![]() |
Cytuj:
Jestem katolikiem od dawien dawna i czym więcej ten durny kraj organizuje takich akcji, tym mocniej jestem zażenowany. |
a mnie zastanawia jakie zespoly mialbyby sie znalezc na tej zakazanej liscie ;P znajac zycie lista ta wywolalaby u mnie wielki wybuch smiechu ;P
|
W sumie moze ten kto to wymyslil wchodzil na fora podobne temu , i zauwazyl roznice miedzy tymi co sluchaja takich zespolow ( w wiekszosci) i tymi co nie..(glownie chodzi o tych ponizej 16 lat , bo po starszych tego tak nie widac)
|
Cytuj:
Cytuj:
o zomg http://www.opoka.org.pl/biblioteka/V..._29082006.html |
Taka ciekawostka, którą znalazłem w mojej książce od WOSu:
"...Często ruch czcicieli szatana wiąże się w Polsce z muzyką heavymetalową, zwłaszcza od koncertu grupy KAT w 1988 roku, kiedy to na scenie sprofanowali krzyż..." No i mamy jedno ze źródeł stereotypu, że heavymetal = sataniści. |
Jestem przeciwnikiem profanowania czegokolwiek związanego z czyimś wyznaniem, ale nie mam nic przeciwko koncertów zespołów heavymetalowych...
Wolność słowa czy znaczy to samo co kiedyś?- nie sądzę.... "....po prostu strach się bać...." |
http://img78.imageshack.us/img78/142...akaczkaex7.png
Witamy w Polsce. Jesteś satanistą, pedałem, ateistą, żydem, arabem czy kimkolwiek innym , to trafiłeś do złego kraju. Tutaj albo cię żywcem rozerwą albo zdelegalizują :/ A to, że rządzący uznają wszystkich HM za satanistów to n/c. |
AVE SZATAN!!
|
A ja mieszkam w Szwecji, więc niczym mi to nie grozi. ;) (już nie wspominając o tym, że i tak nie słucham metalu)
Już wolę szwedzkich polityków, którzy nie robią nic, od polskich, którzy robią dużo, ale afer. Podpisuję się pod Vilem, chętnie pogotuję trochę makaronu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja noszę długie włosy, aby wyrazić moją niechęć do stereotypów. Będę się ubierać tak jak MI się podoba, a nie jak reszta. Uważasz, że wyglądam debilnie, I don't give a single fuck.
|
Cytuj:
Swoją drogą, gdyby nie to, że net ciął się wczoraj jak zawodowy emo, to miałem zamiar to samo napisać. @Misza Żałuj, Szwecja to jedna ze światowych potęg w metalu. |
@up
<3 ya @offtop Ja mam długie włosy dlatego, że ponieważ. I wystarczy. Niech no jeszcze tylko Roman zabroni długich włosów... Btw. słyszeliście wypowiedź premiera - "Oczywiście, że trzeba walczyć z narkomanią. A marihuanę robi się z konopii?" n/f/c @topic Zgodnie ze stereotypem to jestem śmierdzącym brudasem i powinno się mnie zamknąć za sam wygląd. Nieważne jest to jak ja postępuję, ważne jak wyglądam i jak się ubieram. Zgodnie ze stereotypem moja babcia jest moherem, a ostatnio widząc mnie w koszulce Behemotha powiedziała, że ładnie i kolorowo wyglądam. Siedziało u niej jakieś inne babsko i stwierdziła, że ja to "szatanowiec" jestem. Babsko zostało opieprzone i już tamtej "chrześcijanki" u babci nie spotkałem. Wszystko zależy od człowieka. Dzieciak będzie z siebie na siłę robił trv metalowca i starał się na siłę przekonać innych o swoim "stylu". To zazwyczaj bardzo żałośnie wygląda. A po odrobieniu lekcji wieczorkiem powie 'fuck the system' i wróci do domu po 21. Jeśli ktoś chce pojechać na koncert to zakaz mu tego nie uniemożliwia. Tylko przyspieszy decyzję o porzuceniu tego, jakże otwartego, tolerancyjnego i katolickiego kraju. |
Giertych i reszta panów reformatorów jest policzkiem w polską oświatę, dlatego nie ważne co będzie kazał / zabraniał - będę postępował tak jak do tej pory, próbując nie odczuwać jego wpływu na mój gust / zachowanie. A wiem co mówię; zabiłem już wielu ludzi. W GTA ale zabiłem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj: