Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyrównanie profesji (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132712)

Michoss 08-06-2007 17:07

Użytkowników czytających ten temat: 337 (zarejestrowanych: 108, gości: 229)

Na ten teaser wszyscy czekali xD

Royal Matis 08-06-2007 17:07

a czar exori jest dal kogo? ofkorz ze dla pacc. a więc
CIP says: Kupujcie PACC!!
@topic
z tymi broniami od lvl-a to zajebioza

Sucinio 08-06-2007 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waampirek (Post 1472394)
Użytkowników czytających ten temat: 287 (zarejestrowanych: 96, gości: 191)
Gogogo 300!

Użytkowników czytających ten temat: 337 (zarejestrowanych: 112, gości: 225)

337! usaisjieojoejeoije Tibia.pl pobiła MDW ! xDDD

Massior 08-06-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sucinio (Post 1472409)
Użytkowników czytających ten temat: 337 (zarejestrowanych: 112, gości: 225)

337! usaisjieojoejeoije Tibia.pl pobiła MDW ! xDDD

RILIIIIIIIIIIII? :o

Teraz mojego w hammera będe mógł wsadzić komuś w dupe :baby:

coconut 08-06-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcajsek (Post 1472404)
Mhm. Z tego co ja teraz czytam to widzę że cięszą sie knighty i palle a narzekają sorce. Boże, ludzie zagrajcie sobie knightem/pallem a potem narzekajcie że to za ich naprawianie wziął się CipSoft!! Macie do 33 lvla wandy co narzekacie! Knight musi spędzić w ch** czasu na skillowaniu bez zysku a mag trenuje m-lvl zarabiając!! (Zapewne robiąc runy) Nie narzekajcie tylko zobaczcie jak ciężki kawał chleba ma knight!

nono widziales screeny nowych broni?? teraz zamiast rozg na 33 lvl najlepsza bedzie na 200 :d

Erytreja 08-06-2007 17:09

Muahuhuhauhua... i zarazem own3d. Wszyscy sorcowie i druidzi teraz "brawo cipsoft", "ale do dupy ta tibia". Poprostu nie możecie się nazywać graczami. Napewno zrobiliście sorca lub druta bo łatwo się nimi gra, a teraz płaczecie.I dobrze wam tak.Żeby nie było, ja też jestem drutem.Bardzo się ciesze, że teraz się będzie liczył mlvl, bo kiedyś to mój uh maker walił na 30 mlvl'u (lvl 13) z SD po 100 w potwora, a jakiś tam sorc lub drut z lvl'em 25 i mlvl'em 15 walił po 200 w potwora.

BTW. Bez urazy wszyscy magowie i druidzi. =]

Knight_Siedlce 08-06-2007 17:11

Użytkowników czytających ten temat: 326 (zarejestrowanych: 108, gości: 218)
haha xD wreszcie cos dla knighta!!

Waampirek 08-06-2007 17:11

Koniec ery FACC 8o Bez PACCa bedzie teraz 99999999999999999999x slabsza kazda profka! DO tej pory bylo tak z sorcami i druidami, palle i knighty jakos byly wyrownane
Teraz nie xD8o8o8o8o8o8o

coconut 08-06-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erytreja (Post 1472416)
Muahuhuhauhua... i zarazem own3d. Wszyscy sorcowie i druidzi teraz "brawo cipsoft", "ale do dupy ta tibia". Poprostu nie możecie się nazywać graczami. Napewno zrobiliście sorca lub druta bo łatwo się nimi gra, a teraz płaczecie.I dobrze wam tak.Żeby nie było, ja też jestem drutem.Bardzo się ciesze, że teraz się będzie liczył mlvl, bo kiedyś to mój uh maker walił na 30 mlvl'u (lvl 13) z SD po 100 w potwora, a jakiś tam sorc lub drut z lvl'em 25 i mlvl'em 15 walił po 200 w potwora.

