![]() |
Cytuj:
1 i 2 dnia wojny zabili pare osob bo BB i Nf nie byli zoorganizowani No i masslog na dlair venore Manderigona ktory chcial po prostu expic ale nie uwazasz ze do troche przesada bylo ich 30 czy 40 i zamiast wyjsc na opena stali na dlair zeby dac loga? nie jest zal 1 osobe zabic na 3 - 4 dni majac team 40 ludzi? |
Jak sie ma w gildi tylu frajerow(szpiegow) to nic dziwnego ze im nie wychodzi...
|
Wiec bb to zgraja noobów ktorzy robia pa dzis stojac przed dp zostalem ubity przez kulako , zabil mnie oczywiscie za free i musial cos wymyslec i napisal ze kiedys chcialem ubic 50 ms jego kupla hahahah no to wymyslil :PP , wyzwal mnie tez od noobów i powiedzial ze moge 30k zaplacic i bede free , skopjuje tu kilka cytatów.
"20:51 Kulako [51]: u are hunted 20:51 Kulako [51]: u pked 1 time 20:51 Kulako [51]: and try killed my friend 20:51 Kulako [51]: ;]" "20:52 Kulako [51]: 30k to my edron dp 20:52 Kulako [51]: and u are free " "20:54 Kulako [51]: u can suck my dick 20:54 Kulako [51]: ;] 20:54 Kulako [51]: no more" "20:59 Kulako [51]: lol 20:59 Kulako [51]: u will got more payment 20:59 Kulako [51]: for insult me 20:59 Kulako [51]: ;] " |
to ty chyba nie wiesz kim jest kulako..
czlowieku jesli pekowales to ponosisz konsekwencje i nie mow ze jest to za free :) co do war no zal mi troche zenka i jego teamu pamietam jak przed update wpadli mi w 7 na mino miasto... fuksem ale fuksem ucieklem chociaz powinni mnie zdjac na 2 comba przy tamtej ich mocy sd... Zal.pl :baby::baby: |
Cytuj:
|
TO Enjoy pz life ^^
|
a szkoda, że FF nic nei robia ta wojna nudna sie robi ;///
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A kto sie wypłacił ? a kto nadal hun. ? |
Cytuj:
oo a czemu ja nic o tym niewiem ?xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
napisalem raczej 4ever./ i chyba zapowiada sie nowa wojna ^.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
kilka godzin pozniej... Grozzmo :Jul 08 2007, 23:48:46 CEST Killed at Level 106 by Sir Lothrien and by Dagon von zarvorich |
lol ,wojna dalej trwa..
wczoraj padl 2 razy [CHAR]Trettii[/CHAR] po mass logu ze strony ff. |
Wiec o co chodzilo dla tralli w poscie "peace"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |