![]() |
Cytuj:
|
..
Cloud to mój kuzynek tak ostro jechał?
|
Hmm postanowiłem dzisiaj sobie zagrać w WoN wszystko pościągałem i w wielkiej radości odpaliłem grę. Założyłem konto zalogowałem się ale zdążyłem w grze być tylko 3 minuty bo wyłączyli serva. Ale moje pierwsze wrażenie jest pozytywne ;)
|
i dobrze :} często off bo Dragon robi nowego clienta
|
Ja dziękuje za taką gre, odechciewa mi się ściągać po tym, co już zobaczyłem.
"Server będzie przez 3 dni offline ponieważ robie nowego clienta i nie mam czasu go włączać. Ci którzy nie chcą stracić levla i żeczy i postaci w WoNie proszę pisać na pw. Nazwa Gracza Nazwa Account i jeśli wiecie kto jeszcze będzie dalej grać a nie może napisać z powodu że jest na wakacjach niech odpisze" - wypasik interpunkcja, aż 2 kropki w całym newsie; "żeczy" Druga rzecz to sonda: Jaki jest wasz ulubiony bochater z naruto?? |
i co z tego to tylko sonda ............
hm....edward jak cos to daj se innego chara z innym nickiem |
MaM Problem ://
http://img232.imageshack.us/img232/390/aaaye2.jpg Shot at 2007-07-04 Oco chodzi :p??X(X(X( @Down W szkole sie uczymy sie Anglika ;p |
ehhh chyba za bardzo nie umisz angielskiego ..........
Tam pisze ze w tym momencie moga wchodzic tylko GM ........ |
eee
Cloud zrobiłem nowe konto e dlaczego wciągle off miało byc trzy dni a nie tydzień!!!!!!!!! A TA GRA JEST SPOX ZADNYCH HAKERÓW ITD.
|
Eee nie bylo mnie troche na kompie :P
Gm'owie teraz dopracowywuje gre robia wioski, nowe eq, jutsu itd. mam nadizeje ze będzie szybko onilne :D wtedy se pogram :D Fajnie ze dorobili wioski i będą wojny wiosek :D juz sie nie moge doczekac zagrania w WoN'a :P |
od razu mówię to nie jest grafika z Rpg Maker, gra jest zrobiona na silniku eclipse i z tego źródła pochodzi cała grafika aż sie skusze :P
|
Ja robie gierki na RPG Maker i widząc to g***** (chodzi mi o tą grę) myślę że mógłbym zrobić lepszą, program ciekawy i nawet fajne gierki można robić.
|
@up program ciekawy ale przez neta gierki nie zrobisz :P
|
Cytuj:
Jakby było "Wszyscy na Konohę", to być może coś dałoby się zrobić... No, ale zobaczymy jak gra będzie on --' |
oo to ładnie a wiadomo kiedy gra jest online czy coś bo pograłbym sobie ;)
odpowie mi ktoś czy ta gra kiedyś jest online?? |
Cytuj:
|
?
byłem na wakacjach kiedy on?
|
Cudnie! ok.15 graczy max, serwer pada jak tylko ktoś kliknie "nauka jutsu" i taijutsu/genjutsu -_-.
|
....
Szukamy strony sponsorskiej.....
|
Szkoda, że ostatnio jest bardzo mało online ...
Ehh trzeba czekać na serwer dedykowany, wtedy sobie pogramy ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20. |