzi a gra staje się beznadziejna. P.S. Ludzie z Avis tego nie przeczytają twoich gróźb , wybrałeś złe forum. |
Cytuj:
Ale dojdzie do nich to A ty widze z Avis jestes Bo bys tak nie Pisał.Ja zrobie pozadek na tym servie Bo to Ma byc Gra A nie WAR A chce wejsc na tego serva a przy okazji Kasa z Całego AVIS sie przyda NA start xD bedzie jakies ok 30 KK Starczy dozywotnio xD pozdrawiam Przekaz to Avis Krecie xD :D |
lol ! dzis po godzine 19 ~ Rookguard odwiedzil jakis nowy potwor
You lose 36 hitpoints due to an attack by Apprentice Sheng. zrespil sie on w miejscu co jest carlin sword quest wie ktos cos o nim ? EDIT http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25108 Macie filmik ; P Nie moj~! |
To jest temat o wojnie a nie o Wydarzeniach z MORGANY.
btw. to jest boss Roka, widzę ze jestes pojetnym graczem :D |
Akurat wtedy mialem na tego qlesta isc a tu siup ;D. Walczylem z Avis i sadze ze oni jednak walcza uczciwie;> moze nowi czlonkowie?
|
@up
byles w avis moze z 3 tygodnie a sie wypowiadasz jak walcza. Jedna akcje jaka widzialem w twoim wykonaniu z avis to akcja gdzie tengu na statku w venore dostalo 20+ do zera. Jedyne co tam zaprezentowales to wbiles sie na ten podest przed statkiem , dales sie strapowac i krzyczales help. potem sie cofnales i tyle bylo z ciebie pozytku. <sorry> :P |
Cytuj:
Najpierw shakuj potem szpanuj ile to będziesz miał. ;) Najlepiej nie graj w tą gre , bo przez hakerów staje się do dupy. Nie umiesz sam nic zdobyć - to hakujesz... Powodzenia. |
Cytuj:
Nie Sam Zdobyc Tez Umie Ale Ja Chce Pomuc Vicowi Bo to Muj Autorytet Na Morganie xD Pozdro Dla Royal Navy 12.00 10.06.07 8o8o8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Expieniu xD8o Bo PvP wiem ze Ma troche Słabe xD ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10. |