Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Historia Kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130355)

Zaxevo 23-07-2007 14:04

Nieźle było podczas wojny Mo Murda vs Family Guys, też nieźle było podczas Way it Was vs No Fear :)

Prowo'kator 23-07-2007 22:16

Moim zdaniem najlepiej mi sie zylo za czasow Next generation :p:p:p:p:p:p:p
ALe niestety to juz nie wróci;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

adrian_gangster 27-07-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prowo'kator (Post 1565316)
Moim zdaniem najlepiej mi sie zylo za czasow Next generation :p:p:p:p:p:p:p
ALe niestety to juz nie wruci;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

haha "wruci" dobre Wróci sie pisze x))

popalacz 19-11-2007 01:32

mnie tam widac

Defroy 29-03-2008 12:05

Defroy back :P

Witam wszystkich!
Mam zamiar wrócić na kyrę ,możliwie dość szybko.Trochę minęło czasu odkąd przestałem grać na kyrze.Ale patrze niektórzy chyba mnie jeszcze pamiętają.Teraz żałuje że wogóle postać sprzedałem ,ale szczerze mówiąc liczyłem na nowy server x] Mam nadzieję że dość szybko wrócę na top ;]
Postać niestety sprzedałem dla dzieciaka ,który zjebał postać.Będę grał pod nowym "nick" ,ale to jeszcze nie pewne.

Exodus 29-03-2008 13:54

http://img134.imageshack.us/my.php?image=lolch7.jpg

Def 29-03-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Defroy (Post 1977332)
Witam wszystkich!
Mam zamiar wrócić na kyrę ,możliwie dość szybko.Trochę minęło czasu odkąd przestałem grać na kyrze.Ale patrze niektórzy chyba mnie jeszcze pamiętają.Teraz żałuje że wogóle postać sprzedałem ,ale szczerze mówiąc liczyłem na nowy server x] Mam nadzieję że dość szybko wrócę na top ;]
Postać niestety sprzedałem dla dzieciaka ,który zjebał postać.Będę grał pod nowym "nick" ,ale to jeszcze nie pewne.

pajacu kogo nazywasz dzieckiem xD kogo kurwa, ze sie frajerem okazales i ze wogole nim byles to juz nie wspone hauhauha.
"Prosze wyslij mi ta kase, bo mam tak przjebane"
Z chwila kiedy dales mi pasy od tej postaci stala sie ona MOJA i moglem zrobi z nia o tylko mi sie podobalo. To juz nie byl twoj interes.

p.s. tak wogole to ciesze sie w huj ze ja kupilem bo zwrocila mi sie ona 4-krotnie i poznalem dzieki niej w huj ludzi z ktorymi utzrymywalem i utrzymuje caly czas kontakt, mimo niegrania w tibie od ponad 1,5 roku.

aha ..... ..... i fajny miales glosik jak z toba przez kom rozmawialem xD
elo mam kilka SS ale na innym kompie (z zadymy z brazolami i z pk akcji ;) ) wrzuce je tu kiedysXD elo 4 friends =*

Pawlos II 29-03-2008 21:16

@defroy
Ty jestes pierwszym ownerem defroya co grał?
Jesli tak to powinines mnie pamietac ;d

Defroy 29-03-2008 22:38

Cytuj:

pajacu kogo nazywasz dzieckiem xD kogo kurwa, ze sie frajerem okazales i ze wogole nim byles to juz nie wspone hauhauha.
"Prosze wyslij mi ta kase, bo mam tak przjebane"
Z chwila kiedy dales mi pasy od tej postaci stala sie ona MOJA i moglem zrobi z nia o tylko mi sie podobalo. To juz nie byl twoj interes.

p.s. tak wogole to ciesze sie w huj ze ja kupilem bo zwrocila mi sie ona 4-krotnie i poznalem dzieki niej w huj ludzi z ktorymi utzrymywalem i utrzymuje caly czas kontakt, mimo niegrania w tibie od ponad 1,5 roku.

aha ..... ..... i fajny miales glosik jak z toba przez kom rozmawialem xD
elo mam kilka SS ale na innym kompie (z zadymy z brazolami i z pk akcji ) wrzuce je tu kiedysXD elo 4 friends =*
Niezła wazelinę tu wciskasz i nie za bardzo wiem o co ci chodzi.Z czego co pamiętam to ja śmiałem się z twojego głosu ;P Nie zapomnę ciebie jak kupiłeś postać i nie wiedziałeś gdzie się znajdujesz a było to venore.Musiałem ciebie do carlin prowadzić ;]

No jak mogę ciebie Pawlos nie pamiętać co wy teraz porabiacie?:P Ojj jak dawno z tobą nie gadałem na skype,chyba to było 2,5 roku temu.I tak nie zapomnę jak polewa z Szymiela zawsze szła :P

Def 30-03-2008 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Defroy (Post 1978408)
Niezła wazelinę tu wciskasz i nie za bardzo wiem o co ci chodzi.Z czego co pamiętam to ja śmiałem się z twojego głosu ;P Nie zapomnę ciebie jak kupiłeś postać i nie wiedziałeś gdzie się znajdujesz a było to venore.Musiałem ciebie do carlin prowadzić ;]

No jak mogę ciebie Pawlos nie pamiętać co wy teraz porabiacie?:P Ojj jak dawno z tobą nie gadałem na skype,chyba to było 2,5 roku temu.I tak nie zapomnę jak polewa z Szymiela zawsze szła :P

Wazeline pedale to ty wciskasz ;o hahaha kurwa nie wiedzialem gdzie jest venore? <lol237539> pajacu zaklamany. Zal tego komentowac. Gdy byla transakcja to ie ja mialem 13,5 lat tylko ty ziom wie mi tu nie pierdol ze sie z mojego glosu smiales xD. I to Venore no kurwa nie moge hahahahahaha buahuahauhaua z kad ci sie to wzielo? Jak dostalem chara to po 1 byl on w carlin, po 2 zaraz poszlem do kazo, zreszta huj nie bede dyskutowal z 15 letnim chlopcem. Ucz sie do kompetencji lepiej a nie za tibie xD

jebany klamczuch ahahahah shit:D bo pekne XD:baby:

boli cie biedaku? :D

Pawlos II 30-03-2008 11:10

HAHa :D
Ja caigle na kyrze siedzie ;ddd
jak bedziesz potrzebowal pomoc na start to ci pomoge.

Yoyoema 30-03-2008 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Def (Post 1978034)

poznalem dzieki niej w huj ludzi

no tak bo w rl za pieniadze nie kupisz przyjaciol haha

Def 30-03-2008 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoyoema (Post 1978880)
no tak bo w rl za pieniadze nie kupisz przyjaciol haha

jakos w rl nie narzekam na brak kumpli i znajomych. Znam mase ludzi ze wszystkich miejscowosci, a ta postac kupilem bo gralo na kyrze ok.15 moich kumpli ze starego serwa i rl i po to zeby na niej zarobic. Gosciu ja mam wszystko wyliczone! Zreszta ja wiem swoje, wy mozeie myslec swoje i na to o o mnie co niekotrzy (o mnie nie znaja) mysla mam wyjebane. Wiecej nei bd. rozmawiaj z ludzmi "nie w temacie" o tym.

p.s. zreszta o mi mozecie wyrzuca, jak 80% hlvli w tibi przechodzi "rak do rak" za olbrzymie sumy pieniezne :p
Obal moja opinie....

goog 02-04-2008 18:24

Yoyoema plx!
http://img222.imageshack.us/img222/7396/trollnc3.jpg

Łolek 05-04-2008 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Defroy (Post 1978408)
polewa z Szymiela zawsze szła :P

jakiego Szymiela, jesli mozna wiedziec? :>

Pawlos II 05-04-2008 19:08

Szymiel to był pierwszy owner Dansheya wtedy 69ek potem go sprzedał

Łolek 05-04-2008 21:57

ok, bo kiedys mialem takiego chara na furo ;p a pozniej nim pkowalem ladnie ^^

kurde szkoda ze wywalilem all filmiki itd, bo mialem kilka fajnych rzeczy, miedzy innymi jak gandamir biega po foldzie na 10 lev i zabija roty trolle ;p

The Chaotic Paladin 09-04-2008 20:22

A tu ode mnie, za czasów Myrmidans. :)

http://img291.imageshack.us/img291/4...0037oq2.th.jpg

haha pablo pamietasz ta "szopke"? xd

/Kapix
aka Slaminer lub Tony Blood
jo

Łolek 11-04-2008 19:12

ej no pamietam jak chyba na 64 bylo glosowanie na mnie :P

UNholy90's 11-05-2008 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Def (Post 1979085)
jakos w rl nie narzekam na brak kumpli i znajomych

Dobra dobra, wkręcamy to my a nie nas.
Ukryty tekst:
Pewnie zaraz będzie WyPiEr.DaLaJ na Furore, ale co tam xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33.