![]() |
Nie niema żadnego vipa
|
Prosze o odpwoeidz na pytanie...
HIHO!
Pytalem o: Gram vampem, zabilem vampa :> (bez komnetarza... ) i mam taka jakby reputacje zamiast good to tylko neutral jak napib reputacje... :/ Czekam na odpowiedzi Z gory THX jeszcze raz prosze o odpowiedz... |
Argh, przepraszam wszystkich, niestety nie mogłem odpowiadać na pytania natychmiast, gdyż coś się z<ten tego>wało i nie mam neta w domu. Aktualnie siedzę w Cafe. Tak więc:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam juz ta gre (sciagnolem przed chwial) ale nie bardzo sie orietuje co gdzie i jak!? Tzn gdzie zdobyc jakis eq kaske i w ogole:/
|
Zabijanie
Adaras naprawde niewkrecasz z tym zabijaniem jezeli ktos cie zaatakuje to mozesz go zabic i masz reputke na + jezeli tak to by bylo za***isice :D
|
Pytanko,czasem widze jak SLayer umiera a potem go ktos wskrzesza jak to zrobic???
|
jak moge wrucic z perony?
|
jeśli jestes vampem to do najbliższego npc przy którym wylondowałeś, albo bloody tunnel a jak slayerem to nie wiem...
Co do tych szponów to ja moge spzredać moj nicl "Krzysiu" 40lv prawie 41 ale ostrzegam lv 35+wymagany do szponów |
A ja mam pytanie CZy jak zabije nas Ten slayer to cos tracimy? Na marginesie pardix i Krzysiu dzis troche mi pomogli Ja to Fiur :P juz mam 22lv (na marginesie)
|
Mam problem
:( gdy uruchamiam gre wyskakuje mi blad :
DArkEden Directlnput Error! :( Wiecie moze co to jest prosze o pomoc :( |
Cytuj:
|
dzienki superman
|
Cytuj:
Dodam tylko,że jeśli slayer potraktuje cię bronią srebrną(lub srebrną amunicją),nie będziesz mógł zregenerować HP do końca(na końcu paska będzie srebrna część,w zależności ile srebra znajduje się w Twojej krwi).Jednak można to łatwo zniwelować ssając krew lub używając serum. I teraz pytania: 1.U niektórych NPC(W Castle Limbo jest to Seth),można kupić "Blue drop" za 200k.Pisze,że przedmiot może zostać umagiczniony.Jak to zrobić i do jakiego miejsca w ekwipunku ten blue drop pasuje?? 2.Zalogowałem się przed chwilą i w miejscu gdzie zwykle widnieją efekty czarów na postaci,widzę oznaczenia:"Castle Octavus,Tertius,Septimus,Quartus"-WAR BETWEEN RACES,Remaining time:1 hour 30 minutes.Co to za zamki(jak się do nich dostać) i czy w czasie wojny obowiązują jakieś inne zasady walki między ludźmi i wampirami?? 3.Ostatnie pytanie dotyczy potworów.3 razy w ciągu mojej gry w DE spotkałem dziwne stwory,które nie widniały na żadnych oficjalnych spisach.Pierwszy był swego rodzaju sporych rozmiarów rycerz zakuty w płytówę z mieczem i tarczą-powalił mnie dwoma ciosami(miałem wtedy 35lvl czy coś koło tego).Drugi(parę dni temu)był to jakby skrzydlaty demon,który też szybko mnie zabił.Wczoraj penetrując ziemie slayerów jako nietoperz spotkałem szkieleta w zbroi,z tarczą i mieczem o świecących oczach.Może mi ktoś wyjaśnić co to za monstra??Wszystkie na które się natknąłem były pojedynczymi egzemplarzami... |
Szpony
Dzieki juz mam szony sam se qpilem :D krzysiu pamietasz mnie to ja fadix :D fiur, krzysiu dajcie numery gg pudjzeimy razem w party gdzies
|
A ja mam jeszcze 1 pytanie czy mozmna sie leczyc jakimis miksturami, zakleciami czy cos w tym stylu?
|
Hmmm jak gram Slayerem to można, nie wiem jak u Vampów, ale mogą wysysać krew i dodaje im to życia chyba.
|
Jestem Vampem i jak mam sie zamienic w nietoperza?!
|
dlaczego nie moge zamienic sie w nietoperza?? :(
jestem wampir 23 lvl i nie moge sie zamienic :( prosze o odp plz |
@up
Weźcie ludzie czytajcie czasem cały temat...na większość zadawanych pytań była już odpowiedź wcześniej. Potrzebujecie skrzydełek nietoperza, które można kupić za 2.000$ u NPC'ów (np. NPC Karcon w Castle Limbo). |
Szukam salyow do party mam juz 2 lvl :P I jestem swordmanem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:47. |