![]() |
Nieźle było podczas wojny Mo Murda vs Family Guys, też nieźle było podczas Way it Was vs No Fear :)
|
Moim zdaniem najlepiej mi sie zylo za czasow Next generation :p:p:p:p:p:p:p
ALe niestety to juz nie wróci;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Defroy back :P
Witam wszystkich!
Mam zamiar wrócić na kyrę ,możliwie dość szybko.Trochę minęło czasu odkąd przestałem grać na kyrze.Ale patrze niektórzy chyba mnie jeszcze pamiętają.Teraz żałuje że wogóle postać sprzedałem ,ale szczerze mówiąc liczyłem na nowy server x] Mam nadzieję że dość szybko wrócę na top ;] Postać niestety sprzedałem dla dzieciaka ,który zjebał postać.Będę grał pod nowym "nick" ,ale to jeszcze nie pewne. |
|
Cytuj:
pajacu kogo nazywasz dzieckiem xD kogo kurwa, ze sie frajerem okazales i ze wogole nim byles to juz nie wspone hauhauha. "Prosze wyslij mi ta kase, bo mam tak przjebane" Z chwila kiedy dales mi pasy od tej postaci stala sie ona MOJA i moglem zrobi z nia o tylko mi sie podobalo. To juz nie byl twoj interes. p.s. tak wogole to ciesze sie w huj ze ja kupilem bo zwrocila mi sie ona 4-krotnie i poznalem dzieki niej w huj ludzi z ktorymi utzrymywalem i utrzymuje caly czas kontakt, mimo niegrania w tibie od ponad 1,5 roku. aha ..... ..... i fajny miales glosik jak z toba przez kom rozmawialem xD elo mam kilka SS ale na innym kompie (z zadymy z brazolami i z pk akcji ;) ) wrzuce je tu kiedysXD elo 4 friends =* |
@defroy
Ty jestes pierwszym ownerem defroya co grał? Jesli tak to powinines mnie pamietac ;d |
Cytuj:
No jak mogę ciebie Pawlos nie pamiętać co wy teraz porabiacie?:P Ojj jak dawno z tobą nie gadałem na skype,chyba to było 2,5 roku temu.I tak nie zapomnę jak polewa z Szymiela zawsze szła :P |
Cytuj:
jebany klamczuch ahahahah shit:D bo pekne XD:baby: boli cie biedaku? :D |
HAHa :D
Ja caigle na kyrze siedzie ;ddd jak bedziesz potrzebowal pomoc na start to ci pomoge. |
Cytuj:
|
Cytuj:
p.s. zreszta o mi mozecie wyrzuca, jak 80% hlvli w tibi przechodzi "rak do rak" za olbrzymie sumy pieniezne :p Obal moja opinie.... |
Yoyoema plx!
http://img222.imageshack.us/img222/7396/trollnc3.jpg |
Cytuj:
|
Szymiel to był pierwszy owner Dansheya wtedy 69ek potem go sprzedał
|
ok, bo kiedys mialem takiego chara na furo ;p a pozniej nim pkowalem ladnie ^^
kurde szkoda ze wywalilem all filmiki itd, bo mialem kilka fajnych rzeczy, miedzy innymi jak gandamir biega po foldzie na 10 lev i zabija roty trolle ;p |
A tu ode mnie, za czasów Myrmidans. :)
http://img291.imageshack.us/img291/4...0037oq2.th.jpg haha pablo pamietasz ta "szopke"? xd /Kapix aka Slaminer lub Tony Blood jo |
ej no pamietam jak chyba na 64 bylo glosowanie na mnie :P
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |