Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

-Phoenix- 26-06-2007 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Napier (Post 1512219)
A ja potrzebuje kogoś kto za kasę odpali 70ek pisać jc

A ja myślałem, że nikogo głupszego od Kisi nie spotkam..

Kisiaa 26-06-2007 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 1512365)
A ja myślałem, że nikogo głupszego od Kisi nie spotkam..

myślałeś tak dopóki sie nie urodziles i nie zobaczyles twojej starej, a jak popatrzyles w lustro wtedy juz byles pewny ze jestes najwiekszym idiotą, pzdr czubakka! dlugowlosy chu ju

Rediko 26-06-2007 23:06

Romanian-American University = Rau Grinakh ;>?

jak wam sie chce to kombinujcie ;P

Massior 27-06-2007 01:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper (Post 1512116)
Za to polata z czymś innym :P, pewnie juz nie tak "potężnym" ale zawsze coś.
Evu <3

saigned: Usar

Alocha <333333 tak szczerze to mnie to jebolotto bo i tak logam po to zeby pogadac sobie :] a z tymi broniami to naprawde zryli beret nie jednemu graczowi :| anyway luFF Ya All ;D

Usarq skrobnij kiedys ;P

Kiełek 27-06-2007 20:34

A skile lecą nieziemsko-.- ma ktoś jakieś wskazówki? Bo nie mam cierpliwości do treningu (Pzdr Thoris, Valegard itp. :D )

Rzolniez 27-06-2007 23:28

Co do Update :

Nie rozumie Cipów kiedys pisali ze jak cos wejdzie w update to juz tego nie cofna
bo od tego sa test servy zeby jeszcze cos zmienic , teraz nie dali mozliwosci wypowiedzi wszystkim graczom i tylko tutorzy wchodzili na testa--.--

Pogorszyli sorcow nie kumam czemu skoro kiedys ich polepszyli -.-

Teraz ziomwy update bedzie "dla srocow"?:s

Massior 28-06-2007 01:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1515666)
A skile lecą nieziemsko-.- ma ktoś jakieś wskazówki? Bo nie mam cierpliwości do treningu (Pzdr Thoris, Valegard itp. :D )

Thoris ZAWSZE skillował na slimku :) A cierpliwośc niestety jest niezbędna do skillowania ;)

A jedna rzecz mnie zdziwiła.... Zyrex w Ethical? :P

Anum 28-06-2007 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzolniez (Post 1516058)
Co do Update :

Nie rozumie Cipów kiedys pisali ze jak cos wejdzie w update to juz tego nie cofna
bo od tego sa test servy zeby jeszcze cos zmienic , teraz nie dali mozliwosci wypowiedzi wszystkim graczom i tylko tutorzy wchodzili na testa--.--

Pogorszyli sorcow nie kumam czemu skoro kiedys ich polepszyli -.-

Teraz ziomwy update bedzie "dla srocow"?:s

A powiedz mi, co takiego CIP cofną z poprzedniego updatu? Bo to, że sorci teraz są słabsi to po prostu wynik tego, że teraz mlvl się głównie liczy, a nie lvl, i obrażenia bodajże zmniejszyli trochę. A nie przypominam sobie, żeby CIP kiedyś powiększał te obrażenia (przynajmniej w ostatnim czasie...).

Lisu 28-06-2007 14:22

Anumku, fifroku ty jeden...

12:54 You lose 157 hitpoints due to an attack by Li'su.
12:54 You lose 211 hitpoints due to an attack by Li'su.
12:55 You lose 233 hitpoints due to an attack by Li'su.
12:55 You lose 211 hitpoints due to an attack by Li'su.
12:55 You lose 185 hitpoints due to an attack by Li'su.
12:55 You lose 183 hitpoints due to an attack by Li'su.
^Sds Ja bym tego 'troche' nie nazwal
Visow komentowac to mi sie nawet nie chce. Za to mlody swoim gownianym palkiem bije nawet 200+ ze strzal pvm. Biorac pod uwage ze mam 50 lvl i 10x expa wiecej to ja bym tego kurwa 'balanced' nie nazwal.

plus sio przez sciany nie moge robic, bo kur*a zjeb*li arene i tam mozna bylo tego naduzywac, wiec zamiast naprawic po prostu zabrali jeden z najwiekszych atutow druida.

Aha.. zapomnialem ... bylem z kashem na demkach.. ze spearow -.-'
http://forum.tibia.pl/showthread.php...72#post1517172

Anum 28-06-2007 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisu (Post 1517304)
Anumku, fifroku ty jeden...

12:54 You lose 157 hitpoints due to an attack by Li'su.
12:54 You lose 211 hitpoints due to an attack by Li'su.
12:55 You lose 233 hitpoints due to an attack by Li'su.
12:55 You lose 211 hitpoints due to an attack by Li'su.
12:55 You lose 185 hitpoints due to an attack by Li'su.
12:55 You lose 183 hitpoints due to an attack by Li'su.
^Sds Ja bym tego 'troche' nie nazwal
Visow komentowac to mi sie nawet nie chce. Za to mlody swoim gownianym palkiem bije nawet 200+ ze strzal pvm. Biorac pod uwage ze mam 50 lvl i 10x expa wiecej to ja bym tego kurwa 'balanced' nie nazwal.

plus sio przez sciany nie moge robic, bo kur*a zjeb*li arene i tam mozna bylo tego naduzywac, wiec zamiast naprawic po prostu zabrali jeden z najwiekszych atutow druida.

Aha.. zapomnialem ... bylem z kashem na demkach.. ze spearow -.-'
http://forum.tibia.pl/showthread.php...72#post1517172

Co nie zmienia faktu, że updatu żadnego nie cofnęli, tylko po raz kolejny zjebali pewną część gry. I tak czasy 7.4 były teh best ;).

Anum 29-06-2007 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1518563)
a wiec IMO powinni dodac te czary i co dodali dla palkow ale nie pierodlic sorcow bo teraz sorc to gowno ani zabic ani expic ani huja. jak moj kolega wali na 55 skil/f axe 130 w draga i schodzi mu 0-2 uhy na draga to nie sadze ze jest to normalne no i te exori gra,mas,hur i ryc ma wiecej off czarow od druidaa o hitach pvp juz nie wspomne no coz BALANCE n/c
ps mogli dac ryca/pala exp x2 nie?

Ale jak sorc mógł sobie expić na warlockach waląc exori mort i od czasu do czasu exure gran to była balansacja postaci? Jak dla mnie CIP chciał za dobrze, a wyszło jak zawsze. Dla mnie dobra balansacja postaci była za starej tibi, a nie teraz bawienie się mimo, że było dobrze.

Adow Adan 29-06-2007 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1518563)
a wiec IMO powinni dodac te czary i co dodali dla palkow ale nie pierodlic sorcow bo teraz sorc to gowno ani zabic ani expic ani huja. jak moj kolega wali na 55 skil/f axe 130 w draga i schodzi mu 0-2 uhy na draga to nie sadze ze jest to normalne no i te exori gra,mas,hur i ryc ma wiecej off czarow od druidaa o hitach pvp juz nie wspomne no coz BALANCE n/c
ps mogli dac ryca/pala exp x2 nie?

ha ha , noobów jakich mało.
exori gran - od 70 lvl wiec mało kto z tych rycków którzy tu pisza ma taki
exori hur - takie sobie , na 80 lvl bije do 90 max
exori mas - 2x gorsze niż gfb a bierze 160 many

wiec nie piepszcie ze takie super evul czary. Nie widze różnicy miedzy strzalami z visa .Przed upem kumpel z visa na 37 lvl bił do 150~ teraz bije do 145~ i mu to nie przeszkadza.

Sork dalej robi po 80k/h na dragach wiec duzo sie nie zmieniło.

ktoś pierniczył ze odejdzie mdw,tripida i seru? Lol , kto bedzie chcial stracic 300 lvl i nie grać? wieź się dziecko zastanów .
Ps. seru to knight wiec mu ten up pasuje -.-

Danthorr 29-06-2007 01:53

Następną łatką będzie zmniejszenie ilości many potrzebnej postaciom magicznym na robienie mlv. Tak, żeby szybciej im to po prostu szło.

Rzolniez 29-06-2007 19:36

Anas Kiro
Jun 29 2007, 13:26:55 CEST Killed at Level 125 by Firenze Bellator
and by Jinn Bax

Powod?:q

Anas Kiro 29-06-2007 22:00

Sharing z Aureliussem xDDD.A o prawdziwym powodzie wiedzą nie liczni i tyle wystarczy.

IridiaCarlinPk 29-06-2007 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1518900)
ha ha , noobów jakich mało.
exori gran - od 70 lvl wiec mało kto z tych rycków którzy tu pisza ma taki
exori hur - takie sobie , na 80 lvl bije do 90 max
exori mas - 2x gorsze niż gfb a bierze 160 many

wiec nie piepszcie ze takie super evul czary. Nie widze różnicy miedzy strzalami z visa .Przed upem kumpel z visa na 37 lvl bił do 150~ teraz bije do 145~ i mu to nie przeszkadza.

37 sorc bil 150 pvm okej a dasz ip?
Sork dalej robi po 80k/h na dragach wiec duzo sie nie zmieniło.

a palki/ryce 2x tyle robia

ktoś pierniczył ze odejdzie mdw,tripida i seru? Lol , kto bedzie chcial stracic 300 lvl i nie grać? wieź się dziecko zastanów
ale tripida jest chyba retried pls?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1519927)
n/c inteligencja jak u 3 letniego dziecka (choć czasami i ono by cie zagieło )

nie znasz sie na zartach wiec pysk
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 1520407)
Moge ja teSSZzzzz zdedzić? PImOl BóJ Się!

pls,negocujemy z starymi zeby do was wpasc xDDD

Anas Kiro 29-06-2007 23:37

Phoenix uwielbiam twoje wypowiedzi.Byłem na hero jadlem sobie elegancko zupke i gadalem na gadu czkeajac an resp na hero gdy oni wpadli,od kopa byłemw trapie było ich 10+ zgasić na kombo raczej im by ciezko było poporstu żal mi uhow bylo i sie złożyłem.Więc jeśli ch*** wiesz to jak to było?,,Pyskiem w dół".Ja wiem Ty jestes tak zajebisty że Arc by sie rozstąpiło przed Tobą jak woda przed Mojżeszem ale prosze Cie skończ pierd**** bo szukasz tutaj tylko zaczepki na tym forum

Meteon! 30-06-2007 05:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 1520864)
Nie no pvp masz wyjebany
Magowie udupieni po upie,a ty i tak sie kurwa nie wyuhales..

Kto Cie zrobil dziecko? Pomszcze Cie!

Ty bys to zrobil lepiej, prawda?

//Metek.

Kisiaa 30-06-2007 11:48

żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal na wrotkach

Anum 30-06-2007 11:50

Z tego co pamiętam to jedyna szansa Anasa na przeżycie było skakanie na schodach aż do safe servera, albo wsparcie jakiś samobójców którzy by mu pomogli.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42.