Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Witaj w Svargrond. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129780)

Yugo 19-05-2007 10:02

O balansacji profesji pewnie przeczytamy w następnej zapowiedzi update.
Bardziej ciekawi mnie co za stwory zamieszkają nową wyspę oprócz nomadów,
chodź jakiś nie mały resp nomadów do bardzo dobre expowisko dla małych lvli.

Liper 19-05-2007 10:08

Fajnie że beda nowe wyspy..W tym tygodniu dojdzie mi pacc to sobie pozwiedzam..Dla facc tez mogli by coś dac bo chyba graja w ta gre..

Galeon 19-05-2007 10:10

ehh jak zwykle all dla pacc -.- :( ja tak koffam lodowe wyspy... a tera bedzie taka na ktora nie bede mogl sie wybrac ;( mam nadzieje ze bedzie chociaz nowy plecak z tego miasta ;) juz musze sie naszykowac :D

@3up: nom w sumie masz racje :( ale jednak mogliby dodac chociaz jedna nowa wyspe lodowa dla facc :D

RanDaar 19-05-2007 10:12

myslalem ze zrobia jakies dodatki do profesji albo chociaz nowaa wyspe dla FACC chociaz dobre i to zaczekajmy moze cos wymysla wiecej....:p

seksowna_druidka 19-05-2007 10:22

Pacca nie posiadam i nie zamierzam posiadac, ale te zdjecia podsycaja oczekiwanie na update. Tibia.spr 8.0 plx :D

Vaxasus 19-05-2007 10:26

Niektórzy z was narzekają że wszystko dla PACC-a ale za to zwolnią sie expowiska dla FACC mi to odpowiada bo nie mam gdzie expić na FACC-u bo wszystko zapchane.

Morgaroth 19-05-2007 10:34

Te całe wyspy śmierdzą mi trochę Gothickiem III albo Diablo II. Cóż.. zobaczymy jak to będzie wyglądało. Jedno jest pewne: wreszcie kupię PACC'a :D

Mlecziii 19-05-2007 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radek_007 (Post 1438557)
JAPIERDOLE WSZYTKO DLA PACC JAKIE JEBAKI LESNE NIE GRAM W TO JUZ KURWA jakies dzieci z porazeniem mozgowym se kupia pacc i juz pszewyszszaja innych JEBANY PACC KURWA nie gram w to juz i powiem tyle HUJ W DUPE CIPSOFTOWI X( X( X( X( :evul:

Co wy chcecie facce też dostaną swoje np. nowe rzeczy ,więcej wolnych expowisk (jak ktoś up napisał) i może dodadzą jakieś potwory na facc.
Zauważyłem ,że wszyscy co krytykują pacców maja ok. 20 lvl.;)

Pomocny Murzyn 19-05-2007 11:10

Trzeba przyznać, że facc zawsze też coś dostaje:
poh, wiverny, rzeczy do addonów, katedra...

AdiDet 19-05-2007 11:29

Ja chce nowy server PVP, czekam na niego już prawie 1,5 roku... =(
A Pacc na koncie czeka, i czeka, i czeka...

_OutsideR_ 19-05-2007 11:39

Rook

Ja myśle, że powinni doddac cos nowego na rooku. Nowe potworki lub nowe expowisko :)

Cwenu 19-05-2007 12:47

omg po co ci nowy serwer pvp jest jeden na którym najwyższy lvl jest 124+ i nie gra na innym znowu 151

alkoOholik 19-05-2007 12:49

Woww zapowiada się ciekawie... czekam tylko aż powiedzą coś o zbalansowaniu voc... do tego nowy serv pod koniec wakacji i jazda ;]

~alko

Niedozwolony 19-05-2007 12:50

Mi tam niezależy na teranach tylko na balansacji...ale

ludzie nie piszcie że zwolnią sie expowiska dla facc bo nie!Przecież i tak pacce low lvle expią na darashi na rotkach(chyba tam są niepamietam)wieksze lvl Hydry i inne gówno

Wiec moim zdaniem nic sie niezwolni;/8o

RAULITO 19-05-2007 12:51

ja tam nie narzekam

Ja am nie narzekam, mi sie podoba ta nowa wyspa. A ci ludzie co mowia "znowu dla pacc" etc to poprostu "zal"B)

Okrutny 19-05-2007 12:53

Hmm.. TO wyglada jak RPG Maker.. hehe

semiliren 19-05-2007 12:55

Update bardzo ciekawie sie zapowiada:)
Nowe budynki bardzo ladnie wygladaja...i ten transport poprzez psi zaprzeg;)
Ciekawe jakie beda nowe potworki i questy(moze dadza troche klimatu RPG)...

Edit:
I bardzo dobrze, ze dla Pacc...

Cwenu 19-05-2007 12:56

ludzie potworków zawsze bedzie tyle samo bo resp zalezy od ilości ludzi na serwerze i od potworków
Jak gracie na non pvp i narzekacie że dużo ludzi jest na cyckach w thais to trudno jakby nikogo nie było to byście nie nadążyli z zabijaniem i musieli sie manasować
A co maja powiedzieć ci co graja na jakis serwerach co jest ludzi - 500 i czekaja na resp cycka 5 minut?

Sorc-from-hell 19-05-2007 13:10

Dla mnie to z jednej strony fajnie a z 2 nie bo powinny powstać też miasta dla facca :confused:

szymcio 19-05-2007 13:16

Zimno...

Gdzieś tak w jakimś newsie wyczytałem, że trzeba będzie nosić szlik i rękawiczki, czyli jak rękawiczki to bez wanda, roda, kuszy czy sworda?:confused: I dlatych co nażekają, że wszystko dla pacców, Tibia dla nas jest fajną grą(no nie każdego) ale dla Cipsoftu to jest źródlo zarobku i zysku, więc są wieksze możliwości po zakupieniu pacca. Ich nie obchodzi, że tam jakieś nóóbki nie mają gdzie expić dla nich liczy się kasa za pacc i żeby jak najwięcej ludzi je kupowało i trzeba przyznać, że im sie udajeX(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32.