Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wannabe Kamikaze VS Tengu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129548)

Skramer 22-05-2007 19:15

Marco moj warriorze powiedz mi jak to bylo z Tengu vs This is... moze kiedys zaczne cie szanowac

Aldruhn of Aldora 22-05-2007 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skramer (Post 1444764)
Marco moj warriorze powiedz mi jak to bylo z Tengu vs This is... moze kiedys zaczne cie szanowac

Przez czesc walki z This Is gralem na Aldorze gdzie rowniez prowadze wojne. Nie rozdwoje sie? Nie raz walczylem z Hellu~ i spolka wiec nie mam sie czego wstydzic. Na Xerenie walczylem od pierwszych wojen z Domntesticus, Castigators, OOS itp. Powiem tak gdybym od poczatku byl z polakami to w tej wojnie byl bym z wam. Ale od zawsze trzymalem z Tengu wiec nie zamierzam tego zmieniac, tam sa moi przyjaciele i to za nich zwastuje postac jesli bedzie trzeba.
Cry me a river :D

abarth 22-05-2007 21:33

Panowie trzeba robić jakaś akcjeB)
SWE za mocno expi:(

Jak jakieś SD, trap itp to zawsze gotów !!;)

Ronzidiov 23-05-2007 18:38

17:28 Zulin theseius [157]: DED

lol żulin właśnie do mnie takie coś xD a mam 37 lvl very nice... Mr. Caamel ha ha
Teraz myśle że go nie doceniałem ale to naprawde ładny noob i boter, ciekawe czemu tak napisał ha ha pewnie dlatego że sobie chodziłem koło 20+ sorca który stał na małej łódce jak się na żółwiki expi [zawsze tam stoi jak żulin expi] pewno mu bocik piszczał i się w*****ł na mnie very nice ;]

Pavvulonik 23-05-2007 19:38

xerenawar.no-ip.info

WBIJAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1/1 WBK
2/2 TENGU

OTS NA TIBIE 7.92

:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

enderty 23-05-2007 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ronzidiov (Post 1446259)
17:28 Zulin theseius [157]: DED

lol żulin właśnie do mnie takie coś xD a mam 37 lvl very nice... Mr. Caamel ha ha
Teraz myśle że go nie doceniałem ale to naprawde ładny noob i boter, ciekawe czemu tak napisał ha ha pewnie dlatego że sobie chodziłem koło 20+ sorca który stał na małej łódce jak się na żółwiki expi [zawsze tam stoi jak żulin expi] pewno mu bocik piszczał i się w*****ł na mnie very nice ;]

zulin musi wiedziec jak kto po niego idzie :P zeby moc szybko spieprzac :p

abarth 23-05-2007 21:02

No no a szwedzi jak expili tak expia:confused:

PS co do otsa to nie denerwujcie sie ze niedzialaja hotkeye itp. bo narazie jest na próbe i wciąż jest udoskanalany xD

enderty 23-05-2007 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1446367)
xerenawar.no-ip.info

WBIJAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1/1 WBK
2/2 TENGU

OTS NA TIBIE 7.92

:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

#edit# diobra juz znalazlem

abarth 23-05-2007 21:10

Tibia MULTI-ip changer

wpisz sobie tak w Google ;)

enderty 23-05-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez abarth (Post 1446560)
Tibia MULTI-ip changer

wpisz sobie tak w Google ;)

dzieki ale i tak trudno mi zanalezc :/

jakis tibia loader byl na tibia.org.pl ale zip jest chroniony haslem :/

Rob'ek 23-05-2007 22:02

hasło: tibia_org_pl

wrogonastawiony 23-05-2007 23:04

Co wy robicie z tego tematu [']

A ots poki co to jedno wielkie gówno, mam nadzieje ze poprawicie małe conieco ;d

Pavvulonik 24-05-2007 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1446780)
Co wy robicie z tego tematu [']

A ots poki co to jedno wielkie gówno, mam nadzieje ze poprawicie małe conieco ;d

ots dziala od wczoraj wiec bendzie duuzo poprawek :cup:

enderty 24-05-2007 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1447232)
ots dziala od wczoraj wiec bendzie duuzo poprawek :cup:

to informuj o nich bo naarzie nie ma nawet sensu tam wchodzic :p

wrogonastawiony 24-05-2007 17:09

Ofc z tego tematu won! :)

Mattrixo123 24-05-2007 17:16

To jest temat o wojnie a nie o ots'ach.Wiec piszcie na temat.

enderty 24-05-2007 17:23

moje zdanie o wojnie...

zapewne wielu z was zastanawia sie po czym poznac ze sie wygrywa woje lub ze sei ja przegrywa
jesli chodzi o taka wojne z jaka mamy do czynienia na xerenie ktora trwa juz jakis czas i zapowiada sie iz bedzie trwac to najwazniejszymi rzeczami sa: fragi, expienie i nabijanie kasy i wszystkie te rzeczy sa ze soba powiazane.
wiadomo ze w dlugim okresie przetrwa ten kto bedzie mial wyzszy lvl od swojego przeciwnika ale co to dokladnie oznacza? iz suma sumarum z fragow i expa decyduje czy dana strona wojny odsuwa sie bardziej od zwyciestwa czy sie do niego przybliza.
i tak nie dosc ze tengu ma przewage zarowno liczebna jak i lvl'owa to jeszcze expia wiecej niz przeciwnicy i nabijaj przy tym tez troche kasy.
wiadomo ze wbk i outstanders tez zarabiaja na noob charach ale nie odrabiaja expa ktorego traca i to traca wiecej niz tengu bo wiecej padali.

tak wiec jesli wbk i outstanders nie 1. urosna w sile dzieki posilkom w charakterze innych playerow 2. nie beda expic wiecej od tengu (i padac mniej od tengu) 3. beda padac wiecej od tengu (i expic mniej) (prawie ze tozsame z pkt 2 ;) ) to ta wojne przegraja.

a jaka jest sytuacja teraz? zarowno mniej expia jak i czesciej padaja a wiec to tengu zmierza w kierunku sukcesu :(

abarth 24-05-2007 17:45

Enderty masz całkowitą racje, nie dość ,że przegrywamy ta wojne to jeszcze coraz berdziej sie oddalamy... mam tu na myśli expienie swe ,wystarczy wejść na erig.net żeby zobaczyć że tak na prawde jest coraz gorzej:(

po ostatnim open battle były 2 dni spokoju i Polacy normalnie expili (tak jak powinno być) ale niewiem co sie stało ,wszystko wróciło do "szwedzkiej normy"

Apeluje już kolejny raz ZRÓBCIE COŚ Z TYM ! w was nadzieja
naprawde szkoda mi tego serwera gra/ło tu na prawde wielku zajebistych ludzi co chcieliby tu wrócić

Niedajmy tego serwera bez walki !!

Expcie, Fragujcie, No i najważniejsze - HAVE A FUN !!:)

wrogonastawiony 24-05-2007 18:12

Te pare leveli wiekszej sily w walce im nie da. Jezeli WbK ma wygrac to i tak wygra, niewazne czy maja po 2-3 levele wiecej czy mniej.

Waldo1910 24-05-2007 18:27

Prawda jest taka, na totalnej opence to nie mamy szans, ale w jakims miescie mozemy powalczyć.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:30.