BTW. Bez urazy wszyscy magowie i druidzi. =]

zgadzam sie 100%. mag z wiekszymi umiejetnosciami magicznymi ma udezac mniej niz magiczny lamer??? :o

Rumcajsek 08-06-2007 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal Matis (Post 1472408)
a czar exori jest dal kogo? ofkorz ze dla pacc. a więc
CIP says: Kupujcie PACC!!

Racja Racja Cipy nie robią updatów dla graczy tylko dla własnego zachrzanionego zarobku na sprzedawaniu PACC... PACCom dają dużo FACCom dają gówno.
To tak jak z zakupem jakiegoś jedzenia... Daj więcej dostaniesz świeże, daj tyle ile kosztuje dostajesz pleśń...

Ksen 08-06-2007 17:13

Nie no fajnie nowe bronie etc i czary super ... ale co zrobic ze starymi broniami to jest pytanie ... Mam th , sov , avenger i walsnie sie zastanwaim czy tego nie sellac bo skoro przyjda nowe bronie to na kiego mi te slabsze :o

LOLO 08-06-2007 17:13

No teraz trzeba czekać na upa juz się niemoge doczekać jak będe ładował z włuczni ;)

Trzeba trochu poskilować i dobic do 100 :D

Sucinio 08-06-2007 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcajsek (Post 1472427)
Racja Racja Cipy nie robią updatów dla graczy tylko dla własnego zachrzanionego zarobku na sprzedawaniu PACC... PACCom dają dużo FACCom dają gówno

nic nie dają FACCom bo nie mają z tego ŻADNEJ korzyści. PACC rlx

Khadagan 08-06-2007 17:15

Nazwał bym to balansowanie postaci raczej zmianom balansu. Pozostaje tylko czekać i mieć nadzieje ze cipsoft nie zepsuje roboty

Koltun 08-06-2007 17:15

Jak dla mnei to hujoza bedzie z tymi brońmi od lvla....
ja sie nei kapuje po co robic nowebronie?? szczególnie te dla pala
a to ze bełty od lvl beda to juz kompletna masakra

kulej134 08-06-2007 17:16

Nieźle xD!

Użytkowników czytających ten temat: 309 (zarejestrowanych: 100, gości: 209)
kulej134, Dexter17, KaMiLSpAwW, Sucinio, Ksen, Koltun, SnpierDragonLord, Khadagan, Alix, GrimoR, Gosu^^,, Devil Rayn, Dark of the Dead powraca, rezydent, balun, Rumcajsek, szymcio, filczyk, Gatho Gokhinin, nebulanoob, Kira Lanaus, Keszu, grzysztof, Warmendes, Rodi, Vrith, sparkman, Saragoss, Raj'ek, SiR_DragO, Nieugiety, Lord Gumio, Fellya, Knight_Siedlce, Dokniassoss, Fazior, nepton, Glon Elriel, Suise, Korn_Fighter, tibiaplayer, boston808, Michoss, Dead Cerber, Waampirek, paffelek, Acastunio, sallceson, Daxik, Vez, Caban Nadbaltycki, Massior, Mega_RobalXXL, Harrina, Sir Nunel, Adow Adan, kamil35s, raven, Pitch_Black, Xanthil, Giby, Michnik of Celesta, Medivh Shady, Royal Matis, Segalczuk, Wladca sedesu, Artur1Archer, Haxaxer, OtherThanAll, Krwioplaczasty, zksmatley, VENAEN, Magic Harmonian, FaemingBubuu, M4r3X, Filipeck, Blos Tius, Zielenczanin, swirek88, Palenik, Monte, seksowna_druidka, Grocix, Derius, Xeruvis, Ov3r, Sir Luk Lagger, Maniol, Ragnar666, klubmaniak, MrVego, Thanal, matrach, mPalar, Lucyferusek

Nieźle!xD

M4r3X 08-06-2007 17:16

ffs

primo. ludzie, knight nie przewyższy w dmg magow! < jesli jest to gdzieś napisane to pokażcie mi bom slepy.

secundo. wszystkim którzy uważają ze up jest niepotrzebny składam 'najszczersze kondolencje z powodu głupoty' (oO! <3)

anyway, dobry up~ imo, jeden z lepszych w historii Tibii, mimo ze gram od 7.3

btw, drodzy druidzi i magowie powiem tak: /cry 1 /care 0 - byliście tak dumni, biliście rekordy w expie z powodu błędu CS w którym zrobił z was overpowered profesje, a teraz gdy doszło do wyrównania płaczecie dlatego ze rekordzików w expie, kozaczenia nie bedzie ; ]

M4r3X says: Farewell

Michnik of Celesta 08-06-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waampirek (Post 1472422)
Koniec ery FACC 8o Bez PACCa bedzie teraz 99999999999999999999x slabsza kazda profka! DO tej pory bylo tak z sorcami i druidami, palle i knighty jakos byly wyrownane
Teraz nie xD8o8o8o8o8o8o

Zapewne tak będzie , w końcu pomysły cipów na zbalansowanie profesji mnie trochę zdziwiły. Teraz jest tak : kina i pal sux , drut i sorc rox , a że druid i sorc bez PACC-a dużo tracą więc wniosek : kup PACC-a. A po upie będzie , że wszystkie profki bez PACC dużo tracą...

Rumcajsek 08-06-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khadagan (Post 1472436)
Nazwał bym to balansowanie postaci raczej zmianom balansu. Pozostaje tylko czekać i mieć nadzieje ze cipsoft nie zepsuje roboty

Być może bo do tej pory szalka wagi przechylała się na stronę magii

seksowna_druidka 08-06-2007 17:17

Cytuj:

Jako, że poziom odgrywał bardzo ważną rolę w obliczaniu obrażeń od magii, ataki wykonywane przy pomocy run przez rycerzy i paladynów będą znacznie słabsze niż przedtem.
Nie brzmi ciekawie. Hity po 50 z gfb mi odpowiadaja.

Cytuj:

Aby zrekompensować utratę efektywnego używania run, otrzymają oni za to specjalne ataki, które pochłaniają manę. Jednakże, inaczej niż w przypadku run, obrażenie zadawane tymi atakami zależą od orężu i umiejętności władania nim.
Cos sie boje, ze only pacc. I jak wtedy rycerz mialby wyczyscic scierwo zlurowane pod drabinke? Wastujac bp gfb na kilka ghouli?

Cytuj:

Z tego powodu, musieliśmy wprowadzić minimalny, wymagany poziom do użycia większości broni wręcz.
F axe i 30lvl. Czyzby sila tego toporka musiala sie marnowac?

Cytuj:

ta letnia aktualizacja wprowadzi ponad 60 kompletnie nowych broni.
Wreszcie jakis ruch na rynku bedzie.

Cytuj:

Jako że jedynie rycerze są wystarczająco silni i wytrenowani aby poradzić sobie z dwuręczną bronią, wszystkie inne profesje nie będą mogły ich już używać z wyjątkiem tych o kształcie kija i broni drzewcowej.
Koniec z druidami z warhammerem na rotach ;/ Teraz pozostanie im d lance(drzewcowa)

Cytuj:

Paladyni będą zadowoleni słysząc, że broń dystansowa, taka jak włócznie, nie będzie upadać już na ziemię, co pozwoli uniknąć kradzieży.
Jak oni to sobie wyobrazaja? Co sie bedzie dzialo z wyrzuconymi spearami?

Cytuj:

Obrażenia wszystkich bełtów i strzał zależeć będą od umiejętności walki na dystans (distance fighting), wliczając w to wybuchające strzały (burst arrows).
Zabieraja sorcom bursty! o.O

Niby wszystko milo, ale boje sie, ze wszystkie czary i najlepsze bronie only ek/rp. ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19.