![]() |
gnembij brabi az sie zgarbi
|
Ja mam bezsensowny nick
A mianowicie :Kaktusior :] :D
:evul: :evul: :evul: :evul: |
:d
Cytuj:
|
Ja na Rooku widzialłem "Pomidorowy Snikers" :) na Hibernie, natomiast kumpel miał "Straciłem Wene Twórczą" ale go zbanowali:( ale na Danubi. Hehe to chyba mega śmieszne nicki.
|
Sorry temu kumplowi kazali zmienić imię :) . Teraz ma Siewce Grozy. X(
|
Ja widzialem takie nicki:
-Tato zostaw mojego psa -Balcerowicz musi odejsc (postac mego brata) -Mlon pasiasty (także mojego brata) -Notoryczny wyjadacz trawy -Notoryczna wyjadaczka zielska -Nienawidze szwedow -Koty to dranie (moja postać) -Mul obnosny (postac-depo mego kolegi). |
nick ,,ru** barbi az sie zgarbi"
Tak jak powiedzial dark. ze ja widzialem go jeszcze keidys na mainie a jak se sorkiem wyszlem to jeszcze byl na roku...
|
hehe
"Różowy kefir zagłady" wymiata(facet we wdzianku różowego rycerza ;P)
|
Cytuj:
widzialem goscia troche schizol PIECZYWECZKO ---- LAMUS SZYMKOMO----- jakos tak sie pisze JESTEM Z JULERY |
hehehhe
są to:
Brudnonogi Wal konia Wujek Leszek Pan Swistak Pani Swistakowa i........ Bezlitosny Pedofil(ten h*j mie zabil jak z kolega jak bylismy na valkirniach) |
E tam
Ja widziałem:
-Jem skarpetki -Drobny kieszonkowiec -Guardy to dla mnie nic -Nienawidze brazukuw A sam gram postacią imieniem "Wladimir Putin"(stworzyłem ją dzisiaj) |
Ja widzialem paru kolesi o interesujących imionach. Wszyscy na harmonii:
-Garnekzupy -Pan kanapka -Nie :D :D :D :D :D :D ;) |
Najglupsze jakie ja widzialem to:
kiszony ogurek nikczemny korniszon itp. puzniej dodam |
Dziś na Aldorze(rookgard) widziałem pacca o nicku mniej więcej takim:
'sdg8 sfsblsdg.iuhpgsdfg ytgrgs7sgdfg8tyekcvbcvberag r78gffuc gd ' Nietety nie gwarantuje, że to jest waśnie ten nick, bo coś mi świta, że miał bliżej lewej jeszcze kilka 'a' i chyba jeszcze 'b', w każdym razie chłopak oryginalny:p |
@up
EJ jeśli chcesz wiedzieć to nie można w imieniu mieć cyfr i musi sie składać z najwyżej 29 liter ,bo w okienku sie wiencej niezmieści :tongue: |
Eternia: Robin H*j...
raczej bez komentaza........ |
Cytuj:
Miałem z nimi do czynienia w trapowaniu ;) I to nie polacy. A co do nicków: Bananojad (mój) Czkawke mam (mój) Kotlet mialony (mój) Schabowy (kumpla z rl) Obsrany czarownik (kumpla z rl) Zje*bany milicjant (kumpla z rl) Zul zul zbiera na wino [kumpla z rl (Unt Ant "nOOB" :P)] Po skur*wysyn mi imie Rany boskie jestem kioskiem A to jest the best: Click here (ciekawe na mainie czy ktoś się skusił ;)) Edit: Uhaczka ruchaczka |
Eternia:
Robin H.uj Rudolf von Pomadka Ciekawy Ziomal Genowefa Korci.pala Zbieracz Bananow Nick roku: Pogromca hu.ji hakieruw Btw. tego wyżej nie mogę już znaleźć na tibii.com =[ czyżby delete? |
btw ja widziałem taki nick jak
Niesmiala Nimfomanka Sfrustrowany Idiota Zj*b Genetyczny :D Ksiadz Chrazy Podchorazy :d (ten mnie najbardziej rozbawił) i............. Mam 14 Lat - o bozeee HeHeHeHeHeHe |
hehe fajny temat
Ja miałem kiedyś nick na calori "****ek ****iszon" ciekawe czemu postać została skasowana [; |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |