![]() |
A Wy znowu te bez sensowne klutnie... wrzucic na looz panowie/panie to tylko gra w ktora sie gra tylko dla rozrywki. A jezeli wam sie nie podoba to ze ktos was zabije to idzcie na non-pvp bo pk/wojna to najprzyjemniejsza czesc tej gry. Takie moje zdanie ; )
|
Hah żal ... dobra sram na tego hunta :]
I tak nie gram chciałam koledze oddać postać ale widze, że kolega sobie też nie pogra ^^ hahaha (...) * Scroopy "wrzucic na looz panowie/panie to tylko gra w ktora sie gra tylko dla rozrywki" Sie grało a nie sie gra xD Raczej kto gra ten gra ... :] ByWa ... Cya... :) |
la la la niedługo kto¶ z tgk pada hm.... ciekawe kto to będzie :> ojoj:confused:
Nie martw się odrobisz level B) "ostrzeżenie dane!":evul: |
Cytuj:
Zreszta Vandal, zamknij za przeproszeniem pizde, bo jak narazie chuja zrobiles w tej calej ¶miesznej 'wojnie' a najbardziej sie m±drzysz EDIT: i jeszcze jedno, wierz mi, ze kto jak kto z Psk, ale ty juz nie bedziesz grał na Titanii |
A i Pawel + Skcoz wiecie ze Dołaczenie do Partyzantow z waszymi lv = Hunted by Eiv a jesli was tam niema mozna sie dogadac ale niesadze byscie chcieli.(moze Skoczbo dzwonil do Mika :P i sie pytał)
|
Jedyne co mnie razi u vandala i calego psk to to ze sie madrza ze padamy ale to tylko od Partyzantow nie odwas wiec nieam co sie podniecac.
Zal Bez partyzantow jestescie 0 :* W ładne gówno sie PAwel wpakowaliscie wraz z Mefistem CORLEONE FAMILLY vs PARTYZANCI ? saushaus to bedzie dobre Mefisto The Master Jun 23 2007, 16:07:33 CEST Killed at Level 83 by Mario Shiva and by Fakro Saigai Jun 23 2007, 16:08:22 CEST Killed at Level 61 by Fejo Darthsuki and by a dragon |
Mefisto The Master
Jun 23 2007, 16:07:33 CEST Killed at Level 83 by Mario Shiva and by Fakro H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!! POMPAAAAA !!!! POWODZENIA PANOWIE Z PEESKA : d A Saigai zaraz dogoni Virakeya :D :D |
Yapan, jaki mlvl ma Saigai?
|
Dante Dreamweaver
Jun 21 2007, 17:36:29 CEST Killed at Level 103 by Sir Lockhart Inuyasha Haibane Jun 23 2007, 15:23:04 CEST Killed at Level 114 by Sir Lockhart lol xD |
Cytuj:
pompa ?:P chyba nie wiesz co to znaczy :P |
Ty Lockhart wiesz jak± masz z nami umowę to po co dyskutujesz ? :> Pozatem zmień w profilu nazwę gildii :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
aaaaaaaaaaaaa czaaje juz :D ale gildi nie moge zmienic bo nie mam na jaka :P |
Cytuj:
|
Tak tak chłopaki nic nie robie w tej "zabawie"
Nie pogram na titani? hah jak narazie mam na tym serwie przejebane u wielu osob i co? nie gram? heh Wym±drzam się ye zajebisty wizerunek tgk macie cos jeszcze do dodania? Jaki¶ pojazd or something like that? Pozdro dla Psk i znajomych hehe tgk na was wyjebane jak zwykle |
@Liryczny
>Nie pogram na titani? hah jak narazie mam na tym serwie przejebane u wielu >osob i co? nie gram? heh Jesli twoim zdaniem gra = siedzenie w pz, to ok, graj ile chcesz. >Wym±drzam się ye zajebisty wizerunek Nie, poprostu robisz z siebie debila :) >tgk macie cos jeszcze do dodania? Jaki¶ pojazd or something like that? Nie, panie pro-englicz... chociaz tak. Błazen. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesli miewasz koszmary z powodu Tibii to przejdz sie do specjalisty ;-( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |