Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   SLD za legalizacją (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=135807)

dartra111 27-06-2007 20:06

Co ta legalizacja da? acha 3 rodzaj żulów pod sklepem którzy jarają maryśke. xD

Za niedługo 30% ludzi bedzie palic marihuane, z czego możemy wywnioskowac ze:
z 30 ludzi ktorzy pala marihuane, 27 utrzymuje rodzine, a 25 ma dzieci.

z tych 25 moze 1 rodzina dowie sie ze pali mariuane...

jak byście sie czuli w sytuacji, gdy wasz tata albo mama to jakieś je*ne cpuny? ;/

P0nury 27-06-2007 20:37

Cytuj:

jak byście sie czuli w sytuacji, gdy wasz tata albo mama to jakieś je*ne cpuny? ;/
Normalnie? Przecież jest osobą dorosłą, odpowiedzialną za swoje czyny.

Btw., jak byś się czuł w sytuacji, gdyby twój tata/twoja mama byliby, pardon, je*nymi alkoholikami? Mało kto jednak jest przeciwko zdelegalizowaniu alkoholu.

Ghost Nieudany 27-06-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dartra111 (Post 1515593)

Hipotetyczne sytuacje mają to do siebie, że nie mają żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Skoro już pytasz - czułbym, że są w wielkiej dupie. Ale tak jest z każdym nałogiem - nie tylko chodzi o prochy czy alkohol, ale o głupie uzależnienie od internetu albo hazardu. W szczególności polecam zaznajomić się z tym ostatnim, równie skutecznie niszczyło rodziny i życia, co kokaina i wódka, mimo to, nie słyszałem, żeby ktoś chciał zdelegalizować kasyna.

dartra111 28-06-2007 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P0nury (Post 1515676)

Btw., jak byś się czuł w sytuacji, gdyby twój tata/twoja mama byliby, pardon, je*nymi alkoholikami? .

Tak jak by brali narkotyki. czyli źle i bym chciał sie zabic bo moje najblizsze osoby mnie by okłamywały :-(

Thero 28-06-2007 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tovob Lard (Post 1515417)
@Edit
Thero słyszałem o tym, ale nie mogłem uwierzyć. Jak masz jakiegoś linka o tym, to podaj : - )

Niestety nie mam, ale autentyczność takich przypadków również mogę Ci potwierdzić, miałem z tym sposobem styczność w RL.

Lasooch 28-06-2007 15:38

SLD na LSD? Co dalej? DNA na RNA? Seks na trawie? Kuku na muniu?

Qye 01-07-2007 13:35

@Thero

Ostatnio (kilka dni temu!) jadłem niedokładnie umyty świeży szpinak
i już rozumiem o co chodzi z tym szkłem w marihuanie... Dla niewiernych
Tomaszów polecam sprawdzić - faktycznie ma się wrażenie jakby się jadło
szkło.
Mimo wszystko wierzę w polskich rolników i w to, że nie
zawracają sobie głowy mieleniem szkła i dodawaniem do szpinaku w celu
zwiększenia masy.

:-)

Thero 01-07-2007 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qye (Post 1524307)
@Thero

Ostatnio (kilka dni temu!) jadłem niedokładnie umyty świeży szpinak
i już rozumiem o co chodzi z tym szkłem w marihuanie... Dla niewiernych
Tomaszów polecam sprawdzić - faktycznie ma się wrażenie jakby się jadło
szkło.
Mimo wszystko wierzę w polskich rolników i w to, że nie
zawracają sobie głowy mieleniem szkła i dodawaniem do szpinaku w celu
zwiększenia masy.

:-)

To nie do końca tak, że w marihuanie był piasek, który sprawiał wrażenie szkła. Na własne oczy widziałem zdemaskowanie kretyna, który próbował zarobić na frajerach. Nie pamiętam już dokładnie co on sobie myślał, ale to było szkło z żaróweczki :'P.

Qye 01-07-2007 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero (Post 1524430)
To nie do końca tak, że w marihuanie był piasek, który sprawiał wrażenie szkła. Na własne oczy widziałem zdemaskowanie kretyna, który próbował zarobić na frajerach. Nie pamiętam już dokładnie co on sobie myślał, ale to było szkło z żaróweczki :'P.

To zabardzo biznes mu się nie rozkręcił ; d. Może niektórzy mieli wolfram jako bonusik ;-)

Rychulec 01-07-2007 15:19

Jestem za ale co z tego:p
A zresztą jak będę chciał to se zapale bo w końcu jestem wolnym człowiekiem ;)

Rupert 01-07-2007 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero (Post 1524430)

z tego co wiem to szkło dodaje sie do fety po to aby ostre krawędzie rozwaliły ścianki nosa i całe to gówno szybciej dostało się do krwioobiegu.
Znam też kolesia co do amfetaminy dodaje kreatyny czy jakiejś innej odżywki dla sportowców. POdobno wygląda tak samo a diler ma spory zysk bo sprzedaje 0,5g fety (50zł za gram) i 0,5g kreatyny (50 zł za.. hm.. nie orientuje się.. może kg?)

JUNIR 01-07-2007 19:48

Piasek dodaje sie dla przekrętu żeby wiecej ważyło, mój koleś kupował 50g na ogar i w tym było 45g i 5g piachu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46.