![]() |
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehe
|
Cytuj:
Kto powiedzial ze mam "starych"? Nic nie wiesz?? To cicho:) Nie kazdy ma tak latwo w zyciu.. Wiec temat zakonczony.. bynajmniej przeze mnie.. Popracuj nad ortografia! |
........................
|
Cytuj:
Teraz jestem trollem :) MAm cos czego ty nie masz... szacunek wielu na tym serwerze:) Grasz fair... inni sa fairw stosunku do ciebie.. jak myslisz ze jestes strasznie pokrzywdzony przez zycie i cos ci sie z tego tytulu nalezy.. dream on:) :baby: |
hehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehe
|
Cytuj:
skonczyles z Galana? to odplyn i z forum :) a RL sam poruszyles(cos tam o starych i neo jak pamietam) wiec nie dziw sie ze ktos Ci w ten sam sposob polecial;] 2 za daleko "wylazles" jakis czas temu.. ineczej bym cie nie zgnebil na forum. Nie pisze do Ciebie- bo nie mam zdziecinnialych ludzi za kolegow.. a jezeli mam to ich segreguje z czasem.. :) Znasz ta gre "najslabsze ogniwo"? (you are the weakest link.. good bye <bum>) Ps. co to u licha jest "ald firiends"? O.o Jezeli to to co mysle, to ja az tak bardzo nie jestem w stanie zchrzanic tych 2 wyrazow.. a jestem zdolny :cup: |
hhehhehehehehehehehehehe
|
Woj~ to ty nawet nie wiesz z kim gadasz... ale lol wymiencie sie numerami gg czy cos bo az szkoda slow co ty tu wypisujesz pogubiles sie we wlasnym temacie...
|
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Cytuj:
moze w oczach wielu innych..;] Ale powiedz.. kim ty jestes skoro ja jestem nikt??-.^ Prawda taka, ze w oczach wielu jestem kims- kumplem, przyjacielem, czlowiekiem ktorego slowa maja wartosc, osoba z honorem i przede wszystkim duma! Kims kto wiele w zyciu stracil, ale takze wiele osiagnal jak na obecna chwile.. takze w tibii... co osiagnales? I wierz mi w rl jestem taki sam jak w tibii!(moze wiecej przeklinam) A pisal Dravenor dziecko, zebys wiedzial na przyszlosc!:baby: I nie bede pisal w grze do ciebie bo nie ma po co :) Szkoda mi czasu na ciebie poza forum.. :) |
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Cytuj:
|
Ja również zapraszam do Łodzi... a najlepiej pod stadion Widzewa... :D
|
Cytuj:
lalalala lalalalalala tylko łódzki Widzew, w naszych sercach ON! lalalala... |
Cytuj:
Thewoj~ ty pamietaj ze jak wroce to najeb.. a;] |
haha mi sie wyjade ze to jest teamt o dejwidku :]:baby:
|
Dejwidka nie ma... ale jesteśmy my... :D
|
Czy mi sie zdaje czy ktos tu mowi o Widzewie?Tez jestem z Lodzi :)! TYLKO WIDZEW RTS!:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:29. |