![]() |
Użytkowników czytających ten temat: 337 (zarejestrowanych: 108, gości: 229)
Na ten teaser wszyscy czekali xD |
a czar exori jest dal kogo? ofkorz ze dla pacc. a więc
CIP says: Kupujcie PACC!! @topic z tymi broniami od lvl-a to zajebioza |
Cytuj:
337! usaisjieojoejeoije Tibia.pl pobiła MDW ! xDDD |
Cytuj:
Teraz mojego w hammera będe mógł wsadzić komuś w dupe :baby: |
Cytuj:
|
Muahuhuhauhua... i zarazem own3d. Wszyscy sorcowie i druidzi teraz "brawo cipsoft", "ale do dupy ta tibia". Poprostu nie możecie się nazywać graczami. Napewno zrobiliście sorca lub druta bo łatwo się nimi gra, a teraz płaczecie.I dobrze wam tak.Żeby nie było, ja też jestem drutem.Bardzo się ciesze, że teraz się będzie liczył mlvl, bo kiedyś to mój uh maker walił na 30 mlvl'u (lvl 13) z SD po 100 w potwora, a jakiś tam sorc lub drut z lvl'em 25 i mlvl'em 15 walił po 200 w potwora.
BTW. Bez urazy wszyscy magowie i druidzi. =] |
Użytkowników czytających ten temat: 326 (zarejestrowanych: 108, gości: 218)
haha xD wreszcie cos dla knighta!! |
Koniec ery FACC 8o Bez PACCa bedzie teraz 99999999999999999999x slabsza kazda profka! DO tej pory bylo tak z sorcami i druidami, palle i knighty jakos byly wyrownane
Teraz nie xD8o8o8o8o8o8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
To tak jak z zakupem jakiegoś jedzenia... Daj więcej dostaniesz świeże, daj tyle ile kosztuje dostajesz pleśń... |
Nie no fajnie nowe bronie etc i czary super ... ale co zrobic ze starymi broniami to jest pytanie ... Mam th , sov , avenger i walsnie sie zastanwaim czy tego nie sellac bo skoro przyjda nowe bronie to na kiego mi te slabsze :o
|
No teraz trzeba czekać na upa juz się niemoge doczekać jak będe ładował z włuczni ;)
Trzeba trochu poskilować i dobic do 100 :D |
Cytuj:
|
Nazwał bym to balansowanie postaci raczej zmianom balansu. Pozostaje tylko czekać i mieć nadzieje ze cipsoft nie zepsuje roboty
|
Jak dla mnei to hujoza bedzie z tymi brońmi od lvla....
ja sie nei kapuje po co robic nowebronie?? szczególnie te dla pala a to ze bełty od lvl beda to juz kompletna masakra |
Nieźle xD!
Użytkowników czytających ten temat: 309 (zarejestrowanych: 100, gości: 209)
kulej134, Dexter17, KaMiLSpAwW, Sucinio, Ksen, Koltun, SnpierDragonLord, Khadagan, Alix, GrimoR, Gosu^^,, Devil Rayn, Dark of the Dead powraca, rezydent, balun, Rumcajsek, szymcio, filczyk, Gatho Gokhinin, nebulanoob, Kira Lanaus, Keszu, grzysztof, Warmendes, Rodi, Vrith, sparkman, Saragoss, Raj'ek, SiR_DragO, Nieugiety, Lord Gumio, Fellya, Knight_Siedlce, Dokniassoss, Fazior, nepton, Glon Elriel, Suise, Korn_Fighter, tibiaplayer, boston808, Michoss, Dead Cerber, Waampirek, paffelek, Acastunio, sallceson, Daxik, Vez, Caban Nadbaltycki, Massior, Mega_RobalXXL, Harrina, Sir Nunel, Adow Adan, kamil35s, raven, Pitch_Black, Xanthil, Giby, Michnik of Celesta, Medivh Shady, Royal Matis, Segalczuk, Wladca sedesu, Artur1Archer, Haxaxer, OtherThanAll, Krwioplaczasty, zksmatley, VENAEN, Magic Harmonian, FaemingBubuu, M4r3X, Filipeck, Blos Tius, Zielenczanin, swirek88, Palenik, Monte, seksowna_druidka, Grocix, Derius, Xeruvis, Ov3r, Sir Luk Lagger, Maniol, Ragnar666, klubmaniak, MrVego, Thanal, matrach, mPalar, Lucyferusek Nieźle!xD |
ffs
primo. ludzie, knight nie przewyższy w dmg magow! < jesli jest to gdzieś napisane to pokażcie mi bom slepy. secundo. wszystkim którzy uważają ze up jest niepotrzebny składam 'najszczersze kondolencje z powodu głupoty' (oO! <3) anyway, dobry up~ imo, jeden z lepszych w historii Tibii, mimo ze gram od 7.3 btw, drodzy druidzi i magowie powiem tak: /cry 1 /care 0 - byliście tak dumni, biliście rekordy w expie z powodu błędu CS w którym zrobił z was overpowered profesje, a teraz gdy doszło do wyrównania płaczecie dlatego ze rekordzików w expie, kozaczenia nie bedzie ; ] M4r3X says: Farewell |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Niby wszystko milo, ale boje sie, ze wszystkie czary i najlepsze bronie only ek/rp. ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19. |