![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
I klasa gimnazjum
Średnia 3,8 Zachowanie pkt: 52 pkt- Naganne Zachowanie wg. nauczycieli: dobre/b dobre A z tibią jakoś nie mam problemów, 2h dziennie czasem mniej:D |
Wypisze
4pdst-5.4 5pdst-5.6 już jest lepiej 6pdst-5.4 :confused: 1gim-289pkt z zachowania 5.5 2gim-267pkt z zachowania 5.3 X( ;( 3 gim- 294pkt z zachowania :cup: 5.8 rekord budy no dobra prawie rekord :p(rekord był 5.9) Dalej też było dobrze dalej nie wymieniam. |
Cytuj:
u mnie w szkole bys mial oklep za taka srednia |
Cytuj:
A i w ogóle nie cwaniakuje i nie mówie co ma robić a co mógłby robić... Cytuj:
|
Ja już ten problem mam za sobą. W gim miałem średnią 4,8 zachowanie bardzo dobre(naciągane). A teraz w liceum średnia 3,2 ale to chyba wynik lenistwa niż grania w Tibie :p
|
Ja chodze do liceum i przyznam ze czesto zamiast sie uczyc gram w tibie co ma swoje konsekwencje, ale srednia 4,6 mysle zlą nie jest :)
|
2 gim - 4,85 nie jest źle
|
ej panowie o co chodzi wam z tymi punktami zachowania?? bo jakoś u mnie w gimnazjum nie ma jakiegoś punktowania
|
@igoman
U mnie kiedyś w podst był taki system (i dalej chyba jest w podst), że dostajesz na start 100pkt, i za każde przewinienie odejmują Ci np 5 pkt, a za każdą pomoc itp (np przedstawienia, dyżury, zbiórki makulatury) dostajesz punkty dodatnie i potem ile masz punktów taką masz ocenę z zachowania (200+ wz chyba, 170+ bdb, nie pamiętam dokładnie). Nie wiem jaki system jest u Was, ale u mnie taki był. W gimnazjum na szczęście już tego nie ma :) |
Cytuj:
Niestety ta punktacja jest bez sensu bo u mnie jeżeli złamiesz każdy przepis jednorazowo masz -274pkt A jeżeli dostaniesz pozytyw +78 pkt |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
teraz rozumiem, po prostu w Poznaniu nie ma takiego czegoś |
mam średnia 4,6 a w I Semestrze mialem 4,75
|
Cytuj:
2. W takim razie nie umiesz czytać ze zrozumieniem 3. To wy sie złapiecie za głowę kiedy podsumujecie ile czasu spedziliscie przed monitorem a ile na innych zajęciach. |
Moja średnia 5.4 może albo lapiej albo gorzej ale i tak dobrze a jestem w 2 gimnazjum to chyba Dobra
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:44. |