![]() |
Losari
Barlox Vorith Radena Silva Fosfik Rafaman Shyan ... jest troche tych osób, z których każda coś zrobiła dla arcani,każdy zna jej nick i wydarzenie z nim związane ale niechce mi sie pisać.......... ogólnie to troche zmule i powiem że tibia 7.6/old pvp style,arcania,ehh. . jak mi sie wtedy ta gra podobała ;) stare czasy.pozdro |
Cytuj:
|
@up
Bycmoze to ze kazdy znal go po tym ze jako 1 mial mass nakradzionych/badz nie eplatow i innych syfow z demonow x) |
Cytuj:
|
Ale był na wojnie, a ty swoim rycerzykiem siedziałeś z dupą w pzecie i wrzucałeś ttt na forum.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wybaczcie, ze 2 posty z rzedu, ale nie pomyslalem ;) |
zapytaj sie kto byl jednym z najbogatszych na arcani na pcozatku? Radena i pare innych rzeczy jeszcze zrobil :P
|
Cytuj:
Nacpany_Wlodek: Nie bylem hunted na wojnie z ttt i nie wbijalem na nich, ponieważ dobrze znam sie z rl kumplem od tiuso |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kazdy o tym dobrze wie ze kolbus najpopularniejszy na arcani byl i jest lalalaalala hahahaah
ps ; wykasujcie ta gre i poczujcie w koncu zapach zdrowej cipki .chillout aha no i wesolych swiąt i sova na gwiazdkę hahahahaha czy cos tam super i wogule jest okej! |
Chce poczuc twoja cipke
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jedziesz K'olbinski jedziesz:baby: |
http://img258.imageshack.us/img258/5...przeddpdp4.png
znalazlem to na starym kompie, mniej wiecej 2~ lata temu, czasy jak bylem nubem, 1wszy owner meth zadi, moj rl byl aktywny, mial 40~ lvl i dla mnei byl bogiem btw.char dostal rooka po tym jak mnei ubil pk, rookowalem sie bo myslalem ze jak bede przychodzil i go lal, on mnei bedzie ubijac to wbije mu sie ban <ja mialem yellowa> |
heh, no to były czasy ;] Skrzatolongo jak zwykle z pk xD jeszcze tylko Negocjatora i Vinchenzo Nightmare brakuje : p
|
Wtedy to znałeś z widzenia praktycznie wszystkich 60+ leveli. Teraz kliknę na jakiegoś typa, mysląc, że jakiś max 50, a tu 120+.
Stare czasy były dobre. |
Fajne stare zdjecie szkoda ze ta grafa pewnie miales zintegrowana karte graficzna nie obsługiwujaca open gl tez pamiętam takie czasy na tym syfie
|
Szeryf Woody :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00. |