![]() |
Żałosne są te opowieści o sharingu i botach... Ma ktoś choć jeden dowód? MDW gra od roku średnio po 6-8 h dziennie, więc według was to jest niemożliwe i takie straszne, że od razu musi grać tym charem kilka osób? O.o A co do rekordu - kilkanaście godzin na goromie to też nie jest jakiś zatrważający wynik, jeśli ma wolny czas jedynym problemem jest wytrzymać tyle przed kompem. ;p
|
Cytuj:
|
omg ja bym tak nei mogl...jak na otsie z reszta gdzie on to teraz sellnie :| tyle kupcow na harmonii chyba nie ma ;p
|
Na złom sprzeda :P
Powinni mu jakiś quest od 300 lvla zrobic bo mu sie znudzą te demony :P |
afff ,
Moze i fajne tylko po co temat do tego, hę? |
Cytuj:
1) Dla graczy którzy zamiast pograć w tibie wolą sobie zmoczyć wacka patrząc na ten loot i wychwalając/gratulując MDW. 2) Dla dzieci neo, tak jak osobnik piszący nad tobą, aby mogli wyładować emocje opierniczając MDW za to że żyje i gra w tibie, pisząc posty na poziomie intelektualnym kalafiora. |
Cytuj:
GZ MDW |
Cytuj:
|
Hmm....ciekawe po co mateuszowi te kajdanki w domku..xD Czyżby niegrzeczny chłopczyk ?
|
TEN Jak on sie wabi MDW nie ma co robić tylko expic? widać ze kumpli na podwórko nie ma albo w ogóle nikt go nie lubi to wyobraża se życie w Tibii hahaha. jakiś nie dowartościowany koleś jak na moje :)
|
Cytuj:
|
:)
Heh..ciekawe ;))
Mam tylko jedno do powiedzenia "...za bogaty kto bogatszy od Ciebie.." Loot wmiare..pewnie jeszcze z pare bp f axe'ow itp.;d |
Cytuj:
KOCHAM O FORUM, nie musze sie spalic zeby sie usmiac po pachyxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd |
Pewnie kilka z tych rzeczy nalezą do was i je tylko zdjęliście xd
|
Ale debile... nawet częśc z was niewie jak mdw expi a komentujecie to omg... Myślicie ze ma taki lvl to odrazu maniak bez kolegów itp. Może on poprostu po skonczonych zajeciach siada sobie przy kompie i wbija w jakies 7-9 h ten 1 lvl na wrl(warlocki dla niewtajemniczonych), dla niektórych z was to strasznie dużo ojej armagedon.... A on spokojnie sobie expi napewno tylko 1 osoba gra tym charem, niema czym sie podniecać a co do loota z demonków to napewno było jeszcze kilka bp f'axe,p amulety, ringi itp
|
Cytuj:
|
No on podczas respienia się mobka uczy się :) GgGgGZzZzZ
|
Cytuj:
|
@Skończcie sie wymadrzać swoją "wiedzą" na temat tibi
Jeden gada ze wbijali po 35 mlv expa w dzień @Maldini żal mi ci to ciebie nikt nie lubi bo sie nie znasz na tej grze pewnie grasz 2 tygodnie i jeszcze nie wiesz którym sie skacze. 8o Cytuj: Oryginalnie napisane przez MR_DAVID Temat jest założony dla dwóch grup osób: 1) Dla graczy którzy zamiast pograć w tibie wolą sobie zmoczyć wacka patrząc na ten loot i wychwalając/gratulując MDW. 2) Dla dzieci neo, tak jak osobnik piszący nad tobą, aby mogli wyładować emocje opierniczając MDW za to że żyje i gra w tibie, pisząc posty na poziomie intelektualnym kalafiora. Czyli dla ciebie ?? |
Cytuj:
A co Cie to obchodzi co on robi? Jego Zycie jego nie beda lubiec, on nie ma kolegow a nie Ty, @Topic Ciekawe ile mu bp sd, burstow i explo poszlo :] GZ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |