Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Ożywiamy Pandorie ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134246)

Dark Brozyn 26-09-2007 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ragafewee (Post 1662855)
śmierć boterom : >

sharerom i acc traderom też ;)

globi 27-09-2007 07:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn (Post 1669232)

To na Pandori grałoby z 50 osób? :P. Ciekawe by to było.

ragafewee 27-09-2007 08:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn (Post 1669232)

Yee z 1 się zgodzę zamieniłem się z djamą charami na ~40lvlu. Ale nigdy nie sharowałem i mnie o to nie oskarżaj bo nie masz na to dowodów-.-. Jak bym sharował to bym miał już większy lvl od Ciebie. Więc mnie nie w*****aj

Macjei 27-09-2007 11:12

Huhu Brozyn uważaj bo będziesz 2 na Death liście po mnie :):evul:

Dark Brozyn 27-09-2007 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macjei (Post 1669588)
Huhu Brozyn uważaj bo będziesz 2 na Death liście po mnie :):evul:

Jak potn wygra wojne to już mi obiecali że mnie wyrzucą z serwa :<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ragafewee (Post 1669511)
Yee z 1 się zgodzę zamieniłem się z djamą charami na ~40lvlu. Ale nigdy nie sharowałem i mnie o to nie oskarżaj bo nie masz na to dowodów-.-. Jak bym sharował to bym miał już większy lvl od Ciebie. Więc mnie nie w*****aj

hahahahahahaha pewnie że mam dowód że sharujesz. Na takim jednym filmiku, gdzie próbujecie zabić glidarna co wam się z resztą nie udaje w 40, sam piszesz go galholta "ej nie exp jusz mnom bo jest wojna", jak chcesz to uploadnę Ci ten filmik później =)

ragafewee 27-09-2007 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn (Post 1669618)
Jak potn wygra wojne to już mi obiecali że mnie wyrzucą z serwa :<

hahahahahahaha pewnie że mam dowód że sharujesz. Na takim jednym filmiku, gdzie próbujecie zabić glidarna co wam się z resztą nie udaje w 40, sam piszesz go galholta "ej nie exp jusz mnom bo jest wojna", jak chcesz to uploadnę Ci ten filmik później =)

Było tak ale nie wiesz o jakiego chara chodziło ; )

Dark Brozyn 27-09-2007 17:27

no na pewno chodziło o Twojego chara na rooku

ragafewee 27-09-2007 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn (Post 1669852)
no na pewno chodziło o Twojego chara na rooku

Wiadomo : > LOL8o

Yero 28-09-2007 21:13

Na początek pozbądźcie się PA i PK ze servera,
dopiero później zapraszajcie nowych graczy

globi 29-09-2007 07:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yero (Post 1671551)
Na początek pozbądźcie się PA i PK ze servera,
dopiero później zapraszajcie nowych graczy

Nie wiem jak na innych światach, ale sądze, że tego nie da się pozbyć.

Nadol 29-09-2007 12:15

Teraz na Pandori najpopularniejsza rzeczą jest "magebomb" by low lvls najbardziej oblegane przez nich miejsca to guardy, veno dlair, thais. Nawet jest gildia specjalna która powstała [GUILD]Malicious Pleasure[/GUILD], poczytajcie ich osiągnięcia które są wypisane w comenst.

P.s Średnia graczy w godzinach szczytu tj. 3-4 wynosi już nawet do ~450:cup:

Rasta 25-02-2008 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju9 (Post 1565028)
Grałem na Pandorii, jeszcze za czasów Rasta Arline.
Wtedy było pare PA (Sir Doll, Relyt Ca)

Tie Pogromca stary owner, spoko ziomek.

Za czasow Rasta Arline. Hah jak to brzmi ;P

Rasta 25-02-2008 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patryk_10 (Post 1509966)
@up
Masz racje lepiej dostac od palka za 300+ niz od sorca za 600+ z ue mozna sie wyuhac.

Chce zrobic world trade moja obsida twoja pandoria ktos chce?

Allakazam POznalem go na rotach to jest wielki PA wygania kazdego..:baby:

Bo to byl real od Lucius Stormblade. Czyli szwed.

Rasta 25-02-2008 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadol (Post 1609762)
I Jak się teraz czujesz.
ps a to co na grubo zaznaczyłeś to nie wiem o co ci chodzi bo nie widzę tam błędów. miło było

nie zda, wielo godzinne, wystarczy, ping ponga, mogliby, carrion wormami, zedytowac, ch*ja...

A teraz widzisz?

Rasta 25-02-2008 14:41

Niezle sie nasmialem po przeczytaniu wszystkich postow :)
Ogolnie przytocze slowa Zikka tyle ze nie pamietam ich dokladnie, no ale powiedzial cos w tym stylu "Nie jestes godny grac na pandorii to zmien server". Po czesci prawda poniewaz macie 1 akcje ze was zabija, albo wezma na PA i juz placzecie, zmieniacie servery, piszczecie posty na forum a to i tak wam nic nie pomoze. Jedyna rzecza jaka mozecie zrobic to zacisnac zeby i grac dalej ;) Pandoria jest dla wytrwalych i dla tych co maja znajomych na wysokim lvlu od startu :) Pk, Pa jest wszedzie nie robcie nie wiadomo jakiej afery ze na Pandorii jest tego pelno... Na pandorii odczuwasz to bo jest poprostu mniej osob grajacych niz np. 2,5 roku temu :) A ze problemy same do was przychodza mimo iz ich nie szukacie to zapewne z tego wzgledu ze na pandorie przyszly same zryte czosnki grac :) Problemow nie unikniesz a pomoc znajomych sie przyda. Tylko zamiast grac powoli i poznawac nowych ludzi to wy probujecie na low lvlu odrazu gadac z hlvlami zaczynajac rozmowe od znienawidzonego przez wszystkich chyba "ej.." :P Po czym w 2 linijce twojej wypowiedzi jest daj cos, ktos mnie zabil, pomozesz, bedziesz moim protektorem... nie biorac pod uwage ze typ cie nie zna i cie najzwyczajniej oleje ;) Tibia to nie pasjans ze grasz caly czas az bedziesz najlepszy :P To jest gra online i jedyna rzecza jaka mozesz w niej wygrac to przyjazn, lojalnosc i mozliwosc grania na danym serverze :) Tyle :) Bajo!

Demioh 26-02-2008 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta (Post 1922097)
Niezle sie nasmialem po przeczytaniu wszystkich postow :)
Ogolnie przytocze slowa Zikka tyle ze nie pamietam ich dokladnie, no ale powiedzial cos w tym stylu "Nie jestes godny grac na pandorii to zmien server". Po czesci prawda poniewaz macie 1 akcje ze was zabija, albo wezma na PA i juz placzecie, zmieniacie servery, piszczecie posty na forum a to i tak wam nic nie pomoze. Jedyna rzecza jaka mozecie zrobic to zacisnac zeby i grac dalej ;) Pandoria jest dla wytrwalych i dla tych co maja znajomych na wysokim lvlu od startu :) Pk, Pa jest wszedzie nie robcie nie wiadomo jakiej afery ze na Pandorii jest tego pelno... Na pandorii odczuwasz to bo jest poprostu mniej osob grajacych niz np. 2,5 roku temu :) A ze problemy same do was przychodza mimo iz ich nie szukacie to zapewne z tego wzgledu ze na pandorie przyszly same zryte czosnki grac :) Problemow nie unikniesz a pomoc znajomych sie przyda. Tylko zamiast grac powoli i poznawac nowych ludzi to wy probujecie na low lvlu odrazu gadac z hlvlami zaczynajac rozmowe od znienawidzonego przez wszystkich chyba "ej.." :P Po czym w 2 linijce twojej wypowiedzi jest daj cos, ktos mnie zabil, pomozesz, bedziesz moim protektorem... nie biorac pod uwage ze typ cie nie zna i cie najzwyczajniej oleje ;) Tibia to nie pasjans ze grasz caly czas az bedziesz najlepszy :P To jest gra online i jedyna rzecza jaka mozesz w niej wygrac to przyjazn, lojalnosc i mozliwosc grania na danym serverze :) Tyle :) Bajo!

trochę się pozmieniało ;D BAjo ! B)

Nadol 01-03-2008 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta (Post 1922074)
nie zda, wielo godzinne, wystarczy, ping ponga, mogliby, carrion wormami, zedytowac, ch*ja...

A teraz widzisz?

następny ...

Meteon! 09-03-2008 18:50

siema jestem tu nowy. hcialem sie dowiedziec czy na tym sjiwiecie som PA czy som drogie itemy hodzi mi tu o knajt spodnie i czy oplaca sie zaczynac tu grac

Bronek 09-03-2008 23:44

Witaj Meteon, oplaca sie gradz na pandori barco wajny i pszyjemny selwer
osobizce polecam a ceny itemkuw som dozyc tanie. Sapraszamy!

NetowyHooligan 12-03-2008 22:23

tesh ciem fitam meteon. pantorja to barco fajoski selwer naprefde poledzam ceny som dopre nie ma fogole pa pk pokuj jezd na selwie fogole chcerz bydz mojm kolegom bo ja tesh dobiero zaczynam gradz tutaj.byz mugl se mnom szarowadz akont ziąą.. 1312452 mojie gatu gagu pokkklikasshhhh ?? pozdroffka loffciam pozdro ziąą

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21.