![]() |
Nick : [CHAR]Knorek'przebity Kubek[/CHAR]
Level : 15 Skille : 18 sworda / 21 shielda Sex : female World : Furora |
...Obudziłem się, słońce delikatnie na mnie świeciło. Kiedy otwarłem oczy zobaczyłem dwóch ludzi stojących nademną.
-W końcu się obudziłeś.-powiedział jeden z ludzi. Instynktownie podniosłem się i sięgnąłem po moją broń, jednaj jej tam nie było. -Mamy twoją broń orku.-powiedział drugi. -Teraz Cię zabijemy.-powiedział ten sam. -Chcemy zobaczyć jak cierpisz. Co mam robić?-zastanowiłem się. -Do ataku!!-zawołał jeden z ludzi i rzucili się na mnie. -Tchórze!-zawołałem. Pierwszy zamachnął się mieczem, zrobiłem unik i jednym mocnym uderzeniem z pięści rozwaliłem jego drewnianą tarczę, przy okazji zwalając go z nóg. Drugi zaszedł mnie od tyłu i wbił swój sztylet w moje udo. Ignorując bul z głośnym okrzykiem rzuciłem się na niego, zaplatając moje palce wokół jego gardła, nie miał szans. Chwyciłem jego tarczę i odwróciłem sie do tego któremu zniszczyłem tarczę. Już zdążył się pozbierać i zaatakował mnie mieczem, sparowałem cios tarczą i uderzyłem go z pięści w brzuch wginając jego zbroję. Ten znowu zaatakował mnie mieczem, zrobiłem unik i chwyciłem jego rękę i ją złamałem. Człowiek nie był już zdolny do walki więc go zostawiłem. Nie będę zabijał bezbronnych. Spokojnie ruszyłem w stronę siedziby mojego klanu, od tej chwili poświęcając się tylko walce na pięści. @Down Cytuj:
|
[CHAR]Alucard Wielki[/CHAR]
Poziom - 47 Serwer - Isara Sword - 21 Fist - 29 Shield - 30 Dist - 19 Ulubione expowsko - Trolle Kasa - Nie zbieram :( Gildia [GUILD]Terrorist Force[/GUILD] |
[CHAR]Virastano[/CHAR]
Server: Harmonia (Szkoda ze nie idzie zmieniac :/, bo juz bym zmienil na Obsidie) Sex: Male Outfit: Druid + Paws Addon Level: 23 Sword: 19 Shield: 24 Distance: 18 Fishing: 36 Ulubione Zajecie: Stanie W Miescie I Kupywanie Rarkow? Ulubione Miejsce Do Expienia: Gobliny/Troll Cave Ulubione Mijsce Do Huncenia: Mino/Orc Spearmany Po Drodze Na Goblin Hell Quest Ulubiony Quest: Goblin Hell btw. BUY COOKIES/BANANAS/SNOWBALLS/EGGS = MSG ME! |
Rookstayer
Nick:Tario Elka
Świat:Nebula Lvl:13:baby: Skile:Sword:sword:(katana bije jak narazie)17/17 Płeć:male(męzczyzna):D |
LVL: 20
SKILE: sword-19 dyst-17 shielding-23 PŁEĆ: male PREMIUM ACC: TAK ŚWIAT: Luminera |
Mój charakter
Ufek Wojownik
Level: 9 Shield: 18 Kłopoty: 9/10 Gildia: Czekam na propozycje Server: Harmonia Profesja: Knight :crusader: Lokalizacja: Rookgard |
Niko Nemos
Level: 15 ;) Sex: Male Skile: 17/20 Server: Furora Gildia: Rook Soldiers |
Mój rooker :)
Imię - [CHAR]Flaorath[/CHAR] Świat - Mythera Poziom - 35 Gildia - Brave warriors of Rookgaard (lider) Club fighting - 22 Distance fighting - 17 Shielding - 26 Fishing - 41 Citizen outfit B) (hat) |
[CHAR]Draqo Slayer[/CHAR]
13 lvl skille 18/20 World: Valoria Gildia:[GUILD]Valorian Rookgaardians[/GUILD] Dodam Screena ;D http://img207.imageshack.us/img207/9...okgaardxi3.png |
Moj rookstayer ma 11 lvl jest na Antice, ma skille 16 sword/18 shielding i jest w gildi Soldiers of rookgaard army :D
|
Jak wszyscy to i ja :D
[CHAR]Nalia Oririon[/CHAR] Świat: Amera Lvl: 42 Skille: 22/28 (wiem ze do kitu ;/ ) Gildia: [GUILD]Elite Rook Council[/GUILD] Account: Facc Jak na razie "na emeryturze" ;) |
Nick : [CHAR]Sun Set'de Rooker Von Ruden[/CHAR]
Level : 14 Sword : 21 Shield : 25 Bede aktualizował, a pod koniec września objecuje umieścić sreena, który zelektryzuje Polską społeczność tego Forum... Skromnie mówiąc stane się najbardziej znanym Rookstayerem na świecie... Życzcie Mi udanej pracy. Pozdrawiam :D Gunsllinger |
Cytuj:
No to fakt bedzie od ciebie powiewalo ta SLAWAAAAAAAAAAA ze "Stiuard Malutki". |
ja mam na saphirze
skills 20/24 lv 20 eq full rook set D: |
Jakis tam ss co do postaci
http://img181.imageshack.us/img181/355/saphforumdw1.jpg Obecnie mam prawie 59lv ale nie gram |
Kubinho Rook
lvl 26 skille: 20 club, 25 shielding, 20 distance. Harmonia Retried (gram sorcem ;]) Ulubione zajęcie pisać z kumplami i bić lvl. @Gunsllinger Chwal się chwal. |
Rookgaard Soldier
lvl 26 sille 20/24 Nerana |
Hehe
Moj Rookstyler
Chomik Gryzak Level:14 Świat:Morgana Najlepszy Hit 2 mino -31 hp Aktualne zadanie:Zabic Apperience Shenga i wyjas z niego Magic Light Wand [ITEM][/ITEM] :cup::cup::cup: |
Dzieńdobry. ^^
Nazywam się Disseny. ysz. Na Tibii jestem nie pamiętam od kiedy. ;] Level dosyć niski, 11. ^^. Wszystko przez wrodzonego lenia. ;p Świat: Titania. Dobra, opiszę moje początki. Pierwszym moim itemem był legion helmet. No co, present box mi na drodze leżał. xD Potem gość dał mi 200 gp za 13 kamieni. ^^ I jakioś się żyło. ;] Potem dosyć szybko znalazłam przyjaciół. Gdy już wbiłam 11 lvl, mój leń się odezwał. I tylko stałam na przedmieściach Rookgaardu, gadając z kumplami. ;] Lubię wkurzać noobków. ^^. Nie wiem, dlaczego. zuo. *__*. No i przyznam, mam mnóstwo kłopotów z Hiszpanami. ^^. Wiele z nich pisze mi `I love you`. =.= . <zgon & foch!> A teraz mi się znudziło. ^^ i chyba to tyle. ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |