Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   PK z zalfikiem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129648)

zalfik 24-05-2007 20:51

Niestety nic nie wskazuje na to, ze bede mial czas na organizacje trzeciej tury. Jesli ktos czuje sie na silach, zeby zrobic to za mnie, moge mu pomoc w przekazaniu info ludziom na gygy ;)

FORZA GRANDE MILAN

--== MILAN MILAN MILAN ==---

BTW: Skonczcie juz te offtopy. BTW Marczio nie musisz wypowiadac sie na temat cudzej szkoly jesli jej nie znasz (tzn wiesz tylko, ze jest to technikum). I pomimo, ze akurat trafiles - tzn szkola Cometeora jest najgorsza w gizycku i "produkuje" pozniejszych bezrobotnych, to jednoczesnie znam technika i zawodowki ksztacace na naprawde wysokim poziomie. Analogicznie to, ze szkola nazywa sie LO, nie oznacza, ze jest w niej wysoki poziom (rowniez znam przypadki)!

sir Tifejo 24-05-2007 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1447943)
Niestety nic nie wskazuje na to, ze bede mial czas na organizacje trzeciej tury. Jesli ktos czuje sie na silach, zeby zrobic to za mnie, moge mu pomoc w przekazaniu info ludziom na gygy ;)

FORZA GRANDE MILAN

--== MILAN MILAN MILAN ==---

BTW: Skonczcie juz te offtopy. BTW Marczio nie musisz wypowiadac sie na temat cudzej szkoly jesli jej nie znasz (tzn wiesz tylko, ze jest to technikum). I pomimo, ze akurat trafiles - tzn szkola Cometeora jest najgorsza w gizycku i "produkuje" pozniejszych bezrobotnych, to jednoczesnie znam technika i zawodowki ksztacace na naprawde wysokim poziomie. Analogicznie to, ze szkola nazywa sie LO, nie oznacza, ze jest w niej wysoki poziom (rowniez znam przypadki)!

"GRANDE MILAN" ale skonczcie te offtopy xD!
Wiesz, wystarczy popatrzec na statystyki ludzi, ktorzy ida po szkolach srednich na studia - i to juz o czyms swiadczy. Ale faktycznie, w temacie o wojnie napisalem zeby nie najezdzac kto gdzie chodzi, bo to zakrawa na zenade. I niech tak zostanie, skonczmy temat o szkole!

4drian 24-05-2007 22:51

xD "PK z zalfikiem" przeksztalcilo sie w "szkoła óczy, ale niezawsze" :P

Załużcie nowy temat i bedzie gicior :)

Pozdrawiam Djinn de'Moon :)

:flaga_pl: Icke gör det döda :swe:

sir Tifejo 24-05-2007 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1448201)
:flaga_pl: Icke gör det döda :swe:

A W DUPE SE DODE WSADZ!:@

KubaGuzikkk 25-05-2007 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo
A W DUPE SE DODE WSADZ!:@

Nie wiem jak Ty, ale nie chciałbym jej w dupie xD

Baragella 26-05-2007 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk (Post 1448404)
Nie wiem jak Ty, ale nie chciałbym jej w dupie xD

Ja bym wolał zapi±c j± w dupe

Marczio 26-05-2007 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baragella (Post 1450773)
Ja bym wolał zapi±c j± w dupe

ŻAŁOSNE !!!!

btw
nie musisz fejkowac swojej sygnatury nabz. Kiedy tenis again?

4drian 15-07-2007 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1435947)
Witam!
Mam juz 2-3 osoby chetne na PK noobcharami, ale do takiej zabawy ludzi nigdy za wiele, zapraszam wiec wszystkich do przylaczenia sie.
Wymogi?
Najlepiej postacie magiczne (z 15 mlvl, mile widziana mozliwosc przywolania zerkow, dsow, fd, fe), manasow i runek najlepiej do oporu (SD SD SD ^_^), poty, parcele. Od biedy moga byc knight'ci do blokowania i pałki (bolt + hmm + explo).

Aczkolwiek ogolnie przyjmiemy kazdego, bo w KUPIE SIŁA! ^_^

Zgloszenia tutaj, na prvi, badz gygy;
Ruszamy najprawdopodobniej jutro wieczorkiem (badz nawet poznym wieczorem, wiec osoby niepelnoletnie proszone sa o przeslanie mi zgody rodzicow i sasiadow :P)

Chcialem od¶wiezyc temat ....

My¶le ze moznaby zorganizowac 3 ture pk z zalfikiem
Chetni niech pisza w tym temacie
Jeszcze sprubuje złapac kontak z zalfikiem na gadu gadu ale wszystko wskazuje na to ze moze to niebyc proste poniewaz zalfik imprezuje sobie x)
Mysle ze bylaby to fajna zabawa jak ostatnio lecz niepopelnimy kilku bledów jakie zrobilismy wtedy ...

[mysle ze niebedzie mial nic przeciwko] :p:p:p

Pozdrawiam Djinn de'Moon :confused: "co sie stalo z dawna Selena:faceoff::lolo:

Burnio 17-07-2007 02:25

o.O Ja w sumie moge isc mainem :) tylko mam nadzieje ze to nie bedzie zgraja n00bow ktorzy beda atakowac kogo popadnie oraz kradly loot'a jesli mam isc to wszystko musi byc ustalone i obmyslane. Mam nadzieje ze sie na cos przydam :>

Marczio 17-07-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Burnio (Post 1553683)
o.O Ja w sumie moge isc mainem :) tylko mam nadzieje ze to nie bedzie zgraja n00bow ktorzy beda atakowac kogo popadnie oraz kradly loot'a jesli mam isc to wszystko musi byc ustalone i obmyslane. Mam nadzieje ze sie na cos przydam :>

Niestety nie ma szans aby twoje 1sze zyczenie (odnosnie zgrai nobow) zostalo spelnione, bo ponoc poziom zespolu zalezy od poziomu intelektualnego jego przywodcy a pewien osobnik podajacy sie za organizatora wykazuje mierny poziom tego "skilla"

4drian 18-07-2007 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1554370)
Niestety nie ma szans aby twoje 1sze zyczenie (odnosnie zgrai nobow) zostalo spelnione, bo ponoc poziom zespolu zalezy od poziomu intelektualnego jego przywodcy a pewien osobnik podajacy sie za organizatora wykazuje mierny poziom tego "skilla"

Chcialem objasnic ze nieidzie zadna zgraja noobów, staram sie uzbierac ekipe w której wszystko bedzie w jak najlepszym poż±dku, odrazu moge powiedziec ze pujdzie z nami kilku h lvli swoimi noob charami i jak juz mówiłemniepopełnimy tych samych błedów co ostatnio wiec powinno byc wszystko ok :)

A co do mojego poziomu inteligencji to napewno jest wiekszy niz niektórych tutaj :]

Pozdrawiam i zapraszam Djinn B)

@Burnio
Gwarantuje ze jeżeli 3 tura pk dojdzie do skutku to wszystko bedzie obmyslone do ostatniego sczegułu

MalleL1990 19-07-2007 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1555767)
Chcialem objasnic ze nieidzie zadna zgraja noobów, staram sie uzbierac ekipe w której wszystko bedzie w jak najlepszym poż±dku, odrazu moge powiedziec ze pujdzie z nami kilku h lvli swoimi noob charami i jak juz mówiłemniepopełnimy tych samych błedów co ostatnio wiec powinno byc wszystko ok :)

A co do mojego poziomu inteligencji to napewno jest wiekszy niz niektórych tutaj :]

@Burnio
Gwarantuje ze jeżeli 3 tura pk dojdzie do skutku to wszystko bedzie obmyslone do ostatniego sczegułu

O lol, tak mało tych niektorych zostalo :(

omagad1989 19-07-2007 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1555767)

@Burnio

No twoj poziom inteligencji musi byc bardzo wysoki... Tak btw, to ile masz lat?

4drian 19-07-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omagad1989 (Post 1558766)
No twoj poziom inteligencji musi byc bardzo wysoki... Tak btw, to ile masz lat?

Oceniasz mój pozion intelektualny po tym ze nielubie jak jakies dzieci jezdza po dziewczynie? To GZ a tak btw, to mam 17.

omagad1989 20-07-2007 00:00

Twoj poziom inteligencji oceniam po twoich postach... Przeczytaj swoje posty jeszcze raz, a zrozumiesz o co mi chodzi... hmm... masz 17 lat? To chyba chodzisz do szkoly... I czego oni cie tam ucza? Nie miales w podstawowce jezyka polskiego? Ja rozumiem, ze nie kazdy jest super w ortografii, ale ty to juz przesadzasz :/

4drian 22-07-2007 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omagad1989 (Post 1558834)
Twoj poziom inteligencji oceniam po twoich postach... Przeczytaj swoje posty jeszcze raz, a zrozumiesz o co mi chodzi... hmm... masz 17 lat? To chyba chodzisz do szkoly... I czego oni cie tam ucza? Nie miales w podstawowce jezyka polskiego? Ja rozumiem, ze nie kazdy jest super w ortografii, ale ty to juz przesadzasz :/

LOL ale mam pytanie czy to jest forum tibi czy forum jakis specjalistów do ortografi -.- Posty pisze szybko zeby niezapomniec co mam napisac :] :confused: Jak ja bym chcial wychwytywac wszystich błedy to troche by sie uzbieralo
Pozdrawiam wasz djinnek :)

Ushka 22-07-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1562778)
LOL ale mam pytanie czy to jest forum tibi czy forum jakis specjalistów do ortografi -.- Posty pisze szybko zeby niezapomniec co mam napisac :] :confused: Jak ja bym chcial wychwytywac wszystich błedy to troche by sie uzbieralo
Pozdrawiam wasz djinnek :)

Szacuneczek zi±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±± ±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±± ±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±± ±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±,
Przypomina mi się: ''Ziomus w tibi sie nie liczy ortografia ale lvl''
A tego że posta zapomnisz;
Słaba pamięć słabe iq ;]

omagad1989 24-07-2007 20:52

@up
Ta... Ale wiesz, on pisze szybko. 2 literki na sekunde!!! Yee...

@4drian
Hmm... Ale powiedz mi dlaczego lepiej napisac "puzniej", niz "pozniej"? Przeciez tyle samo literek jest o.O I nie musisz wychwytywac bledow wszystkich... Wystarczy, ze wychwycisz swoje ;)

AxenRemo 24-07-2007 22:23

Up@

Bo ponieważ on pisze szybko a ty tego nie pojmiesz czy on ci to będzie tłumaczył czy nie. Znaj±c życie będzie się wypierał że ma dyslekcje czy jeszcze co¶ okropnego co uniemożliwia mu normalne pisanie oraz normalne my¶lenie w niektórych sprawach.

Topic@

Je¶li chcesz i¶ć na pk to idĽ ale ja s±dzę że nikt normalny z tob± nie pójdzie
jak to Marczio powiedział ewentualnie zgraja noobów.

Pozdrawiam

4drian 25-07-2007 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AxenRemo (Post 1567368)
Up@

Bo ponieważ on pisze szybko a ty tego nie pojmiesz czy on ci to będzie tłumaczył czy nie. Znaj±c życie będzie się wypierał że ma dyslekcje czy jeszcze co¶ okropnego co uniemożliwia mu normalne pisanie oraz normalne my¶lenie w niektórych sprawach.

Topic@

Je¶li chcesz i¶ć na pk to idĽ ale ja s±dzę że nikt normalny z tob± nie pójdzie
jak to Marczio powiedział ewentualnie zgraja noobów.

Pozdrawiam

Dyslekcji niemam ale wale ortografie pisze to co chce na tym smiesznym forum bo lubie i bede pisal dalej

Topic@

LOL nikt Tobie akurat nie karze isc a kto pójdzie to sie zobaczy a do zgraji noobów sie niezaliczasz ;>

Btw. mówicie ze to ja niepojmuje niektórych rzeczy xD Ale to co wy piszecie to jest zalosne wam sie moze wydaje ze jestescie fajni bo ja tak nieuwazam:]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:39.