![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Robisz z siebie głópka posiłkując się takim argumentem.. ja testowałem swoje hity na 80 EK , ja lv 107 skill 88 , 2 razy uderzyłem za 100+, masa hitów za 30-40 , MASA spark i poof. Sorc wali 150-200 zawsze ?
Bo gdy ten 80 ek mial full eq na full def to moze i tak, ale w potwory nie wchdzilo Ci po 300 ? Sorc aby za tyle uderzyc traci 300 gp nie widzisz roznicy? nawet jak ma uderzyc z wanda to traci kase 12 many i nie biije tak mocno. Powiec mi jak zrobić knightami anni po update to niedługo wypróbuje ten "extra" sposób , przecież to takie łatwe ? Nie mowie ze jest latwiej niz kiedys knightem, ale jak ma to teraz zrobic sorc? Nie dosc ze przed bylo to mozliwe na 120-140 levelu to teraz trzeba miec z 200 minimum. Trzeba bić głópim żeby zostawić wysokolewelowego sorca i zacząć od początku tylko dlatego że knightem jest teras łatwiej niż było , a sorcem troche trudniej (nadal łatwiej niż przed Grudniem 2005). Tylko z tego co widac zrobi tak 80 % ludzi. Tylko nie pisz mi dalej ze sorc jest lepszy, albo ze bylo to wyrownanie postaci, bo tak nie jest kazdy o tym wie. Najbardziej nie boli mnie to ze sorc jest taki slaby, bo i tak nie gram w tibie. Tylko takie nooby, ktore nie umia grac sorcami, a graja knightami, beda miec 100 levele i beda mowic "PLX NO KILL" jak jakis szwed go zatakuje ;] Nie mowie tu o wszystkich ludziach co graja kniaghtami. Czy tak nie bedzie ? prosze o odpowiedz :):] Edit: cos mi sie zjebalo cytowanie wiec zrboielm tak -,- |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Powie mi ktos jak mozna walczyc na arenie? -.- albo jakas wskazowka chociaz? -.-
|
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...65&postcount=1
klik i masz opisane co trzeba zrobic aby moc walczyc na arenie |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wady: Malo hp ciezko expic na 300 levelu gdzie nigdzie nie zwraca sie za runy, bo sa tanie rzeczy. Knight: Moze szybko expic nie tracac kasy, moze zabijac ludzi nie tracac kasy, jest prawie nie do zabicia przez czlowieka, nie mowie o hp i capie. Wady: yyyyyyyyyy...moze to ze nie jest szybki. Cytuj:
May 25 2007, 11:04:08 CEST Killed at Level 82 by Kronos'Silver kick sux <25level> i to wcale nie kick tylko dal xloga, bo sie wystraszyl, albo jak go huy~ 100 pall solowal bo zapomnial sie uhnac. Gdy zaczal Grac druidem nie mogl nic wbic, bo go albo hydra zabijala, albo my koledzy z rl go zabijalismy bo wstyd jako on byl polakiem i placil jakims DEvill~ po 100 k za nic itp Gdyby juz wtedy knight byl taki dobry to by mial juz 100 level i by byl takim noobem ze glowa boli, a tak nie chcial juz grac knightem, a sorcem nie umial:) |
Cytuj:
|
@up nie wiem nawt kto to jest :D
|
Ale wy płaczecie i tak sorcem/druidem nie jest tak źle, do 50/60 lvl kim szybciej wbijesz ?
Oczywiście, że sorcem/druidem z wanda, bo knightem/palkiem musisz poświęcić czas na skillowanie. |
Cytuj:
|
Tylko powiec mi na czym teraz tak knighci/palkowie maja skilowac ?:baby:
Skoro wala wieksze hity... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Knight może zabijać ? Tak , oczywiście , dzisiaj byłem świadkiem jak Dauthislayer (103) gonił lv 42 knighta z kopalni kazzo do depo , nie zabił go , jakim cudem omg ? przecież wali po 300 w pvp co nie ? Co do nooba Lucifer~ , nie skomentuje bo zgadzam se to jest jeden z tych nieuleczalnych przypadków , moge sie tylko nie zgodzic z tym ze mialby juz lv 100 , bo wczesniej go nie wbil bo ciagle byl "polowany" , teras wygladalo by to tak samo , moim zdaniem. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Rattzor +642,242 Levandero Gamblino +463,692 Dredz +463,692 Jor'cas +1,176,001 Nie jest to moze za duzo expa, ale na 42 Sorcow jakie sa na Galnie to chyba duzo ;] Do tego: Amazonfisken +1,022,461 Cytuj:
Cytuj:
Widzialem filmik jak 150 knight na jakis Frozen drags mial 170k/h i z samego zlota mu sie zwracalo x] Cytuj:
Jun 27 2007, 21:22:58 CEST Killed at Level 154 by Catrishia and by Rayann Kto zabral wiekszosc hp ? I nie stracil nic kasy no moze na exori jedno, reszta sorcow napewno stracila po 5-10 sd zalezy jak dlugo go bili. Cytuj:
|
Cytuj:
A i oczekiwałem tego że ludzie będą znowu brać palki na hunty grupowe , dzisiaj widzialem na trade jak jakiś koleś szukał pallka na bk hunt.. doczekałem się. Cytuj:
Cytuj:
Jor'cas nie znam ,ale z tego co widziałem po update robił jakieś questy , może dlatego nie expil. Amazonfisken się załamał updatem , jak mówiłem jedni wejzmą sie w garść drudzy będą płakać. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
a mialo byc tak pieknie co do update ;/ juz zaczynalem expic po update ale hack ;/. Mam nadzieje ze inni niebeda meic takiego pecha co ja;/ .
bb |
|
Jest juz nowa Tibcam:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=109921 A filmiki normalnie z: http://www.tibicams.tibianetwork.net Edit1: Na poczatek polecam http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/26974 Pokazuje jak ciezko zabic 135 palla Jednek chyba nie jest tak jak na test servie runy mocniej chyba bija, a knight nie atakuje strasznie mocno ;) Edit2: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/26984 Ayli~ DIE :) Bilo go z 20 osob i nie mogli zabic x] |
Wiem że to będźie lekki offtope ale polecam wam film z battle na Kyrzez 28 maja , niech każdy obejrzy i powie czy taka wojna nie prezentuje sie lepiej niż 2 storny campujące na 1 sq bojące sie wejśc na ekran przeciwnika żeby nie paść na pół comba bo drugie pól już poleciw trupa.
A i prosze nie wzorować sie na tej próbnej wojnie z test serva, bo podejrzewam ze Gm'owi specjalnie wyłapali grópe graczy z południowej ameryki , takich wiecie nie dokońca pro.. żeby sie za szybko nie pozabijali :P. powtarzam KYRA 28 MAJ , NOWE OBLICZE WOJNY W TIBII , HAIL UPDATE. |
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:11. |