![]() |
1502169 - Jak cos pisac :) Moge grac! Tylko nie wieczorami bo pije.
Rafayen : Gewof 5 : 4 |
Byłbym wielce zaszczycony, gdyby ludzie z mojej grupy chcieliby zagrać ze mną ... ;] Gg - 256404 .
|
Moje gg 3908545. Napiszcie.
|
Grupa 1 A1
Iron:Optyk (5:0) |
Wynik kolejnych pojedynków w Grupie A1
Cossma (5:3) Iron Cossma (5:1) Optyk |
Silver - Thomisson 5:1, dzięki za grę i good luck
|
Rozegrałem już wszystkie mecze w swojej podgrupie.
Wyniki: Pramus:Oxygane 1:5 Pramus:Wrotek 1:5 Pramus:Fire-Necromancer 5:4 Pramus:Meryba 5:0 (walkower) Zwycięstwa: 2 Porażki: 2 Wygrane frejmy: 12 Przegrane frejmy: 14 |
A1
Iron 1:5 Fiszbin Iron-Lever (??) |
slay-kamosblue 5:4
Po nieludzkiej walce i przy dopingu setek ryb, obronca tytulu zostal pokonany. I cale szczescie. =] |
Gangrel - Thomisson 5:0, dzięki grę i good luck
|
Brawo slay. Śmiesznie się na razie nasza grupa układa.
Fremen vs Slay 5:4 Fremen vs Surv 4:5 (a było 4:2...) Slay vs kamosblue 5:4 I przy okazji- Hvj mnie strzela. Drogi kamosie, gdy się umawia na którąś godzinę to wypadałoby przyjść. W czwartek miałeś być po godzinie 20- nie było cię. Wczoraj rano miałeś odpisać i zagrać gdy tylko ci się coś tam ściągnie- też tego nie zrobiłeś. Nie rób ze mnie idioty, ok? |
sugerowalbym dyskwalifikacje dla Ryby i Surva. Za doping. Surva jako dopingowanego, Rybe jako dopingujacego :>
|
Cytuj:
|
Czy ktoś posiada jakikolwiek kontakt z panem o nicku "LEVER".
Chyba że zrezygnował... |
Cytuj:
|
Z tego co widac to chyba w kazdej podgrupie jest chociaz 1 osoba, z ktora nie ma kontaktu
|
No to poniedzialkowy update. Na poczatek wyniki rozegranych juz meczow.
GRUPA A1 Ukryty tekst:
GRUPA A2 Ukryty tekst:
GRUPA B1 Ukryty tekst:
GRUPA B2 Ukryty tekst:
GRUPA C1 Ukryty tekst:
GRUPA C2 Ukryty tekst:
Pewny awans maja wiec Ryba i Oxygane, na 99% rowniez sliver, hoomik i Cossma. Ogloszenie duszpasterskie: Prosi sie o rozegranie wszystkich meczow do srody, do godziny 24:00. |
W mojej grupie też nikt się nie pali. Ryba już zagrał, Alfryd do mnie jednorazowo napisał. A reszta?
|
Umnie też ale i tak wszystkich pojade =P
Rafayen vs OnlyShadow : 5:2 =P |
Arfyd - Matiiii ( Matii_1993) 5:4
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22. |