![]() |
w koncu jakas przyblizona informacja ja chce juz to up niema to jak leprzy atak
|
Niedlugo tibia to bedzie bezmozga nawalanka typu mu czy diablo -.-
|
Cytuj:
nie pasuje ci to przestań grać a nie męczennika zgrywasz. Cytuj:
A co do daty Aktualizacji, to ni ebyl bym taki pewny tego ze będzie niedługo. Z tego co pamiętam to w tamtym roku update był na przełomie sierpnia.... |
A zauważyliście, że na Tibia.com oprócz teasera, na górze strony pojawił się taki news? Jasno z niego wynika, że w środę na wszystkie serwery zostanie wysłana mapka oraz nowa wersja serwera zawierająca dodane potwory i NPCe. Tak więc update będzie w czwartek/piątek.
|
Wiem ze w Niemczech wakacje zaczynaja sie w sierpniu, ale Cipy nie maja wakacji (bo nie chodza do sql) i przeciez pomysleliby o osobach z innych krajow. Pozatym jak sama nazwa wskazuje update'y sa zimowy i letni a nie np. bozonarodzeniowy i wakacyjny, czyli sa mniej wiecej w dni rozpoczecia zimy i lata. Z updatem zimowym to sie zmienia bo w tym czasie sa Swieta i update jest w Boze Narodzenie czy w Wigilie. Ale update letni zawsze byl nie na wakacje tylko na lato (a ze w Polsce te daty sie zlewaja to inna sprawa) wiec wedlug mnie update powinien byc lada dzien.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@All ludzie co sapią "kiedy bedzie update?" Nepwno bedzie niedlugo, poniewaz zrobili test server dla tutorow, to chyba logiczne..., ze do konca miesiaca wejdzie aktualizajca. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"Due to some maintenance work, mass kicks are expected on Wednesday, June 27th between 5:00 and 6:00 am CET."
Z powodu pewnych prac konserwacyjnych, spodziewane są masowe zerwane połączenia w środę... Gdzie tu jest napisane, że będą nowe mapy wprowadzać?! Myślenie nie boli... Cytuj:
Konserwacja, czytaj dbają aby serwery były "świeże". Nie chcą abyśmy lagi mieli a nie nowe mapki od razu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic kurwa to już mnie wqrwia, dwa ostatnie newsy można sobie w dupe wsadzić i przeciągają ten termin update jak tylko sie da....i gadają że będzie wielkie halo itp. tibia robi sie nudna,zresztą już od dawna była nudna |
I znowu zaczyna się spam ludzie!! uspokójcie się wreszcie i czekajcie w spokoju na update:p a po za tym wydaje mi się ,że te lato będzie naprawdę zimne :)8o:zimno::zimno:
|
Due to some maintenance work, mass kicks are expected on Wednesday, June 27th between 5:00 and 6:00 am CET. It is also possible that you will have problems to log into the game and to use our website during this time.
Czyli 27? |
Nowe propozycje!
to ciekawe co na zimę wymyślą
mogli by zrobić krainę prehistoryczna z jungli jakiś qest na nią z królem małp najstarszym :p albo "niebo" i nowa umiejętność latania i chodzenie po chmurach :)) |
Ta, teraz jakas syberie dodadza ;p a w zimowym update dla odmiany jakies tropiki :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i jakieś mogli by dać nowe runy bo długo są te same :P |
Mi się tam podoba :P:P Może być nawet fajnie na tej północy xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:56. |