![]() |
@up wystarczy słuchać w pdst na lekcjach i miałem 36 pkt -.-(i tak miałem załamkę po tym :<)
|
Ja Miałem 35 pkt =P
|
Widze ze wiekszosc z was jest madra ja mialem 30 pkt...
|
ja jestem zdolny więc miałem 39pkt.
|
Cytuj:
A ontopicznie, mnie te testy jeszcze nie dotyczyly. Ale pytania byly tendencyjne. |
40pkt. zrobić na tego typu testach to nie problem. Wystarczy mieć inteligencję. Od niej na prawdę sporo zależało; jakieś 95%. Przed chwilą rozwiązywałem jeden taki sprzed 4 lat i powiem, że były chyba tylko 2 zadania (zamknięte), w których cokolwiek trzeba by coś policzyć. I tak proste obliczenia by starczyły (procenty i wyciąganie średniej z 6 liczb), zrobiłem je w głowie, no ale jestem trochę starszy od przeciętnego zdającego, więc nie uważam tego za wyczyn =p
@up, Dodaj, że każdy rzuca palantówką na min. 60m, szczególnie dobrze idzie tym, co jeszcze w gimnazjum nie są. Po prostu w Tibię grają sami pro. |
jA jst,m glóbi i małem 31 punktuw
|
ja miałem 38 ptk.
|
Cytuj:
Co do testow. Teraz mowicie latwe, w podstawowce wcale nie byl taki lajt, no ale przepraszam sami naukowcy beda w przyszlosci. Sam 4 lata temu mialem 34 i jestem zadowolony z tego. @down nie uwazam sie za wielkiego sportowca, przylozylem sie ot co. Ale to ze ktos rzuca 30m czy 20 nie znaczy, ze nikt nie rzuci wiecej i sie nie nasmiewam z takich osob |
@ Zamor1
A ja rzuciłem 24m (nie wstydzę się, chociaż uważam, że lamerski wynik). Ale jestem ciota. Ponadto uważam, że jeśli ktoś ma mniej niż 100 pkt z konkursu matematycznego "Kangur", to jest tępym półgłówkiem. Ps. Tja sami naukowcy. To, że komuś przypasują pytania/jest przeciętnie inteligentny, nie czyni z niego geniusza. Ps2. Zaraz się zacznie, kto to po 50+m rzuca, kto wyciska 100kg w przedszkolu. To, że raz Ci się coś udało (a może nawet nie raz) nie czyni z Ciebie wielkiego sportowca. Poza tym, jeśli mowa o podstawówce, to pierwsza i druga klasa, to jest kpina, a nie nauka. Kolejne 4 lata można w 3 zrealizować tak, że mało kto odczuje zmianę, jeśli odsiać totalnie niezdolnych i zostawić przeciętnych oraz zdolnych. @ Slay Sry, pomyliłem się. Jednak przyznasz, że "intelekt" rozumie się najczęściej jako wyłącznie inteligencje i wiedzę, a pomija się coś takiego, jak emocjonalność czy duchowość. |
Cytuj:
I tego sie nalezy trzymac. |
jak pisalem swoj to mialem 36pkt. nie jest to ciezkie, wystarczy ze zrozumieniem przeczytac i odpowiedziec, co za problem. To sa zadania na myslenie logiczne wiec troche sie skupic i bez problemu :)
|
Ze wzgledu na dyslekcje (nieladne pismo "tesh") i wiekszosci zadan otwartych mialem jedynie 28 pkt... Biednemu zawsze wiatr w oczy.
Dziwie sie ludziom, ktorzy graja w tibie i chwala sie swoimi 40 pkt z testu z podst. Doliczajac do tego, ze wszyscy rzucaja palantowka na min 60 m, przebiegna 1km w 3 minuty i kazdy posiadajac 11 promili we krwi pilotowal busa420. ;p P.S. Teraz ten test to pikus, ale ciekawe co mowiliscie przed. @down Za to w mojej klasie az sie srali zeby nie miec mniej niz 40pkt. ;p @down 2 Tysh prawda. |
Cytuj:
|
@2up,
Bus420 jest spoko :< @topic, A niech się chwalą 40 pkt. z tego testu. Przecież to nie jest w ogóle osiągnięcie. Wyczynem jest wygranie Kangura / Alfika, a nie umiejętność powiedzenia, że całość to 100%. |
Ja mialem 39 pkt ale kiedy to bylo ;p
|
Cytuj:
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\ |
RozP, ha, z Kangura dostalam tylko książeczkę zieloną i niebieską, dokładniej tom 15 i 12. Ale i tak wolę Mata i Alfika.
|
@ Kangur
Jak się chwalim, to się chwalim :P Po 1. to nie można "wygrać Kangura", tylko być laureatem. Nie klasyfikuje się laureatów od najlepszych do najgorszych. Byłem raz (143,75 pkt) laureatem i pojechałem na Słowację. Reszta wyników, to tak w zakresie 100-125. Ps. W tym roku w kategorii Junior były hardcorowe pytania, mam mniej punktów niż rok temu (a teraz jestem I liceum a byłem III gimnazjum) :D. @ Alfik Pierwszy raz o tym słyszę :P Może w takich wsiach, jak moje miasteczko tego się nie organizuje. @ Oxford W tym brałem udział dwa razy (jesień i wiosna w liceum), ale myślę, że jest dużo prostsze od kangura. |
ja mialem 32 bez uczenie i sie do dobrej klasy w gim dostalem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |