![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Huhu Brozyn uważaj bo będziesz 2 na Death liście po mnie :):evul:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Było tak ale nie wiesz o jakiego chara chodziło ; ) |
no na pewno chodziło o Twojego chara na rooku
|
Cytuj:
|
Na początek pozbądźcie się PA i PK ze servera,
dopiero później zapraszajcie nowych graczy |
Cytuj:
|
Teraz na Pandori najpopularniejsza rzeczą jest "magebomb" by low lvls najbardziej oblegane przez nich miejsca to guardy, veno dlair, thais. Nawet jest gildia specjalna która powstała [GUILD]Malicious Pleasure[/GUILD], poczytajcie ich osiągnięcia które są wypisane w comenst.
P.s Średnia graczy w godzinach szczytu tj. 3-4 wynosi już nawet do ~450:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A teraz widzisz? |
Niezle sie nasmialem po przeczytaniu wszystkich postow :)
Ogolnie przytocze slowa Zikka tyle ze nie pamietam ich dokladnie, no ale powiedzial cos w tym stylu "Nie jestes godny grac na pandorii to zmien server". Po czesci prawda poniewaz macie 1 akcje ze was zabija, albo wezma na PA i juz placzecie, zmieniacie servery, piszczecie posty na forum a to i tak wam nic nie pomoze. Jedyna rzecza jaka mozecie zrobic to zacisnac zeby i grac dalej ;) Pandoria jest dla wytrwalych i dla tych co maja znajomych na wysokim lvlu od startu :) Pk, Pa jest wszedzie nie robcie nie wiadomo jakiej afery ze na Pandorii jest tego pelno... Na pandorii odczuwasz to bo jest poprostu mniej osob grajacych niz np. 2,5 roku temu :) A ze problemy same do was przychodza mimo iz ich nie szukacie to zapewne z tego wzgledu ze na pandorie przyszly same zryte czosnki grac :) Problemow nie unikniesz a pomoc znajomych sie przyda. Tylko zamiast grac powoli i poznawac nowych ludzi to wy probujecie na low lvlu odrazu gadac z hlvlami zaczynajac rozmowe od znienawidzonego przez wszystkich chyba "ej.." :P Po czym w 2 linijce twojej wypowiedzi jest daj cos, ktos mnie zabil, pomozesz, bedziesz moim protektorem... nie biorac pod uwage ze typ cie nie zna i cie najzwyczajniej oleje ;) Tibia to nie pasjans ze grasz caly czas az bedziesz najlepszy :P To jest gra online i jedyna rzecza jaka mozesz w niej wygrac to przyjazn, lojalnosc i mozliwosc grania na danym serverze :) Tyle :) Bajo! |
Cytuj:
trochę się pozmieniało ;D BAjo ! B) |
Cytuj:
|
siema jestem tu nowy. hcialem sie dowiedziec czy na tym sjiwiecie som PA czy som drogie itemy hodzi mi tu o knajt spodnie i czy oplaca sie zaczynac tu grac
|
Witaj Meteon, oplaca sie gradz na pandori barco wajny i pszyjemny selwer
osobizce polecam a ceny itemkuw som dozyc tanie. Sapraszamy! |
tesh ciem fitam meteon. pantorja to barco fajoski selwer naprefde poledzam ceny som dopre nie ma fogole pa pk pokuj jezd na selwie fogole chcerz bydz mojm kolegom bo ja tesh dobiero zaczynam gradz tutaj.byz mugl se mnom szarowadz akont ziąą.. 1312452 mojie gatu gagu pokkklikasshhhh ?? pozdroffka loffciam pozdro ziąą
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |