![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Romanian-American University = Rau Grinakh ;>?
jak wam sie chce to kombinujcie ;P |
Cytuj:
Usarq skrobnij kiedys ;P |
A skile lecą nieziemsko-.- ma ktoś jakieś wskazówki? Bo nie mam cierpliwości do treningu (Pzdr Thoris, Valegard itp. :D )
|
Co do Update :
Nie rozumie Cipów kiedys pisali ze jak cos wejdzie w update to juz tego nie cofna bo od tego sa test servy zeby jeszcze cos zmienic , teraz nie dali mozliwosci wypowiedzi wszystkim graczom i tylko tutorzy wchodzili na testa--.-- Pogorszyli sorcow nie kumam czemu skoro kiedys ich polepszyli -.- Teraz ziomwy update bedzie "dla srocow"?:s |
Cytuj:
A jedna rzecz mnie zdziwiła.... Zyrex w Ethical? :P |
Cytuj:
|
Anumku, fifroku ty jeden...
12:54 You lose 157 hitpoints due to an attack by Li'su. 12:54 You lose 211 hitpoints due to an attack by Li'su. 12:55 You lose 233 hitpoints due to an attack by Li'su. 12:55 You lose 211 hitpoints due to an attack by Li'su. 12:55 You lose 185 hitpoints due to an attack by Li'su. 12:55 You lose 183 hitpoints due to an attack by Li'su. ^Sds Ja bym tego 'troche' nie nazwal Visow komentowac to mi sie nawet nie chce. Za to mlody swoim gownianym palkiem bije nawet 200+ ze strzal pvm. Biorac pod uwage ze mam 50 lvl i 10x expa wiecej to ja bym tego kurwa 'balanced' nie nazwal. plus sio przez sciany nie moge robic, bo kur*a zjeb*li arene i tam mozna bylo tego naduzywac, wiec zamiast naprawic po prostu zabrali jeden z najwiekszych atutow druida. Aha.. zapomnialem ... bylem z kashem na demkach.. ze spearow -.-' http://forum.tibia.pl/showthread.php...72#post1517172 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
exori gran - od 70 lvl wiec mało kto z tych rycków którzy tu pisza ma taki exori hur - takie sobie , na 80 lvl bije do 90 max exori mas - 2x gorsze niż gfb a bierze 160 many wiec nie piepszcie ze takie super evul czary. Nie widze różnicy miedzy strzalami z visa .Przed upem kumpel z visa na 37 lvl bił do 150~ teraz bije do 145~ i mu to nie przeszkadza. Sork dalej robi po 80k/h na dragach wiec duzo sie nie zmieniło. ktoś pierniczył ze odejdzie mdw,tripida i seru? Lol , kto bedzie chcial stracic 300 lvl i nie grać? wieź się dziecko zastanów . Ps. seru to knight wiec mu ten up pasuje -.- |
Następną łatką będzie zmniejszenie ilości many potrzebnej postaciom magicznym na robienie mlv. Tak, żeby szybciej im to po prostu szło.
|
Anas Kiro
Jun 29 2007, 13:26:55 CEST Killed at Level 125 by Firenze Bellator and by Jinn Bax Powod?:q |
Sharing z Aureliussem xDDD.A o prawdziwym powodzie wiedzą nie liczni i tyle wystarczy.
|
Cytuj:
Sork dalej robi po 80k/h na dragach wiec duzo sie nie zmieniło. a palki/ryce 2x tyle robia ktoś pierniczył ze odejdzie mdw,tripida i seru? Lol , kto bedzie chcial stracic 300 lvl i nie grać? wieź się dziecko zastanów ale tripida jest chyba retried pls? Cytuj:
Cytuj:
|
Phoenix uwielbiam twoje wypowiedzi.Byłem na hero jadlem sobie elegancko zupke i gadalem na gadu czkeajac an resp na hero gdy oni wpadli,od kopa byłemw trapie było ich 10+ zgasić na kombo raczej im by ciezko było poporstu żal mi uhow bylo i sie złożyłem.Więc jeśli ch*** wiesz to jak to było?,,Pyskiem w dół".Ja wiem Ty jestes tak zajebisty że Arc by sie rozstąpiło przed Tobą jak woda przed Mojżeszem ale prosze Cie skończ pierd**** bo szukasz tutaj tylko zaczepki na tym forum
|
Cytuj:
//Metek. |
żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal na wrotkach
|
Z tego co pamiętam to jedyna szansa Anasa na przeżycie było skakanie na schodach aż do safe servera, albo wsparcie jakiś samobójców którzy by mu pomogli.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |